maritbet girişmaritbet
G Plus Güneşli'de ilk etap 5 günde tükendi!

G Plus Güneşli'de ilk etap 5 günde tükendi!

Maryapı tarafından Güneşli'de inşa edilen konut projesi G Plus, satışa sunulduğu günden itibaren yoğun ilgi ile karşılandı ve dairelerin büyük bölümü 5 gün gibi kısa bir sürede tükendi

Maryapı tarafından Güneşli'de inşa edilen konut projesi G Plus, satışa sunulduğu günden itibaren yoğun ilgi ile karşılandı ve dairelerin büyük bölümü 5 gün gibi kısa bir sürede tükendi. Özellikle yatırımcıların ilgisini çeken proje, İstanbul'un en önemli noktalarından biri Güneşli'de, Atatürk Havalimanı'na 5 dakika mesafede inşa ediliyor. Konut, otel, ofis ve sosyal alanların bir arada bulunduğu G Plus, ister yatırım ister yaşam amaçlı, oldukça kazançlı bir konut projesi olarak ön plana çıkıyor.

Toplam 3 etaptan oluşacak projenin 1. etabı 260 konut, 40 ticari ünite ve 44 adet ofisten oluşuyor.  Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve Dublex daire seçeneklerinin bulunduğu 1. etabın inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

"Türkiye'nin yeni yapısı" olarak tanımlanan ve hem mimarisi hem de konsepti ile rakiplerinden ayrılan G Plus'ın proje yönetimi ve pazarlaması, daha önce de büyük projelerin altına imza atmış olan Avrupa Proje Yönetimi tarafından yapılıyor.

 

G Plus İletişim bilgileri

Web: www.maryapi.com.tr

E-posta: [email protected]

Tel: 0 212 543 76 77

  • Etiketler:

Yorum Yaz