maritbet girişmaritbet
Folkart Towers’ta yaşam 2013’te başlayacak!

Folkart Towers’ta yaşam 2013’te başlayacak!

Bayraklı'da 200'er metre yüksekliğinde ikiz kulelerle yeni kent merkezinin sembolü olan Folkart Towers'ta tapu teslimi başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "Bölgenin değerini artırdık" dedi

 

Bayraklı'da 200'er metre yüksekliğinde ikiz kulelerle yeni kent merkezinin sembolü olan Folkart Towers'ta tapu teslimi başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "Bölgenin değerini artırdık" dedi.
 
Kurulduğu günden bu yana İzmir'de ayrıcalıklı projelere imza atan Folkart Yapı'nın geçtiğimiz mayıs ayında lansmam yapılan projesi Folkart Towers'ta tapu teslim mutluluğu yaşanıyor. Başlangıçtan itibaren yatırımcıların yoğun ilgisi ile karşılaşan projenin, daha inşa halindeyken İzmir'in yeni kent merkezinin simgesi olan 200'er metre yüksekliğinde 40'ar metre kulelerinden birincisinin neredeyse tamamen satıldığını söyleyen Yönetim Kurulu Başkam Mesut Sancak, "İkinci kulenin satışına devam edilen projede rezidans ve ofis alanların tapuları teslim edilmeye başlandı. Kulelerde yaşam 2013 yılının sonunda başlayacak" dedi.
 
Tamamlandığında Avrupa'nın en yüksek 5'inci ikiz kuleleri olacak Folkart Towers; bünyesinde çarşı, spor kompleksi, ofis ve rezidanslar bulunan toplam 150 milyon dolarlık bir yatırım. 27 bin metrekare arsa büyüklüğüne sahip olan Folkart Towers; ortalama bin kişiye iş imkanı sağlayarak inşa edilecek ve faaliyete geçtiğinde yaklaşık 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı dev bir kompleks olacak.
 
Bölgenin kalbindeyiz
 
Alsancak Limanı'ndan Bayraklı Turan'a kadar Körfez'i çevreleyerek uzanan 550 hektarlık alan, yüksek yapılaşma izni nedeniyle gökdelenler bölgesi olarak da tanınıyor. Bölgede daha önce yaşanan hukuksal sorunlar da aşıldığı için pek çok firma hazırladıkları projeleri hayata geçirmeye başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "Folkart Yapı yeni kent merkezinin kalbinde konumlanan ilk proje olarak bölgenin gelişiminde ve kalitesinde referans noktası olarak gösteriliyor. Folkart Towers projesinde yerini almış olan müşterilerin elde ettikleri değer artışı ve elde etmeleri beklenen kira gelirleri projeye ve bölgeye olan ilgiyi artırıyor" diye konuştu.
 
Folkart Towers'ın lansmanı yapıldığı gün 600 metrekarelik ofis alan yeminli mali müşavir Atilla Dölarslan, tapu ve plaketini İzmir Valisi Cahit Kıraç ve Yönetim Kurulu Başkam Mesut Sancak'tan aldı, "Folkart Narlıdere'de ev sahibi olmakla çok isabetli bir karar verdiğimi düşündüğüm için Folkart Towers'ta ofis satın aldım" dedi.
 
Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sancak Köşkü restore edildi
  • 28.02.2024 15:43

Sancak Köşkü restore edildi

Osmanlı sancağının muhafaza edilmesi amacıyla 16. yüzyılda inşa edilen Sanc ...

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı
  • 02.11.2023 13:09

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı

İzmir ve çevresindeki fayların deprem üretme olasılıklarının belirlenmesi için b ...

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor
  • 27.07.2023 15:36

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdür ...

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı
  • 11.04.2023 13:41

İzmir'de depreme dayanıklılık tespiti için 4 bin 128 bina için başvuru yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi ...

İzmir'in ilk millet bahçesi Bergama'da yapılıyor
  • 29.09.2022 15:29

İzmir'in ilk millet bahçesi Bergama'da yapılıyor

Bergama ilçesinde 57 dönüm alan üzerine yapılacak olan ve İzmir'in ilk Millet Ba ...