maritbet girişmaritbet
Foresta Sarıyer’de prim yapacak!

Foresta Sarıyer’de prim yapacak!

Metropol içinde doğal yaşam imkanı sunan ve her türlü konfora ev sahipliği yapan Foresta Sarıyer'in Maslak'a olan mesafesi ise Çayırbaşı tüneliyle 10 dakikaya indi

İstanbul'da doğası bozulmamış bir ortamda yaşamak isteyenler Foresta Sarıyer'i tercih ediyor. Metropol içinde doğal yaşam imkanı sunan ve her türlü konfora ev sahipliği yapan Foresta Sarıyer'in Maslak'a olan mesafesi ise Çayırbaşı tüneliyle 10 dakikaya indi.

Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya plajlarına komşu konumuyla İstanbullulara gerçek banliyö yaşamını armağan eden Foresta Sarıyer, hizmete giren Çayırbaşı Tüneli'yle sakinlerine 10 dakikada metropol merkezine ulaşım avantajı da sunuyor. "Metropol içinde doğal yaşam" sloganıyla Sarıyer'de sağlam zemin üzerinde yükselen ve ileri yapı teknolojisiyle inşa edilen Foresta Sarıyer, İstanbul'un kentleşme olgusuna yenilmemiş bir ortamında, tüm doğal güzellikleri çevresinde barındırmanın yanı sıra kent merkezine hızlı ulaşım kolaylıklarıyla da öne çıkıyor. 

Karayolu, demiryolu ve deniz yolu ulaşımı Foresta Sarıyer'e en elverişli konumlarda yer alıyor. Yeni hizmete giren Çayırbaşı Tüneli ile Foresta Sarıyer'in Maslak'a ve Rumeli Feneri'ne olan mesafesi sadece 10 dakika. Metroya, Şehir Hatları'na ve İDO Sarıyer İskelesi'ne ise beş dakika mesafede bulunuyor.

Doğa içinde modern yaşam

İstanbul'da betona yenilmemiş ve insan eli en az değmiş doğal bir ortamda yer alan Foresta Sarıyer'in yaşam alanında bulunan özel açık yüzme havuzları, güneşlenme alanları, doğal yürüyüş ve koşu parkuru gibi imkanlar günün stresini atma ve spor yapma olanağı sağlıyor.

Doğa ile içiçe konforlu bir yaşam merkezi olan Foresta Sarıyer'de yer alan konutlar Çınar, Sedir, Defne, Ardıç ve Ladin adlarını taşıyor. Daire tiplerinde ise tercih edilen yaşam tarzına göre stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri sunuluyor. Tüm bloklarda çatı dubleksi bulunan Foresta Sarıyer'de geniş ufuklu teras keyfi de yer alıyor. Bununla birlikte, İstanbul ölçeğinde 3. derecede deprem bölgesinde yer alan ve jeolojik açıdan çok sağlam bir zemin üzerinde bulunan Foresta Sarıyer, Turyapı kalitesiyle depreme karşı 'çifte güvenlik' avantajı sağlıyor.

Yüzde 100 değer kazanacak yatırım

Koç Üniversitesi Batı Kampüsü'ne komşu, bölgenin sağlam, şık ve prestijli yaşam merkezi olarak öne çıkan Foresta Sarıyer, sakinlerine doğal bir ortamın keyfini yaşatmaya hazırlanıyor. Turyapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, Foresta Sarıyer ile İstanbul'da unutulmaya yüz tutmuş gerçek banliyö yaşamını yeniden hayata döndürdüklerine vurgu yapıyor.

Foresta Sarıyer'in Koç Üniversitesi öğrencileri ve öğretim görevlileri için de son derece avantajlı olduğunu ifade eden Turyapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, ayrıcalıklı bir yaşam merkezi olan Foresta Sarıyer'den kira öder gibi ev sahibi olmanın mümkün olduğunu, bu kolaylığı tercih eden öğrenci ve öğretim görevlilerinin birkaç yıl içinde ev sahibi olabilecekleri gibi tamamlandığında yüzde 100 değerlenecek karlı bir yatırıma imza atacaklarının altını çiziyor.

TURYAPI İnşaat - 1976 yılında temelleri atılan TURYAPI İnşaat, yapı sektöründe 36 yıldan bu yana sağlamlığın ve güvenin teminatı olarak faaliyet göstermektedir. Zamana dayanıklı ve yaşanabilir estetik konutlar inşa etmek misyonuyla hareket eden TURYAPI İnşaat, kuruluşundan bugüne İstanbul, Ankara, İzmit ve Zonguldak'ta 4000 konuta imza atmıştır. Özellikle birinci derecede deprem bölgelerinde hayata geçirdiği sağlam konutlarla adından söz ettiren TURYAPI, bu bölgelerde tünel kalıp sistemini kullanarak en ileri teknolojik yöntemlerle konut inşa etmektedir. 36 yıllık tecrübesi ve uzman kadrosuyla her geçen gün daha büyük projelere imza atan TURYAPI, hızla büyüyen örnek bir kurum olarak dünyada gelişen yeni teknolojileri Türkiye'de hayata geçirmekte, sektörel normların ilerlemesine katkı sağlamaktadır. www.foresta.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Foresta Sarıyer'in bahçe dairelerinde yemyeşil bir hayat
  • 13.05.2014 15:16

Foresta Sarıyer'in bahçe dairelerinde yemyeşil bir hayat

Normal katların satışlarının tamamlandığı Foresta Sarıyer'de 1+1 ve 2+1 muhteşem ...

Foresta Sarıyer'in bahçe katları satışa çıktı
  • 30.04.2014 14:22

Foresta Sarıyer'in bahçe katları satışa çıktı

Bahçe katlarının satışa sunulduğu Foresta Sarıyer'de fiyatlar 425 bin liradan ba ...

Foresta Sarıyer tükendi, Foresta Datça başlıyor
  • 13.01.2014 10:40

Foresta Sarıyer tükendi, Foresta Datça başlıyor

Doğa ile iç içe bir yaşam sunan Turyapı, Foresta Sarıyer'in ardından Foresta Dat ...

Foresta Sarıyer’de 320 bin TL’ye 2 oda 1 salon!
  • 18.08.2013 08:15

Foresta Sarıyer’de 320 bin TL’ye 2 oda 1 salon!

5 katlı 5 bloktan meydana gelen Foresta Sarıyer'de stüdyodan 3+1'e kadar farklı ...

Turyapı, Kuzey Irak’ta altyapı ihalesine girecek!
  • 28.07.2013 12:05

Turyapı, Kuzey Irak’ta altyapı ihalesine girecek!

Foresta Sarıyer’de ve Zonguldak Kozlu Ilıksu Yaşamkent’te projeler gerçekleştire ...

Turyapı yurtiçi ve yurtdışında atağa geçiyor!
  • 27.07.2013 08:53

Turyapı yurtiçi ve yurtdışında atağa geçiyor!

Birçok projeyi aynı anda yürüten ve yeni ihaleler kazanan Turyapı, Kuzey Irak'ta ...