maritbet girişmaritbet
Folkart Towers İzmir'de yükseliyor

Folkart Towers İzmir'de yükseliyor

Avrupa'nın en yüksek beşinci İkiz Kuleleri İzmir'in yeni kent merkezi olarak tasarlanan Bayraklı'da yükselecek.

İzmir'in en değerli mimari yapılarını inşa eden Folkart Yapı İzmir Bayraklı'da inşaatına başlanan ve 30 ayda tamamlanması planlanan Folkart Towers projesini satışa sunuyor. Folkart Narlıdere ve Folkart Mavişehir projeleri ile modern ve kaliteli bir yaşam biçimini İzmirlilere sunan Folkart Yapı kentin yeni yaşam merkezi olacak.
 
2013 yılı içinde tamamlanması planlanan Folkart Towers İzmir'in en yüksek, Avrupa'nın en yüksek 5. İkiz Kuleleri olacak. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak Folkart Towers Satış Ofisi'nde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada projenin İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı'da inşaat sektöründe çıtayı çok yükseğe çıkardığını ifade etti. Sancak: "Folkart Yapı olarak Folkart Towers'ı, bugüne kadar bize destek ve ilgi gösteren İzmir ve İzmirlilere en derin teşekkür ifademiz olarak görüyoruz. Folkart Towers İzmir'in yeni kent merkezi ilan edilen Bayraklı'da hayata geçen en büyük proje ve biz buna çok önem veriyoruz" diye konuştu.
Tamamlandığında 200 metre yükseklikte 40'ar katlı iki Kule'den oluşacak olan Folkart Towers için toplamda 150 milyon dolarlık bir yatırım yapılacak. En üst katlara inşa edilecek Seyir Terası ile İzmir Körfezi'nin bütün güzelliklerinin izlenebileceği bir mekan olacak Folkart Towers Projesi alışveriş mekanları, ofis ve rezidanslardan oluşacak. Tüm inşaat aşamaları en yeni ve gelişmiş teknolojilerle inşa edilen projede metrekare birim fiyatları ortalama 2500 Dolar olacak.
 
- Projeyle ilgili detaylı bilgi: Mimari çalışma öncesinde, mimari ekiplerle bölge siluet çalışması yapılarak, yapının deniz manzarasının kesintisiz ve panoramik olması sağlanıyor. Gerek ofis, gerekse residenceların tamamı deniz manzaralı. Folkart Towers giriş katında cafe-restaurant-shopcomer'lardan oluşan Folkart Çarşı bulunuyor. Yapının 6. katında yaklaşık 2 bin 200 metrekaresi kapalı 2 bin metrekaresi ise açık olmak üzere, bünyesinde açık ve kapalı havuzlar, fitness, sauna, tenis - basketbol kortları, buhar banyosu, Türk hamamı, jakuzi, aerobic, Yoga, masaj ve Kids Club gibi sosyal imkanlar barındıran; ev sahibi ve kiracıların indirimli üyelikten faydalanabilecekleri Fitness Center ve Personal Training Merkezi yer alıyor. 18. Katta ise cafe, seyir ve dinlenme amaçlı özel kat terası bulunuyor. 40 kattan oluşan Folkart Towers'ın en üst katlarında yer alan şeyh teraslarından ise eşsiz İzmir manzarasını seyretme imkanına da sahip olunacak. Tüm bu hizmetlerden yararlanmak isteyenlere 2 katlı bir kapalı otopark alanı da mevcut.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Folkart Towers tam gaz devam ediyor
  • 10.07.2014 14:30

Folkart Towers tam gaz devam ediyor

İzmir'in çehresini değiştiren proje sosyal olanaklarıyla da ön planda ...

Folkart Towers'ta yaşam başladı
  • 05.06.2014 09:54

Folkart Towers'ta yaşam başladı

Folkart Towers giriş katında kafe - restaurant - shop - corner'lerden oluşan Fol ...

Folkart Towers İzmir Konutları’nda 255 bin dolara
  • 11.01.2014 09:37

Folkart Towers İzmir Konutları’nda 255 bin dolara

İzmir Folkart Towers Evleri'nde fiyatlar 255 bin dolardan başlıyor ...

Folkart Towers yeni reklam filmiyle İzmir’in ikonu haline geldi!
  • 20.04.2013 12:27

Folkart Towers yeni reklam filmiyle İzmir’in ikonu haline geldi!

Marka için çekilen yeni film, İzmir’in ilk ikiz kuleleri olan FolkartTowers’ı İz ...

Folkart Towers'ta konut fiyatları 196 bin dolardan başlıyor!
  • 25.12.2012 09:05

Folkart Towers'ta konut fiyatları 196 bin dolardan başlıyor!

Folkart Towers'ta 70 metrekare 1+1'ler 196 bin dolardan, 80 metrekare 1+1'ler 25 ...

Folkart Towers'ın yüzde 60'ı satıldı! 2014 Nisan'da tamamlanacak!
  • 26.10.2012 14:00

Folkart Towers'ın yüzde 60'ı satıldı! 2014 Nisan'da tamamlanacak!

İzmir'in yeni kent merkezi olarak ilan edilen Bayraklı ve Liman çevresinin ilk p ...