maritbet girişmaritbet
Gayrimenkul sektörü Babalar Günü’ne özel fırsatlar sunuyor!

Gayrimenkul sektörü Babalar Günü’ne özel fırsatlar sunuyor!

17 Haziran Pazar Babalar Günü için hazırlıklar başladı bile. Herkes babası için en güzel hediyeyi almaya çalışırken, gayrimenkul firmaları da gerçekleştirdikleri kampanya ve etkinliklerle tüm babalar için özel bir gün planlıyor

17 Haziran Pazar Babalar Günü için hazırlıklar başladı bile. Herkes babası için en güzel hediyeyi almaya çalışırken, gayrimenkul firmaları da gerçekleştirdikleri kampanya ve etkinliklerle tüm babalar için özel bir gün planlıyor. Bu özel gün için hazırladığımız yazıda firmaların etkinlik ve indirim haberlerini bulabilirsiniz.

Kombine maç bileti veriyor

Avrupa'nın en büyük karma projelerinden Batışehir'de, Babalar Günü'nde özel etkinliklere imza atılıyor. Birbirinden farklı etkinliklerin düzenleneceği projede hem babalar hem de çocuklar eğlenecekler. Ayrıca Babalar Günü'nde Batışehir'den ev alanlar, taraftarı oldukları futbol kulübünün bir yıl süreyle iki kişilik kombine biletlerini kazanma fırsatı elde edecek.

Babalar Günü, Batışehir'de saat 12:00'de barbekü partisi ile başlayacak. Babalar Günü'ne özel olarak babalar, Renault'un elektrik motorlu aracı Renault Fluence ZE'yi inceleme fırsatı bulacaklar. Çocuklar ise ayrıca Kurabiye Evi'nde Hansel ve Gratel'in masalsı diyarına yolculuk edecek, Mad Science Bilim Şenliği ile bilimin eğlenceli yönlerini tanıyacak, sosis balonlarla kendilerini geliştirirken, yüz boyama ile diledikleri kahraman olabilecekler.

EgeYapı Group'un İstanbul Bağcılar'da inşa ettiği Batışehir, 3 bin 148 adet konut, bir şehir oteli, prestijli ofisler, özel eğitim kompleksi, açık alışveriş çarşısı, spor ve yaşam merkezi, açık ve kapalı yürüyüş-koşu-gezi-parkurları ve 100 bin metrekareye varan yeşil alandan oluşuyor.

1 yıl ücretsiz golf üyeliği

BB Group Homes, Bodrum Tuzla Koyu'nu gören manzarasına ve geniş bahçelere sahip Adlon Residence projesi için Babalar Günü'ne özel bir kampanya başlattı. Babalara özel kampanya kapsamında, Adlon Residence'tan daire alan herkese yüzde 5 indirim ve bir yıl boyunca geçerli olacak ücretsiz golf üyeliği fırsatı sunuluyor. İlk etabın Temmuz 2012'de teslim edileceği Adlon Residence'da daire fiyatları ise 159 bin liradan başlıyor.

Adlon Residence, 57 ve 132 metrekare aralığında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 17 ikiz blokta 204 daire ve 15 müstakil konuttan oluşuyor. Müstakil konutların her birinin kendine ait açık havuzunun bulunduğu projede, her bloğun da özel havuzu mevcut. Ayrıca çocuk havuzu, yarı olimpik açık havuz ve kapalı havuzun da yer aldığı projede 35 havuz bulunuyor. SPA merkezinde ise buhar odasından saunaya, masajlardan yüz tedavilerine kadar birçok hizmet sunuluyor.

Yüzde 20 indirim yapıyor

Bulut İnşaat ise Babalar Günü'ne özel tüm konut projelerinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Farklı konut projelerini kampanyalı ödeme koşullarıyla bir arada değerlendirip gayrimenkul sektörünü hareketlendirerek aynı zamanda ev sahibi olmak isteyenlere de alternatif seçenekler sunduklarını belirten Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut şunları söyledi:

“Yaşam kalitesin, standartlarını yükselten ve fark yaratan markalı konut projelerimize devam edeceğiz. Bununla birlikte ev sahibi olmak isteyenleri uygun ödeme koşulları ve kampanyalı indirim fırsatlarıyla hayallerini süsleyen evlere kavuşturacağız.”

Babalardan bir yıl aidat almıyor

Ring İstanbul'da da Babalar Günü'ne özel kampanya başladı. Buna göre, 16 ve 17 Haziran 2012 tarihleri arasında Rings İstanbul'dan ev alacak babalar, bir yıl aidat ödemeyecek.  Ayrıca projeden konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 peşin, 0.81'den başlayan oranlarla 120 ay, ya da yüzde 25 peşin 50 ay sıfır faiz imkânı sunuluyor. Rings Alışveriş Merkezi, 40 bin metrekarelik sosyal tesisleri ve yüzde 75 yeşil alanıyla dikkat Çeken Rings İstanbul, Sancaktepe'de konumlanıyor. Selin Yapı tarafından inşa edilen proje, 1.500 konuttan oluşuyor. İlk etap teslim tarihinin Mayıs 2013 olarak belirtildiği projede, farklı konut tiplerine yer veriliyor.

Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

nalburdayim.com'dan Babalar Günü'ne özel hediyeler!
  • 12.06.2021 17:02

nalburdayim.com'dan Babalar Günü'ne özel hediyeler!

nalburdayim.com, Babalar Günü’nde usta babalara yakışır süper hediye seçenekleri ...

"Deprem riski korona virüsten daha tehlikeli"
  • 19.08.2020 08:45

"Deprem riski korona virüsten daha tehlikeli"

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Kur ...

Babalar para kazanmak için çocuklarına hasret!
  • 18.06.2016 10:00

Babalar para kazanmak için çocuklarına hasret!

Kariyer.nettarafından gerçekleştirilen ankete göre Türkiye'de babalar, para kaza ...

İngiltere'den babaları yıkan araştırma!
  • 18.06.2016 09:42

İngiltere'den babaları yıkan araştırma!

Babaların özel günü, annelerin özel gününe göre daha az hatırlanıyor. ...

Babalar Günü'ne özel proje kampanyaları!
  • 19.06.2015 14:00

Babalar Günü'ne özel proje kampanyaları!

İnşaat firmaları Babalar Günü'ne özel düzenledikleri kampanyalar ile babaları ev ...

Konut projelerinin en 'baba' kampanyaları
  • 13.06.2014 11:12

Konut projelerinin en 'baba' kampanyaları

Markalı konut projelerinin Babalar Günü'ne özel düzenlediği kampanyaları sizin i ...