maritbet girişmaritbet
G PLUS ÖN TALEPLERİ TOPLADI

G PLUS ÖN TALEPLERİ TOPLADI

Mar Yapı’nın Güneşli bölgesinde yükselen son projesi G Plus’ta büyük bir hızla satılan ilk kulenin ardından durmayan talep, ikinci kuleyi de yola çıkardı. Münir Özkök, 274 daire için bin 300 talep aldıklarını söyledi

Özellikle Güneşli bölgesinde geliştirdiği projelerle adından söz ettiren Mar Yapı, buradaki son projesi olan ve üç kule olarak planlanan G Plus'ta ilk kulede dairelerin yüzde 85'ini 10 günde satınca iki adım atmaya karar verdi. Bunlardan biri projenin erken teslim edilmesi, diğeri de ikinci kule için planlanan zamanın öncesinde satışa çıkmak. Çok yoğun talep aldıkları projenin 2'nci kulesi için ön talep aşamasında olduklarını belirten Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, talep miktarını 1.300 olarak bildirirken, satış tarihini ise ekim ayı olarak açıkladı.

22 kat ve 274 daire olarak tasarlanan kule için özel bir kampanya planladıklarını belirten Özkök, projenin prim potansiyelini şöyle anlattı: “Mart 2011'de ilk kuledeki konutların metrekaresi 2 bin 800 liradan satışa çıkmıştı. Şimdi ise rakam, 3 bin 800 ile 4 bin lira arasında. Yani, konutlar alıcısına yüzde 40 civarında kazandırdı. Projenin tamamlanmasıyla oranın yüzde bir'e ulaşmasını bekliyoruz”.

Projeyi oluşturan 3'üncü kule için de değerlendirme yapan Münir Özkök, otel ve rezidansların bulunacağı bu bölüm için yerli ve yabancı otel zincirlerinden teklif aldıklarını belirterek, “150-200 odalı, 4-5 yıldızlı 100 otel planlıyoruz. Otel bölümüyle birlikte G  Plus gerçek bir karma proje olacak” dedi.  

Özkök, bu arada projede ‘kolaylık merkezi' ismini verdikleri alışveriş alanlarının da bulunduğunu belirtti. Diğer yandan, normalde  teslim tarihini Aralık 2012 olarak belirlediklerini ifade eden Özkök, konut alanları sevindirmek için erken teslimi gündeme aldıklarını açıkladı. Özkök'ün altını çizdiği bir diğer nokta ise, G Plus'ın Barselona'daki Mimarlık Festivali'nde finale kalması oldu.
 

Zamanında herkes bana ‘burada ev satamazsın' dedi. Fakat öyle olmadı. Konsept iyiyse lokasyon çok da önemli konumda bulunmuyor. Bundan sonra konseptler öne çıkacak. Özkök, yine aynı bölgede daha önce hayata geçirdikleri Güneşli Konutları'nda alanların çok kazandığını anlatarak,  bu projenin de bölgenin değerini yükselttiğini söyledi.

Karma bir proje olarak yükselen G Plus, konut, ev-ofis, otel ve mağazalardan oluşuyor. Birinci kulede 250 daire, 80 metrekarelik 44 ofis ve 40 mağaza yer alırken, satışa sunulacak ikinci kulede 274 daire, 4 bin metrekarelik ofis alanı ile 40 mağaza bulunacak.

Mar Yapı tarafından Güneşli'de hayata geçirilen G Plus'ın sosyal olanakları 150 açık otopark, 1000 kapalı otopark, yüzme havuzu, Fin hamamı, squash, fitness, spa, sauna ve masaj odaları, sağlık kulüpleri bulunuyor. Projedeki konutların  alanları 37 ile 157 metrekare arasındadır.

 G Plus

www.gplus.com.tr

444 20 25

Yorum Yaz