maritbet girişmaritbet
Fuaye Süreyyapaşa satışta! 250 bin TL!

Fuaye Süreyyapaşa satışta! 250 bin TL!

Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Maltepe Süreyyapaşa'da inşa edilen Fuaye Süreyyapaşa projesinin satışları başladı. Fuaye Maltepe’de daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor

Kiptaş'ın arsasında Yılmaz İnşaat tarafından Maltepe Süreyyapaşa'da projelendirilen Fuaye Süreyyapaşa projesinin satışları başladı. İlk etabında 350 konut bulunan Fuaye Maltepe projesinde toplamda 850 civarında konut bulunacak.

Projede 9 tane 4 katlı, 7 tane 5 katlı, 10 tane 6 katlı blok ve iki tane yüksek katlı bina ile sürpriz bir de etap yer alacak. Fuaye Süreyyapaşa'da her ihtiyacı karşılayacak şekilde bahçeli, teraslı ve kat bahçeli olarak tasarlanan 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Metrekare fiyatlarının 2300 ile 2700 lira arasında değişen Fuaye Süreyyapaşa'da 2+1 daireler 250 bin liradan, 3+1 daireler 325 bin liradan ve 4+1 daireler de 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

300trilyon yatırımla yapılan Fuaye Süreyyapaşa projesinin 20 ayda tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Estetik mimarisi ve proje detaylarıyla bölgeye büyük değer katacağı görünen proje, bölgenin en değerlileri arasında şimdiden yerini alıyor. 106 bin metrekarelik bir arsa üzerinde inşa edilecek Fuaye Süreyyapaşa projesi, yatay bir mimariyle ve binaların birbirinin önünü kapatmayacağı şekilde tasarlandı. Projenin toplam inşaat alanı 90 bin metrekareye ayrılırken, büyük kısmı da peyzaj alanlarını oluşturacak.

Muhteşem adalar manzarasıyla birçok konut projesinin önüne geçen Fuaye Süreyyapaşa, ulaşımda da avantajlı bir konumda yer alıyor. Fuaye Süreyyapaşa projesi E-5 karayoluna 2,5 km, Sahil yoluna 4 km, Bostancı İDO iskelesine ise 7 km mesafede yer alarak ulaşım açısından da önemli avantajlar sağlıyor.
Büyük bir hızla gelişen Süreyyapaşa'nın en değerli projeleri arasında yerini alan Fuaye İstanbul, yeşillikler içinde muhteşem adalar manzarasıyla huzurlu bir yaşam alanı sunuyor.

 

 Web: http://www.fuaye.com.tr/

Tel: 444 22 83

  • Etiketler:

Yorum Yaz