maritbet girişmaritbet
Garanti Koza, Esenyurt’u Etiler yapacak!

Garanti Koza, Esenyurt’u Etiler yapacak!

Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi ve Realty World Türkiye CEO’su Serhan Baykal, Akkoza'nın Esenyurt'u cazibe merkezi haline getireceğini söyledi.

Esenyurt'taki Koza Şehir'in ilk 2 etabındaki 2 bin 500 konutun teslimine hazırlanan Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi ve Realty World Türkiye CEO'su Serhan Baykal, Akkoza projesinin Esenyurt bölgesini cazibe merkezi haline getireceğini söyledi. Bu projeyle Esenyurt'un, İstanbul'da ikinci Etiler olacağına inandığını vurgulayan Baykal, projede yer alan Akbatı AVM'nin bölgede ilk olduğunu da ifade ederek, “Projemizde 20 bin kişi yaşayacak. Beylikdüzü ve Bahçeşehir'den ziyaretçiler de Akbatı'yı tercih edecek. Projelerin şıklığı, mağaza kaliteleri ve sosyal olanakları Etiler kalitesinde olacak” diye konuştu.

İstanbul'da büyük AVM'lere talebin her zaman yoğun olduğunu belirten Baykal, konut ve AVM'lere hala ihtiyaç olduğunu söyledi. Yapılan bina sayısının yetersizliğine dikkat çeken Baykal, “İyi planlanırsa, iyi projeler üretilirse yabancı yatırımcılar Türkiye'yi tercih edecektir. Türkiye inşaat sektöründe dünyada çok önemli bir sırada yer alıyor. Biz de yurt dışı işlerimizle Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlıyoruz” diye konuştu. Irak'ta havaalanı inşaatına da başladıklarını belirten Baykal, faaliyet gösterdikleri ülkelerarasında Türkmenistan, Gürcistan ve Bulgaristan'ın da olduğunu vurguladı.

Türkiye tanıtımı yapacak

1yıl içerisinde şube sayısını 30'dan 172'ye çıkaran Reality World Türkiye'yi yurtdışında pazarlamaya hazırlanıyor. Balkan ülkeleri ve özellikle Londra'ya ağırlık vereceklerini söyleyen Baykal, “Avrupa pahalı olduğu için yatırım için Türkiye'yi uygun görüyorlar” diye konuştu.

Alışveriş yapana 3+1 ev

Garanti Koza, İstanbul'a alışveriş heyecanı katan İstanbul Shopping Fest'in destekçisi oldu. Shopping Fest kapsamında çekilişle 3+1 ev veren ve açılışta düzenlenen Hadise konserinin destekçisi olan Garanti Koza'nın organizasyona katkısı 500 bin lirayı buldu. 9-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Shopping Fest kapsamında bir talihlinin Koza Evleri'nden 3+1 daire kazanacağı çekilişe, banka ve banka kartı ile her 25 lira üzeri alışveriş yapanlar katılabilecek.

Yüzde 20 büyüme hedefi

Garanti Koza'nın 2011 yılında 500 milyon liralık yatırım yaparken, bu rakamın bu yılsonuna kadar yüzde 20 artış göstereceğini vurgulayan Baykal, “Biz agresif büyüyen bir şirketiz. İstanbul'da yeterli derecede arsa stoklarımız var. Zeytinburnu Veliefendi'de 70 dönüm, Çamlıca'da ise villa projesine uygun arazilerimiz bulunuyor” dedi. Kozaşehir projesinde 4 ay sonra ilk 2 etaptaki 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanan Garanti Koza, üçüncü etaba başlayacak.

Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!
  • 29.11.2021 16:33

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!

Megakent İstanbul şiddetli fırtınaya teslim oldu. Fiyapı'nın Esenyurt'da inşa et ...

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!
  • 29.11.2021 16:25

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına sebebiyle İnnovia 2 projesindeki bir ...

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!
  • 29.11.2021 16:14

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle Esenyurt-Haramidere bölgesi ...

Esenyurt'ta çatlakların oluştuğu bina ve yollar havadan görüntülendi
  • 27.04.2019 11:49

Esenyurt'ta çatlakların oluştuğu bina ve yollar havadan görüntülendi

Esenyurt'ta yolda ve bir binada oluşan çatlaklar nedeniyle tehlike altında olan ...

Koza Park, Dubai'de yoğun ilgi gördü
  • 22.09.2014 15:21

Koza Park, Dubai'de yoğun ilgi gördü

Garanti Koza'nın Koza Park projesi Dubai Cityscape 2014'te çok büyük ilgi gördü. ...

Makromtek görücüye çıktı
  • 24.03.2012 11:19

Makromtek görücüye çıktı

Makrom Yapı yeni projesi Makromtek'in lansmanıyla beraber 40. yılda gerçekleştir ...