maritbet girişmaritbet
Flatofis'in mimarı Bakırküre kendi projelerini yapacak

Flatofis'in mimarı Bakırküre kendi projelerini yapacak

Türkiye'de 21 yıllık mimari geçmişe sahip olan, KG Mimarlık'ın ortaklarından Gürhan Bakırküre, gayrimenkul projeleri geliştirmek üzere Bakırküre inşaat ve Gayrimenkul Geliştirme (BİGG) şirketini kurdu

Türkiye'de 21 yıllık mimari geçmişe sahip olan, KG Mimarlık'ın ortaklarından Gürhan Bakırküre, gayrimenkul projeleri geliştirmek üzere Bakırküre inşaat ve Gayrimenkul Geliştirme (BİGG) şirketini kurdu.

Bakırküre, daha önce Flatofis, Akbatı gibi sektöre farklılık katan markalı ofis ve konut projeleri ile Turkcell, Toyota, Microsoft'un Genel Müdürlük binalarına imza attı. Şimdi ise şirketiyle İstanbul'da 3 büyük proje yapmaya hazırlanıyor. BİGG'in ilk işi Mecidiyeköy'de olacak. 25 bin metrekare alanda 30 milyon dolara 80 konut, 10 bin metrekare ofis, çarşı ve toplantı merkezi yapacak.
 

Konutların metrekare fiyatı 5 bin, ofislerin 4 bin dolar olacak.
Kağıthane'ye 120 daire

Bakırküre, Kağıthane'de,120 konut yapacak, evlerin metrekare fiyatı 3 bin dolar olacak. "Her mimar bir gün kendi projesini yapmayı hayal eder" diyen Bakırküre, İstinye'de de arsa sahibiyle anlaşma sağlanması halinde 2013'te butik bir proje geliştireceklerini açıkladı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz