maritbet girişmaritbet
Grand Slam Konutları’nda 199 bin liraya daire!

Grand Slam Konutları’nda 199 bin liraya daire!

Taşdelen’de yapılan Grand Slam Properties Konutları’nda daireler hemen teslim ediliyor. Grand Slam evlerinde fiyatlarsa 199 bin liradan başlıyor

 

Hollanda ortaklı olan Grand Slam Properties'in İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Çekmeköy-Taşdelen'de yapımına başladığı Grand Slam Properties Konutları, hızla devam ederek bitirilme aşamasına getirildi. Açılışına Türkiye milli takım teknik direktörü Guus Hiddink'in de katıldığı Grand Slam konutları yeni bir yaşam tarzı vaat ediyor.

Tüm dairlerin tüm odaları havuza bakan 74 adet nitelikli konuttan oluşan Taşdelen Grand Slam Properties Konutları, yüksek kalite ve yaşam standardı ön planda tutularak  ileri mühendislik ve modern mimari yaklaşımıyla, en lüks markalar kullanılarak planlanmış.
 
Grand Slam Properties Konutlar'nda son teknoloji ürünlerin en kalitelileri mükemmel işçilik ve detay donanımıyla uygulanırken, Grand Slam Properties Konutları; özel dizayn mutfağı ve dekorlu banyolarıyla, özel yapım kapıları, masif parkesi,tik ağacı döşemeli balkonları, kiriş ayrıntısı görünmeyen oda dizaynıyla, klimalardan, kombiye,ankastre setlerine,odalarda gömbe dolaplarına, lüks banyo dolaplarına varana dek  her şeyiyle eksiksiz olarak seçkin müşterilerin beğeni ve kullanımına sunuldu.

Grand Slam evlerinde konutlar, 1+1, 2+1, 3+1 olarak 9 tip ve 108 m2 den 370 m2  aralığında inşa edildi. Grand Slam evlerinde 90 araç kapasiteli geniş otoparkın yanında her konut için 4-6 m2'lik kilitlenebilir  özel depo da tahsis edildi. Grand Slam konutlarında ayrıca kapalı otoparktan konutlara çift asansörle direkt olarak ulaşmak mümkün. Grand Slam evlerinde daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor, 649 bin liraya kadar çıkıyor. Grand Slam konutlarında sıfır peşinatla konut satılıyor.

Grand Slam Properties Konutları, 4.760 m2 arsa üzerinde 3 bloktan ve 74 Lüx konuttan oluşuyor. Bina yerleşimi 1.450 m2 üzerine inşa edilen Grand Slam konutlarında, çocuk parkı, basketbol-voleybol sahası, yüzme havuzu, kafeterya ve restoran için toplam 3300 m2 alan ayrıldı. Bunların yanında Grand Slam Properties konutlarında jakuzi, sauna, spor salonu, kapalı çocuk oyun salonu, bilardo, masa tenisi, giyinme odaları, WC ,duşlar ve otopark için 2.400 m2 alan ayrıldı.

Grand Slam Properties Konutları 1. ve 2. köprülere, merkezi yerlere trafiksiz ulaşım kolaylığını yaşarken şehrin içinde şehir dışındaki gürültüsüz ve tertemiz yaşam sunuyor.
 
Grand Slam Konutları özellikleri
• 24 saat güvenlik, emniyetli güvenlik girişi ve posta kutuları
• Tüm dairelerde alarm sistemi ve renkli intercom sistemi
• Yangın güvenlik uyarı sistemi
• Yangın söndürme malzemeleri, her katta ve farklı yerlerde bulunmaktadır.
• Daire monitörü üzerinden;
* Güvenliği arayabileceksiniz
* Site girişindeki misafirlerinizle görüşüp konuşabilirsiniz
* Açık çocuk oyun parkını izleyeceksiniz
* Kapalı alandaki kreşi izleyebileceksiniz
* Bütün daireler birbirleri ile ücretsiz görüşebilecektir
• Güvenliğiniz CCTV (çevre güvenlik kamera sistemi) kameralarla sağlanacaktır
• Kapalı otopark girişlerinde
• Site girişlerinde
• Çocuk oyun alanlarında
• Dış duvarlar boyunca
• Asansörlerden güvenliğin aranabilinmesi
• Proje genelinde uygun yerlerde aydınlatma mevcuttur
• Her daire giriş kapısına mobilya kaplamalı çelik kapı uygulanacaktır
 
 

Grand Slam Konutları iletişim bilgileri
Web: www.grandslam.com.tr
E-posta: [email protected]  

Tel: (0216) 484 8004

  • Etiketler:

Yorum Yaz