maritbet girişmaritbet
Gökdeniz Kartal'ın ortakları önemli açıklamalarda bulundu!

Gökdeniz Kartal'ın ortakları önemli açıklamalarda bulundu!

Gökdeniz Kartal’ın patronları Emlaktasondakika.com’u satış ofisinde ağırladı

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi ile Kartal Esentepe'de 7 bin 80 metrekare yüzölçümüne sahip bir arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinin ortakları Emlaktasondakika.com'a önemli açıklamalarda bulundu. 

Gökdeniz Kartal'ın İstanbul'un en konforlu bir noktasında yapılmakta olduğunu belirten Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, sosyal donatı alanları ile benzeri olmayan bir proje yapacaklarını belirtti. 2 kule ve 204 konuttan oluşan proje ile önemli bir merkezde yükseldiklerini ifade eden Satıcı, bundan sonra da yine Kartal'da ve Anadolu Yakası'nda ortak projeler geliştireceklerini söyledi. 

Projenin lokasyonu hakkında bilgiler veren Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, özellikle Anadolu Yakası'nın gelişen ve çok nadide bir bölgesi olan Kartal'da bir işbirliğine başladıkları belirtti. Bölgenin ekonomik yapısına ve ulaşımına değinen Ertaş, bölgenin elit, ekonomik seviyesi yüksek insanların yaşadığı bir bölge olduğunu ve ulaşım imkanlarının çok yüksek olduğunu belirtti. Özellikle Adalet Sarayı'nın yapılmasından sonra yeni bir kavşak olan Esentepe Kavşağı'nın açıldığını ve Çanakkale cephesinden gelen iki kara ulaşımının olduğunu anlattı. Aynı zamanda metro, Marmaray hattının ikisinin ortasında bulunmakta olduğunu, sahile yakınlıkları ile de dikkat çektiklerini, halk otobüslerine ve belediye otobüslerine de kısa mesafede olduklarını vurguladı. Metin Okyay Ertaş, A plus projelerin yapıldığı bir bölgede hayata geçen Gökdeniz Kartal'ın önemi artan bir lokasyonda bulunduğunu belirtti. İnsanların bu bölgeyi özellikle lokasyon için tercih ettiklerini ifade eden Ertaş kentsel dönüşüm için şu açıklamalarda bulundu: 
“Kartal Belediyesi'nin desteği çok yüksek… Bölge sakinleri de eğitimli insan… Son 3 yıldır halkta bir bilinçlenme var. Zaten burada eskiden kamu sakinlerinin, işçi ve emeklilerinin oluşturduğu büyük büyük siteler, 7-8 dönüm araziler var. Bunlar dönüşüme tabi tutuluyor. Yeni yapılan projeler de bölge halkının bilincini daha da arttırıyor. Şuanda bölgede bir yarış var. Herkes iyi bir müteahhit arayışında. Bölge halkı artık çok duyarlı. Eskisi gibi müteahhitlerin işi de zor değil. Site sakinlerinin desteği ile kentsel dönüşüm burada çok başarılı ve sorunsuz bir şekilde gidiyor.” dedi. 

Kartal'da hayata geçen projelerin ‘adalar manzarası' ile lanse edildiklerini söyleyen Ertaş ‘Bölgenin coğrafyasının adalar manzarasına çok uygun bulunduğunu, fakat Gökdeniz Kartal'ın ‘gerçekten adalar manzaralı' olduğunu söylüyor. Sahile 800 metre mesafede olduklarını aktaran Metin Okyay Ertaş “Esentepe bu bölgenin en yüksek noktası… Projemizi iki blok halinde, tamamen manzaraya ve cepheye yönelik tasarladık. Yalova sahillerinden Dragos, Kadıköy'e kadar cepheye sahip bütün daireler deniz manzaralı ve hiçbiri birbirini kesmiyor. Projemizden ev alan insanların hepsi eşit manzaralara ve denize gerçekten deniz hissiyatı verecek bir şekilde yaşayacak.” açıklamasında bulundu.

