maritbet girişmaritbet
Four Winds'te acı ve sevinçler paylaşılacak!

Four Winds'te acı ve sevinçler paylaşılacak!

Taşyapı Bağdat Caddesi'nde inşa ettiği Four Winds projesinde her kulede 2 katı acı ve tatlı günler için hazırladı. Konut sahipleri 1200 metrekare alanda hem taziye kabul edecek hem de özel gün kutlaması yapabilecek

 

Taşyapı Bağdat Caddesi'nde inşa ettiği Four Winds projesinde her kulede 2 katı acı ve tatlı günler için hazırladı. Konut sahipleri 1200 metrekare alanda hem taziye kabul edecek hem de özel gün kutlaması yapabilecek. 
 
Konutta fark yaratan projelere imza atmak için birbiriyle yanşan inşaat firmaları her geliştirdikleri projede çıtayı biraz daha yükseltiyor. Taşyapı, Bağdat Caddesi'nde inşa ettiği yeni projede tam da bu noktada fark yaratan bir farklılık ortaya koydu. Şirket geliştirdiği projede acı ve tatlı günler için geniş bir alan ayırdı. Binalarda böyle bir gereksinim olduğunu belirten Taşyapı Yönetim Kurulu Başkam Emrullah Turanlı, "Ben 1,5 sene önce babamı kaybettiğimde böyle bir alanın ne kadar gerekli olduğunu anladım ve bu projede iki katı bunun için ayırdım. Çünkü böyle acı ve tatlı günlerde misafirlerimizi ağırlayacak 1 yer bulmak kolay değil. Bu katları daireye çevirip para kazanabilirdim ama ihtiyaçlara yönelik bir proje yapmak, para kazanımım zaten kendiliğinden getiriyor" dedi. 
 
Acı günde garson şirketten 
 
Sistemin işleyişi konusunda da bilgi veren Turanlı, "Her blokta ayrılan iki katta yiyecek ve içecek servisini üstlenen garsonlar olacak. Bu garsonların parası acı günlerde site yönetimi tarafından karşılanacak ve katı kullanan kişi herhangi bir ücret ödemeyecek. Ancak özel gün kutlamalarında son ve servis elemanlarının belli bir ücreti bulunacak bu ücreti de bu katları kullanan kat sahibi ödeyecek" bilgisini verdi.
 
Fikirtepe'de görüşme trafiği 
 
Şirketin Fikirtepe'de de görüşme halinde olduğu f adalar bulunuyor. 20 dönümlük arsayla anlaşma yapan şirket yine aynı bölgede bir başka 20 dönüm için çalışma halinde. 
 
4 kuleden oluşuyor 
 
400 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen ve inşaatı bürokratik nedenlerle 6 yıl süren proje için ön talepler toplanmaya başlandı. 44 bin 500 metrekare arsa içinde inşa edilen 49 katlı 4 kulenin toplam arsa içerisinde işgal ettiği alan ise 2 bin 500 metrekareye denk geliyor. Arsanın geriye kalan yüzde 94'lük kısmı ise tamamen yeşile ve sosyal tesislere ayrılıyor. Emrullah Turanlı gecikme nedeniyle yaklaşık 50 milyon liralık artı maliyet yaşadıklarını söyledi. Projenin resmi satışı ise eylül ayında yapılacak. Fiyatlar üzerinde çalışmalar devam ediyor. 
 
81 ile proje yapacak 
 
Türkiye'nin 81 ilinde proje geliştirmek istediklerini de belirten Emrullah Turanlı, Taşyapı markasını tüm Türkiye'ye yayacaklarını söyledi. Şirket ilk etapta Gaziantep, Malatya ve Konya gibi illere yönelecek. 
 
Ev almak isteyenlerin konutuna gidiyor 
 
Şirket Taşyapı projelerinden ev almak isteyenler için de ilginç bir uygulama gerçekleştiriyor. Emrullah Turanlı 15 kişilik çok özel bir ekipleri olduğunu belirterek, mimar ve dekoratörlerden oluşan bu ekibin projelerden ev almak isteyenlerle uzun uzun sohbetler ettiğini ve gerekirse kişilerin evlerinde de ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu hafta yapılacak ev ziyareti arasında adada oturan bir konut alıcısına gideceklerini kaydeden Turanlı, "Kişilerin oturdukları evlerde nelerden hoşlandıklarını görmek ekibin ev dizaynında etkili oluyor. Bu neden ev ziyaretlerini önemsiyoruz" dedi. 
 
Enerjisini kendi üretecek
 
Projede atıkların enerjiye dönüştürüleceği sistemler üzerinde de çalışmaların tamamlandığı gözleniyor. Emrullah Turanlı, binalardaki katı atıkların ve sıvı yağların enerjiye dönüştürüleceğini, sıvı atıkların ise arıtılarak bahçe sulamasında kullanılacağını aktardı. 
 
Emine Acar / Bugün

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bağdat Caddesi, Apple mağazasıyla %98 doluluk oranına ulaştı
  • 25.10.2021 10:06

Bağdat Caddesi, Apple mağazasıyla %98 doluluk oranına ulaştı

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağda ...

Koşuyolu Koru Evleri reklam filmi yayında!
  • 03.11.2016 12:27

Koşuyolu Koru Evleri reklam filmi yayında!

Altunizade'de Taşyapı ile Selçuklu Turizm İnşaat ortaklığında hayata geçirilen K ...

Taşyapı Four Winds projesinin inşaatı ne durumda?
  • 28.02.2013 13:55

Taşyapı Four Winds projesinin inşaatı ne durumda?

Taşyapı imzası taşıyan Four Winds projesinda çalışmalar sürüyor. Projenin en son ...

Four Winds projesinin ayrıntılarını Emrullah Turanlı anlatıyor!
  • 27.08.2012 16:51

Four Winds projesinin ayrıntılarını Emrullah Turanlı anlatıyor!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, Four Winds projesinin ayrıntıla ...