maritbet girişmaritbet
Foresta Sarıyer, üniversiteli gençler ve öğretim üyeleri yoğun ilgi gösteriyor!

Foresta Sarıyer, üniversiteli gençler ve öğretim üyeleri yoğun ilgi gösteriyor!

Sarıyer'in el değmemiş bir doğa parçasında yükselen ve yeni bir yaşam tarzı sunan Foresta Sarıyer, kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunarak özellikle üniversitelilere büyük kolaylık sağlıyor

 

Turyapı, yeşil bir dünya içinde modern bir yaşam tarzı sunan Foresta Sarıyer'den konut sahibi olmak isteyenlere 0.01'den başlayan faiz oranı ve 240 aya kadar vade kolaylığı sağlayarak hayatı kolaylaştırıyor.
 
Güvenilir ve sağlam konutların markası Turyapı, İstanbul Sarıyer'de yeşillikler içinde yer alan, Belgrad Ormanı ve Koç Üniversitesi Batı Kampüsü'ne komşu, doğası bozulmamış bir ortamda, modern yaşamın tüm imkanları ve konforuyla Foresta Sarıyer'i hayata geçiriyor. Özellikle üniversiteli gençler, öğretim görevlileri ve İstanbul içinde doğa ile iç içe bir yaşam tercih edenlerin yoğun ilgi gösterdiği Foresta Sarıyer için Turyapı, 240 aya yayılan vade imkanı ve 0.01'den başlayan faiz oranlarıyla kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sağlıyor.
 
İstanbul'un yoğun kent yaşamı ve kargaşasından uzakta, yeşil ve huzurlu bir lokasyonda hayata geçirdikleri Foresta Sarıyer'in, sunduğu konforun yanı sıra merkezi noktalara kolay ve hızlı ulaşım imkanıyla da öne çıktığını ifade eden Turyapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, benzer projelerle kıyaslandığında Foresta Sarıyer'in özellikle üniversiteli kesimler tarafından en yoğun ilgi gören ve en çok değer kazanan yaşam merkezlerinin başında geldiğinin altını çiziyor.
 
Az öde, çok kazan, iyi yaşa
 
"Metropol içinde doğal yaşam" sloganıyla Sarıyer'de sağlam zemin üzerinde yükselen ve en ileri yapı teknolojisiyle inşa edilen Foresta Sarıyer'de bahçe katı stüdyo daireler özel fiyatlarla, 1+1 daireler 280 bin ila 300 bin TL, 2+1 daireler 340 bin ila 390 bin TL, 3+1 daireler ise 440 bin ila 465 bin TL aralığında satışa sunuluyor.
 
Sağlam bir finansal yapıya sahip olduklarını, bu sayede en avantajlı ödeme koşullarını sunduklarını belirten Turpçu, Foresta Sarıyer projesiyle lüksü erişilmez olmaktan çıkardıklarını, gençlerin ve dileyen tüm kesimlerin Foresta Sarıyer ayrıcalıklarını yaşayabileceklerine vurgu yapıyor.
 
Yeşil, ferah, konforlu bir yaşam
 
Koç Üniversitesi Batı Kampüsü, Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya plajlarına komşu konumuyla metropol içinde huzurlu bir yaşam sunan Foresta Sarıyer, İstanbul'da betona yenilmemiş ve insan eli en az değmiş, en doğal ortamında yer alıyor. Foresta Sarıyer'in yaşam alanı içinde bulunan özel açık yüzme havuzları, güneşlenme alanları, doğal yürüyüş ve koşu parkuru gibi imkanlar günün stresini atma ve spor yapma olanağı sağlıyor.
 
Doğa ile içiçe konforlu bir yaşam merkezi olan Foresta Sarıyer'de yer alan konutlar Çınar, Sedir, Defne, Ardıç ve Ladin adlarını taşıyor. Daire tiplerinde ise tercih edilen yaşam tarzına göre stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri sunuluyor. Tüm bloklarda çatı dubleksi bulunan Foresta Sarıyer'de geniş ufuklu teras keyfi de yer alıyor. Bununla birlikte, İstanbul ölçeğinde 3. derecede deprem bölgesinde yer alan ve jeolojik açıdan çok sağlam bir zemin üzerinde bulunan Foresta Sarıyer, Turyapı kalitesiyle depreme karşı 'çifte güvenlik' avantajı sağlıyor.
 
Merkezlere dakikalar mesafesinde
 
Karayolu, demiryolu ve deniz yolu ulaşımı Foresta Sarıyer'e en elverişli konumlarda yer alıyor. Yeni hizmete giren Çayırbaşı Tüneli ile Foresta Sarıyer'in Maslak'a ve Rumeli Feneri'ne olan mesafesi sadece 10 dakika. Metroya, Şehir Hatları'na ve İDO Sarıyer İskelesi'ne ise beş dakika mesafede bulunuyor.
 
Foresta Sarıyer İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 342 01 50

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Foresta Sarıyer'in bahçe dairelerinde yemyeşil bir hayat
  • 13.05.2014 15:16

Foresta Sarıyer'in bahçe dairelerinde yemyeşil bir hayat

Normal katların satışlarının tamamlandığı Foresta Sarıyer'de 1+1 ve 2+1 muhteşem ...

Foresta Sarıyer'in bahçe katları satışa çıktı
  • 30.04.2014 14:22

Foresta Sarıyer'in bahçe katları satışa çıktı

Bahçe katlarının satışa sunulduğu Foresta Sarıyer'de fiyatlar 425 bin liradan ba ...

Foresta Sarıyer tükendi, Foresta Datça başlıyor
  • 13.01.2014 10:40

Foresta Sarıyer tükendi, Foresta Datça başlıyor

Doğa ile iç içe bir yaşam sunan Turyapı, Foresta Sarıyer'in ardından Foresta Dat ...

Foresta Sarıyer’de 320 bin TL’ye 2 oda 1 salon!
  • 18.08.2013 08:15

Foresta Sarıyer’de 320 bin TL’ye 2 oda 1 salon!

5 katlı 5 bloktan meydana gelen Foresta Sarıyer'de stüdyodan 3+1'e kadar farklı ...

Turyapı, Kuzey Irak’ta altyapı ihalesine girecek!
  • 28.07.2013 12:05

Turyapı, Kuzey Irak’ta altyapı ihalesine girecek!

Foresta Sarıyer’de ve Zonguldak Kozlu Ilıksu Yaşamkent’te projeler gerçekleştire ...

Turyapı yurtiçi ve yurtdışında atağa geçiyor!
  • 27.07.2013 08:53

Turyapı yurtiçi ve yurtdışında atağa geçiyor!

Birçok projeyi aynı anda yürüten ve yeni ihaleler kazanan Turyapı, Kuzey Irak'ta ...