maritbet girişmaritbet
Garden Life'ta teslimatlar ne zaman başlıyor?

Garden Life'ta teslimatlar ne zaman başlıyor?

Enyap İnşaat'ın Bursa'daki ilk projesi olan Garden Life Evleri hızla yükselmeye devam ediyor. Proje 16 blok toplam 652 daireden oluşuyor.

4 ay önce temeli atılan projenin 10 bloğunda kaba inşaat tamamlandı. 1 +1, 2+1 ve 3+1 konutların olduğu Garden Life Evlerinin iik etabı bu yılın aralık ayında, ikinci etabı ise 2012 yılının mart ayında teslim edilecek. Hasanağa Bölgesi'nde inşa edilen proje, Toki Konudan yanında bulunuyor. Havuzlu, özel güvenlikli, yürüyüş parkuru bulunan proje yüzde 80 yeşil alan konsepti ile hazırlanmış tek proje özelliğini taşıyor. Çok kısa bir sürede yüzde 30 oranında satış yapılan proje için 15 gün içerisinde ömek daire de hazırlanmış olacak. Aynca daireler içerisinde 3 adet ankastre ürünün oluşu bir avantaj.
Enyap inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer projeyle ilgili şunları söyledi: "Uyguladığımız fiyatlarla bu projeden ev sahibi olacak müşterilerimiz bölgedeki istihdamın artışı ile en kârlı yatınmı yaptıklarım görecekler. 55 bin TL ile 138 bin TL arası değişen fiyat aralıkları ile 1000 TL maaş alan birinin de ev sahibi olabilmesi için planlanmış bu proje zamanla daha da değerlenecek özelliğe sahip. Firmamızın desteği ve kredi faiz oranlarının düşük olduğu bu dönem konut alımında yılın en kârlı dönemi. önümüzdeki aylarda faiz oranlarında ciddi bir artış olacağı için bu cazip fiyatlar da kalmayacak. Amacımız herkesi ev sahibi yapabilmek. Garden Life Evleri için firma olarak anlaşmalı bankalardan 0.23 ile 0.85 faiz oranları ile isteyen herkes bu projeden ev sahibi olabilir."
 

Garden Life iletişim bilgileri

Web: http://www.enyapinsaat.com/

E-posta: [email protected]

Tel: 0224 477 00 04

  • Etiketler:

Yorum Yaz