Ertaş, projeden ev alanların genellikle yatırım için gelip manzarayı gördükten sonra oturma amaçlı kullanmaya karar verdiklerini ekledi. Satışların iyi gittiğini belirten Metin Okyay Ertaş, esprili bir şekilde “Yatırım için alanlar da oldu ama onlar da sanırım oturacaklar” dedi. 

Prim konusuna değinen Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı ise projenin metrekare fiyatlarının 3 bin 500 ile 4 bin lira bandı arasında olduğunu, bölgedeki diğer projelerde ise fiyatların 4 bin 500 lira arasına inmediğini söyledi. “Biz de 18 ay gibi kısa sürede teslim edeceğimiz için bunun bitiş döneminde minimum yüzde 21 değer artışı sağlayacağını düşünüyoruz.” açıklamasında bulundu. 

Kurban Bayramı'na özel hazırladıkları kampanya hakkında bilgi veren Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, taleplerle birlikte fiyatların da bayramdan sonra artacağını açıkladı. 

Aynı ortaklıkta Kartal bölgesinde başka projeler de geliştireceklerini aktaran Mehmet Salih Satıcı “Şuanda takip ettiğimiz biri büyük (500-600 daireden oluşan), biri de butik (70-80 daireden oluşan) olmak üzere 2 projeyi takip etmekteyiz. Bu ortaklıkta devam edeceğiz.” dedi. Teslimlerin 1 Ekim 2014 tarihinin 18 ay sonrasında başlayacağını aktaran Satıcı, 18 ayda projeyi oturmaya hazır hale getireceğiz” diyerek teslimlerin en kısa sürede gerçekleştirileceğini belirtti. 

Son olarak 2014'te gerçekleştirilen yerel seçimler hakkında yorumda bulunan Mehmet Salih Satıcı, konut satışlarının da bu istikrarla birlikte artacağını ifade etti. “Bunun aynı şekilde 2015'te de devam edeceğini ümit ediyoruz.” dedi. 

Metin Okyay Ertaş ise “Seçim sonuçları istikrar arz ediyor. İstikrar olduğu zaman insanlar da temel ihtiyaçlarını görme konusunda bir sıkıntı çekmiyorlar. Konut da temel ihtiyaçlardan biri… Bu seçimlerin sonunda talep de arttı. Umarım bu istikrar devam eder.” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin detayları için tıklayın

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Patronlar, Kartal'daki o projeyi anlattı!
  • 01.10.2014 12:56

Patronlar, Kartal'daki o projeyi anlattı!

Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı ve Bayyapı Yönetim Kurul ...

Kartal'da 'Gök' ve 'Deniz' birleşti!
  • 07.08.2014 17:21

Kartal'da 'Gök' ve 'Deniz' birleşti!

Gökdeniz Kartal projesi görücüye çıktı. Lansmandan önemli kareler emlaktasondaki ...

Gökdeniz Kartal’da örnek daire görücüye çıkıyor
  • 07.10.2015 10:27

Gökdeniz Kartal’da örnek daire görücüye çıkıyor

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından inşa edilen Gökdeniz Kartal'ın örne ...

Gökdeniz Kartal’da örnek daire inşaatı başlıyor!
  • 24.03.2015 11:26

Gökdeniz Kartal’da örnek daire inşaatı başlıyor!

Kartal’da Adalar manzarası ile büyük beğeni toplayan Gökdeniz Kartal’da örnek da ...

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı 800 konut yapacak
  • 04.03.2015 10:58

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı 800 konut yapacak

İstanbul’da gayrimenkul değerinin her geçen gün yükseldiği Kartal’da faaliyet gö ...

Gülsa İnşaat Bay Yapı Ortaklığı 2 proje gerçekleştirecek
  • 04.03.2015 10:54

Gülsa İnşaat Bay Yapı Ortaklığı 2 proje gerçekleştirecek

İki yıl önce Gökdeniz Kartal projesine Gülsa İnşaat’ın Bay Yapı’yı ortak olarak ...