maritbet girişmaritbet
Güneşli Cornerlife'ta 24 ay 0 faiz, 60 ay 0,45 faiz fırsatı

Güneşli Cornerlife'ta 24 ay 0 faiz, 60 ay 0,45 faiz fırsatı

Basın Ekspres Yolu’nun ikonu haline gelen Cornerlife Güneşli, yeni kampanyasıyla faiz artışına “dur” diyor

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortak girişimiyle inşasına devam edilen Cornerlife Güneşli, ev almak isteyenlere sıfır faiz fırsatı sunuyor. Son 1 aydır finans piyasalarında yaşanan çalkantıyla beraber yükselen kredi faizleri, evini krediyle almak isteyenlerin hayallerini zorlarken, Cornerlife Güneşli son kampanyasıyla hayallerindeki hayata adım atmak isteyenlere kapılarını açıyor. Projede 24 aya “0” faiz, 60 ay vadeye ise 0,45 faiz uygulayan kampanya, yüksek faizden dolayı ev alma planlarını askıya alan alıcılara göz kırpıyor. Aralık 2014 tarihinde teslim olacak olan Cornerlife Güneşli, banka aracılığı ile konut kredisi kullanımının yanında, projenin kendi bünyesinde yaratılan ödeme seçenekleri ile de ev sahibi olmak isteyenleri destekliyor. Projede konut bedelini peşin ödeyenlere yüzde 8'e varan cazip indirimler uygulanıyor. Gelecek dönemde daha da primlenmesi beklenen cazip lokasyonuyla yatırımcıları, inşaat kalitesi, 7/24 güvenliği ve sosyal imkanlarıyla konutunda huzur arayan aileleri hedefleyen Cornerlife Güneşli' de en çok 3+1 daireler tercih ediliyor. Konutların bu yıl sonu teslim edilecek olması da kira yükünden bir an önce kurtulmak isteyen kiracıların elini güçlendiriyor. Cornerlife Güneşli konutlarında stüdyo daireden 3+1 daireye kadar değişen ev tipleri, 44 metrekare ile 167 metrekare arasında daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 201 bin TL'den başladığı proje geniş fiyat aralığına ve geniş kitlelere hitap ediyor.

Lokasyon 5 yılda 20 kat değerlendi

Öte yandan Atatürk Havalimanı, E5 ve Tem sahil yolunu birbirine bağlayan en önemli akslardan olan Basın Ekspres Yolu'nun, son yıllarda uğradığı değişim hızla devam ediyor. Bölgede bulunan eski sanayi bölgelerinin üzerine inşa edilen yaşam alanları, şehrin modern yüzünü ihtişamla yansıtıyor. Son 5 yılda 20 kat değerlenen sözkonusu lokasyonda yer alan Cornerlife Güneşli, bu ihtişam içinde mütevazi bütçelerle yer almak isteyenleri kendisine çekiyor.

Adı ‘Prestij Caddesi'ne çıkan Basın Ekspres Yolu üzerinde, konseptiyle şehir merkezinde tatil gibi bir yaşam vaat eden Cornerlife Güneşli' de 211 adet konut ve 21 adet ticari birim bulunuyor. Benzersiz mimarisiyle farkını daha ilk bakışta ortaya koyan Cornerlife Güneşli, 14 bin metrekare bir alana kuruluyor.

Her ayrıntısıyla sizi özel hissettirecek 

Proje ayrıca düşük KDV avantajını halen sürdürüyor. Bölgede yeni ruhsatlı projelerde KDV yüzde 18 iken Cornerlife Güneşli yatırımcıları, projenin ruhsatı 2013 yılından önce alındığı için, yükselen KDV oranlarından etkilenmiyor. Cornerlife Güneşli' de halen KDV yüzde 1 olarak uygulanıyor.;

2014 yılına hızlı bir giriş yapan Cornerlife Güneşli' nin şimdiye kadar yüzde 60'lık bir bölümü sahiplerini buldu. Konutlarında her ayrıntının bir tasarım olduğu proje, bina girişlerinden, sosyal alanlara kadar bütün yaşam alanları, kendinizi daha da özel hissetmeniz için titizlikle tasarlandı ve geliş

Çocuklar çocukluğunu doyasıya yaşayacak

Özgürce oynamanın ve doğa ile iç içe olmanın kapılarını açan CORNERLIFE Güneşli' de çocukluk daha da keyifli. Oyun alanları, parklar ve güvenlik destekli site girişleriyle çocuğunuz oyun oynamanın tadını çıkartırken, siz de içiniz rahat bir şekilde onun mutluluğunu paylaşabileceksiniz.

Fitness'tan sinemaya, tiyatrodan pilatese

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat'ın ortaklığında yükselen modern ve şık tasarımlı proje, 15 ve 16 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Sosyal olanaklarıyla ailelere konsept ve tatil tadında bir yaşam sunan Cornerlife Güneşli ‘de açık kapalı yüzme havuzu, geniş ve maksimum yeşil 7.000 metrekare alana sahip bahçe, açık-kapalı otopark, çocuk parkı, fitness- sauna-hamam, tenis kortu, basket sahası, açık spor alanı, koşu parkuru, amfi tiyatro,  kapalı sinema salonu, modern çocuk oyun odası, kreş, market ve kamelya gibi donatılar yer alıyor. Proje bünyesinde ayrıca, 800 metrekarelik bir alana sahip Corner Fit spor merkezi bulunuyor. 

Formunu ve sağlığını korumak isteyenlerin vazgeçilmez yeri olacak Corner Fit 'teki havuz, suyunu sürekli yenileyen enerjisiyle günün yorgunluğunu atmanızı sağlayacak. Vitamin Bar'ın da yer aldığı ayrıca spor merkezinde fitness ve pilates de yer alacak.

Güneşli Cornerlife İletişim Bilgileri;

Web: http://www.cornerlifegunesli.com/
Telefon: 0212 445 45 23

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cornerlife Güneşli'nin örnek daire görüntüleri
  • 08.11.2013 10:54

Cornerlife Güneşli'nin örnek daire görüntüleri

Güneşli'de konumlandırılan Cornerlife Güneşli'nin örnek dairesinin sizin için gö ...

Güneşli’de Cornerlife rüzgarı esiyor!
  • 08.01.2015 16:51

Güneşli’de Cornerlife rüzgarı esiyor!

Mart 2015 tarihinde teslim edilecek olan Cornerlife Güneşli'de daire fiyatları 2 ...

İstanbul’un değişimi, bu bölgenin yıldızını parlattı
  • 07.09.2014 08:45

İstanbul’un değişimi, bu bölgenin yıldızını parlattı

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Cornerlife Güneşli ya ...

Cornerlife Güneşli ile İstanbul’un prestiji artıyor
  • 15.06.2014 14:38

Cornerlife Güneşli ile İstanbul’un prestiji artıyor

Basın Ekspres Yolu üzerinde inşasına devam edilen projede her şey mutluluğunuz i ...

Babanıza en güzel hediye Cornerlife Güneşli’den!
  • 11.06.2014 13:31

Babanıza en güzel hediye Cornerlife Güneşli’den!

Basın Ekspres Yolu’nun simgesi haline gelen Cornerlife Güneşli, Babalar Günü’ne ...

Cornerlife Güneşli, Basın Ekspres Yolu’na cazibe katıyor
  • 28.05.2014 12:42

Cornerlife Güneşli, Basın Ekspres Yolu’na cazibe katıyor

Basın Ekspres Yolu, hızlı gelişimi, ulaşım akslarına, havalimanına yakınlığı ile ...