maritbet girişmaritbet
Göktürk Yalınevler metrekaresi 2 bin 500 dolar

Göktürk Yalınevler metrekaresi 2 bin 500 dolar

Keleşoğlu İnşaat ile Zilal İnşaat, Kemerburgaz'da İstanbul Caddesi ve orman cepheli son arazide Göktürk Yalınevler projesini hayata geçirmek için hazırlık yapıyor.

 

KELEŞOGLU İnşaat ile Zilal İnşaat, Kemerburgaz'da İstanbul Caddesi ve orman cepheli son arazide Göktürk Yalınevler projesini hayata geçirmek için hazırlık yapıyor. 2 bloktan oluşan Göktürk Yalınevler'de 67 ile 261 metrekare arasında değişen 146 daire ve 10 adet dükkan ve mağaza yer alıyor. Arsa alanı 8 bin 600 metrekare, inşaat alam 39 bin 320 metrekare olan proje, teknolojik altyapısı, proje yerleşimi ve daire planlarında sunulan fonksiyonel çözümlerinin yanı sıra, yürüme mesafesinde yer alan alışveriş, eğitim ve sağlık merkezleri ile yaşam maliyetini azaltan fonksiyonları ile dikkat çekiyor.

40 milyon dolara mal olacak ve açık yüzme havuzu, sauna, fitness center ve toplantı salonlarının yer alacağı projede metrekare fiyatları ise 2 bin 500 ile 3 bin dolar arasında değişiyor. Adım sade mimarisinden alan projede cam ve şeffaflığın ön planda tutulduğunu söyleyen Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, "Projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçeneklerde 22 bahçe dubleksi, 38 çatı dubleksi, 9'u bahçe simpleksi, 77 simpleks olmak üzere toplam 146 dairenin tamamında ev sakinlerinin her zaman doğanın içinde olmasını hedefledik. Dairelerin bütünü kesintisiz devam eden bahçeler ve kat terasları ile çevreleniyor. İçeriye daha fazla ışık ve hava girmesini sağlayabilmek ve doğu batı istikametinde gün ışığım maksimum seviyede kullanabilmek için terasların ve bahçelerin arkasında yer alan cephelerimizi tamamı ile transparan olarak tasarladık" diye konuştu.

Vatan

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cennet Koru Evleri'nin tanıtım filmi yayında!
  • 03.01.2015 17:05

Cennet Koru Evleri'nin tanıtım filmi yayında!

Keleşoğlu'nun Küçükçekmece Soğuksu'daki Cennet Koru projesine ait tanıtım filmin ...

Göktürk Yalın Evler örnek daire görselleri
  • 21.12.2013 15:21

Göktürk Yalın Evler örnek daire görselleri

Keleşoğlu ve Zilal İnşaat tarafından Göktürk'de inşa edilen Yalın Evler örnek da ...

Göktürk Yalın Evler proje görselleri
  • 21.12.2013 15:19

Göktürk Yalın Evler proje görselleri

Keleşoğlu ve Zilal İnşaat tarafından Göktürk'de inşa edilen Yalın Evler'den kare ...

Göktürk Yalın Evler’de son durum ne?
  • 21.11.2012 14:10

Göktürk Yalın Evler’de son durum ne?

Keleşoğlu-Zilal ortaklığında hayat bulan Yalın Evler Göktürk projesinde inşaat t ...