maritbet girişmaritbet
Glow3'ün yüzde 80'i satıldı! Son konutlar satışta!

Glow3'ün yüzde 80'i satıldı! Son konutlar satışta!

Glow3 Projesi’nin hızla devam eden konut satışlarında sona yaklaşıldı. Projede yer alan konutların yaklaşık yüzde 80’i satılırken, kalan son GLOW3 konutları sahiplerini bekliyor. Diğer yandan GLOW3’te yer alan konutlara ait kat mülkiyeti tapuları da geçtiğimiz günlerde sahiplerine dağıtıldı

Çekmeköy'ün benzersiz yaşam alanı Glow3'te daire satışları hızla devam ediyor. Büyük bölümü satılan projede, son konutlar alıcılarını bekliyor. 

Dairelerin yüzde 80'i satıldı
Bulundurduğu olanakları ve konumuyla fark yaratan Glow3 projesinde bugüne kadar konutların yüzde 80'e yakın bölümü alıcı buldu. Şimdi Glow3'ün kalan son daireleri de yeni sakinlerini bekliyor. Çeşitli daire tiplerinin halen mevcut olduğu projede, kalan konutların fiyatları, 220 bin ile 730 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Glow3'te satışta bulunan son dairelere ilişkin konuşan Glow3 Satış ve Pazarlama Müdürü Gaye İntepe, “Projemize ilgi beklediğimizden de yoğun oldu. Bu nedenle, hedeflediğimizden daha kısa sürede dairelerimizin satışını gerçekleştirdik. Projenin kalan yüzde 20'lik bölümü ise hızla satılıyor. Bunda Glow3'ün, sakinlerine bir yaşam alanının vadettiğinden daha fazlasını sunmasının önemli payı var” diye konuştu. İntepe, ayrıca Glow3'te yer alan yapıların iskanının alındığını ve kat mülkiyeti tapularının da, konut sahiplerine dağıtıldığını sözlerine ekledi. 

Güvenli yaşam, kolay ulaşım 
Yapılan son araştırmalara göre İstanbul'un zemini en sağlam ilçeleri arasında gösterilen Çekmeköy'de yükselen Glow3, güvenilir bir teknik olan radye temel üzerine inşa edildi. Lokasyonu itibariyle birçok ulaşım olanağına da sahip olan Glow3, Şile Otobanı'na ve yapımı hızla devam etmekte olan Üsküdar-Alemdağ metro durağına yürüme mesafesinde…

Bir yaşam alanında beklediğiniz herşey: GLOW3
Sosyal yaşam olanaklarıyla da dikkat çeken Glow3'ün açık alanlarında yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alanı, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Dış bahçede, çocuk oyun alanı ve açık fitness alanının yanı sıra basketbol, tenis, voleybol ve futbol gibi spor aktiviteleri için tasarlanmış 2 adet üniversal oyun sahası Glow3 sakinlerinin açık havanın keyfini çıkarmasını sağlıyor. Kapalı alan aktiviteleri için sunulan tesisler arasında ise çocuk oyun alanı, masa tenisi, langırt, PlayStation, bilardo ve hobi alanı bulunuyor. Havuz cafe, fitness alanı, saunalar, soyunma odaları, dolaplar ve duşlar da Glow3'ün sunduğu kapalı sosyal alanlar arasında yer alıyor.


MOM Yapı hakkında:
Bir Avrupa Holding kuruluşu olan MOM Yapı, gayrimenkul geliştirme ve inşaat şirketi olarak faaliyetlerine 2008 yılında başlamıştır. Avrupa Holding'in uzun yıllara dayanan başarılı geçmişinden gelen gücünü ve büyük ölçekli ofis binaları inşasındaki tecrübesini arkasına alan MOM Yapı, yenilikçi yaklaşımı ve dinamik anlayışıyla sektörüne yeni bir soluk getirmiştir. İlk konut projesi olan ‘GLOW3'ün yapımına 2010 yılının ilk çeyreğinde başlayan MOM Yapı, 239 daireden oluşan projeyi 2012 yılının Haziran ayında tamamlamayı hedeflemektedir. Çekmeköy Bölgesi'nde kolay ulaşılabilen bir konumda bulunan GLOW3, sakinlerine kaliteli ve güvenli bir yaşamın tüm olanaklarının bir arada bulunduğu bir yaşam alanı sunmaya hazırlanmaktadır. GLOW3'ün marka dekorasyonlu, buzdolabı hariç tüm mutfak eşyaları ile birlikte teslim edilecek dairelerinde yaşayacakların yapmaları gereken tek şey hareketli mobilyalarını taşımak olacak. GLOW3'te yer alan dairelerin satışına projenin başlangıç aşamasında değil, tamamlanmasına kısa bir süre kala başlanmış olması, MOM Yapı'nın finansal gücünün önemli bir kanıtı olarak gösterilmektedir.

Glow3 İletişim Bilgileri;

Web: http://www.glow3.com/

Telefon: 0216 527 26 03

Yorum Yaz

Benzer Haberler

NEV İSTANBUL
  • 13.10.2011 10:51

NEV İSTANBUL

Sigortacılıktan ayrılarak emlak sektörüne giriş yapan Avrupa Holding bünyesindek ...

GLOW3’ün son konutları sahiplerini bekliyor
  • 18.06.2014 10:22

GLOW3’ün son konutları sahiplerini bekliyor

GLOW3 ayrıcalığına sahip olmak için son fırsatı kaçırmayın! ...

Aidat ödetmeyen konut projesi!
  • 20.05.2014 11:18

Aidat ödetmeyen konut projesi!

Kalan az sayıda daire için GLOW3’ten bahar sürprizi: 1 yıl boyunca aidatlar MOM ...

GLOW3’ten kalan az sayıda daire için benzersiz fırsat
  • 10.02.2014 11:21

GLOW3’ten kalan az sayıda daire için benzersiz fırsat

MOM Yapı, dairelerin yüzde 90’ının sahiplerini bulduğu projesi GLOW3’ten ev sahi ...

Glow 3'te Şubat zammından etkilenmemek için hemen alın
  • 06.01.2014 09:15

Glow 3'te Şubat zammından etkilenmemek için hemen alın

Glow 3'te Şubat zammından etkilenmemek için dairenizi hemen alın ...

Glow3’ten yeni yıl hediyesi: 1 yıl aidatlar Mom Yapı’dan
  • 21.11.2013 11:21

Glow3’ten yeni yıl hediyesi: 1 yıl aidatlar Mom Yapı’dan

Mom Yapı, ilk projesi Glow3’te kalan az sayıda daireyi kaçırmak istemeyenlere ca ...