maritbet girişmaritbet
Garden Green’da 525 bin TL!

Garden Green’da 525 bin TL!

CZM Yapı’nın Kırkpınar’da hayata geçirdiği Garden Green projesi eşsiz konumu ve estetik mimarisiyle ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor

CZM Yapı tarafından 13 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Garden Green projesi bir yanında Sapanca Gölü, diğer yanında Kartepe ile eşsiz bir lokasyona sahip olan Kırkpınar'da yer alıyor.

4 oda 1 salon 1 hobi odası düzeninde, triplex 23 villadan oluşan projede arsa alanının %80'i yeşil alana ayrıldı. Her villanın kendine ait havuzunun bulunduğu Garden Green, her odanın kendine ait banyosu, Thermowood dış cephe kaplamaları, ahşap sürgülü jaluzileri, modern çizgisi ve göz alan peyzajı ile bulunduğu bölgenin doğal güzelliklerine yakışır şekilde tasarlandı.

1.500m2'lik sosyal tesisinin içerisinde ise cafe, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, tenis kortu, açık yüzme havuzu, sauna, fitness, jakuzi seçenekleri ile zengin aktivite olanaklarını sakinlerinin ayağına getiriyor.

6 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip Garden Green'de donanım farklılıklarına bağlı olarak Premium ve Exclusive olmak üzere iki çeşit villa seçeneği sunuluyor.

Projede fiyatlar ise Premium tiplerde 525 bin TL, Exclusive tiplerde 575 bin TL'den satışta. Villaların inşa işleri tamamlandı, içerilerinde ise sadece ince işçilikleri sahiplerinin özel taleplerine göre bitirilmek üzere bekliyor. Müşterinin talep ettiği şekilde ince işçilikler tamamlanıyor ve 20 günde villa teslim ediliyor. Böylece bu sezonu kaçırmadan Kırkpınar'da ayrıcalıklı bir yaşama başlanıyor.

Proje Detayları

Arsa alanı:13.500m2

İnşaat alanı:6.400m2

Peyzaja ayrılan alan:%80 açık alandan oluşuyor

Villa tipleri:Premium ve Exclusive

Fiyat Listesi:Premium: 525.000TL – Exclusive: 575.000TL

 

Garden Green villaları iletişim bilgileri
Web: http://www.gardengreen.com.tr/
E-posta : [email protected]
Tel : 0 (264) 592 27 50
  

  • Etiketler:

Yorum Yaz