maritbet girişmaritbet
Gölmahal’de 1 milyon 350 bin euro’ya villa! Yeni proje!

Gölmahal’de 1 milyon 350 bin euro’ya villa! Yeni proje!

1958 yılından itibaren fotoğrafçılık sektöründe faaliyet gösteren Yalçınlar Grubu, yeni projeleri Gölmahal’i tanıttı. İnşaatına başlanan ve 24 ayda teslim edilmesi planlanan Gölmahal’e, yaklaşık 40 milyon dolar yatırım yapılması planlanıyor

1958 yılından itibaren fotoğrafçılık sektöründe faaliyet gösteren Yalçınlar Grubu, yeni projeleri Gölmahal'i tanıttı. İnşaatına başlanan ve 24 ayda teslim edilmesi planlanan Gölmahal'e, yaklaşık 40 milyon dolar yatırım yapılması planlanıyor.

Yalçınlar'ın Büyükçekmece Gölü kıyısında, yeşil bir arazi üzerinde konumlanan “Gölmahal” projesi, 92.470 metrekarelik bir alanda konumlanan 38 villadan oluşuyor. Türkiye'nin ödüllü mimarlarından Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu imzasını taşıyan Gölmahal projesi, çevre dostu ve enerji tasarrufu sağlayan uygulamaları ile sürdürülebilir bir proje olarak ön plana çıkıyor. Göl manzarasını görecek şekilde konumlanan villalar, Türkiye'nin en ünlü tasarımcılarının hayal gücü ile şekillenen 3 farklı mimariden oluşuyor.

Sürdürülebilir yaşam çözümleri

Gölmahal, sürdürülebilir bir gelecek için doğal kaynakların akıllıca kullanıldığı, düşük karbon salımı, enerji verimliliği, yenilenebilir kaynaklar, ısı tasarrufu ve geri dönüşüm gibi unsurlar göz önünde bulundurularak, yeşil yapı teknolojilerinin son imkanlarıyla tasarlanmış. İçe eğimli özel tasarım çatılar sayesinde, yağmur suları iç bahçeden dev sarnıca toplanıyor. Toplanan sular, arıtıldıktan sonra yeniden kullanıma veriliyor ve su giderlerinde yılda % 40 ila 60 tasarruf sağlanıyor.

Projede bulunan rüzgar türbini sayesinde, kendi elektriğini kendi üreten Gölmahal'de, elektrik giderlerinde yılda % 15 ila 30 tasarruf elde ediliyor. Doğalgazın yangın, patlama, zehirlenme tehlikelerinin yanı sıra çevreye verdiği zararları önlemek amacı ile doğalgaz yerine elektriğin kullanıldığı projede, hem zeminden ısıtma hem de üflemeli merkezi klima sistemi yer alıyor. Bu sayede ilave olarak %18 enerji tasarrufu sağlanıyor. Bununla birlikte villalarda bulunan çatıdan bodrum kata kadar inen iç bahçenin aydınlığı, tüm villanın içine yayılıyor.

Cephede, çatıda, temelde, doğrama ve camlarda kullanılan hesaplanmış izolasyonu ile ilave % 20 civarında enerji tasarrufu sağlayan Gölmahal'de, tüm villa ve ortak alanların elektrik sistemleri de tasarruf ve ihtiyaç hesapları yapılarak tasarlandı. Gölmahal'deki villaların dekorasyonunda, villanın her noktasının aydınlık kalmasını sağlayan bir iç bahçe bulunuyor. Villalar, iç bahçe sayesinde en üst kattan hobi alanı olarak kullanılabilen bodrum kata kadar inerek, bodrum katın dahi gün ışığından yararlanmasını ve aydınlık olmasını sağlıyor.

İnşaatın hafriyatı yapılırken toprağı araziden çıkarmadan tekrar kullanılmak üzere Gölmahal sınırları içinde depolandığı projede, arsanın kaliteli tarım toprağı peyzajda kullanılarak çevreye duyarlı davranılmış. Bununla birlikte projede, doğal yapıya uygun olarak oluşturulan göletlerde ve çevrelerinde, balıklar ve kuşlar da yaşıyor.

Villaların bodrum katında, iki kişilik hizmetli odası, çamaşır odası, kazan dairesi ve her villa sahibinin kendi istek ve zevkine göre biçimlendirebileceği yaklaşık 120 – 135 metrekarelik hobi odası yer alıyor. Tüm bunlarla birlikte villalarda isteğe bağlı olarak asansör ve kış bahçesi, güneş kırıcı, mobilya, ışıklı asma tavan, panjur seçenekleri de sunuluyor.

Gölmahal'de tüm villaların dekorasyonu Türkiye'nin ünlü tasarımcılarından Dara Kırmızıtoprak tarafından tasarlanan 5 farklı dekorasyon tipi olan Klasik – Retro – Modern – Mix&Mach ve Standart seçenekleri ile sunuluyor. Villalar; ithal mutfak ve beyaz eşyalar, havuz, zemin kaplamaları (mermer ve parke) ve duvar kaplamaları (doğal mermer), bahçe peyzajı ve havuz ile, bitmiş bir şekilde teslim ediliyor.

Doğa sporları ve uçuş dersleri

ClubGölmahal, hem Gölmahal sakinleri hem de dışarıdan ziyaretçiler için bir sosyal yaşam alanı olarak tasarlanmış. Gölmahal'de restoran, kafe, tenis kulübü, spa&wellness merkezi, spor salonu, cep sineması ve açık-kapalı yüzme havuzları bulunuyor. Ayrıca doğa sporları kulübünde de su kayağı, katamaran, windsurf, kano, atv, motocross, mountainbike ve offroad gibi imkanlarla, at binebileceğiniz binicilik merkezlerine, uçuş dersleri alabileceğiniz Hezarfen Havaalanı'na kadar pek çok aktivite bulunuyor. Projede toplam 4 tenis kortlu, 1 voleybol, 1 basketbol sahası ve 1 çocuk parkı alanı da buluyor.

Projede her villanın altında 32 adet Fore kazık yapılacağı gibi, havuzların altına da 12 adet Fore kazık yapılarak binaların dayanıklılığı artırılacak. Her villanın temel, perde duvar ve fore kazık yalıtımlarının PVC olarak yapılacağı villalarda, böylelikle zeminden rutubet ve su kaçağı gibi sorunlar engellenmiş olacak.

Gölmahal, Atatürk Havaalanı'na 20, Hezarfen Havaalanı'na ise 5 dakika mesafede bulunuyor. TEM'e 1 kilometre, E-5'e ise 5 kilometre uzaklıktaki Gölmahal'den, Maslak ve Levent'e 25 dakikada, Taksim'e ise 30 dakikada ulaşmak mümkün. Proje dışındaki önemli noktalara sağlanacak olan ücretsiz servislerin yanında, Gölmahal içerisinde Club Gölmahal'e ulaşımı sağlayacak akülü arabalar da bulunacak.

Gölmahal iletişim bilgileri

Web: www.golmahal.com

Tel: 0212 263 06 71

  • Etiketler:

Yorum Yaz