maritbet girişmaritbet
FIRSATLAR RESIDENCE’I

FIRSATLAR RESIDENCE’I

Küçükçekmece'nin yükselen yıldızı Istanbul Suites, kısa bir zaman diliminde ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara yüzde 30 kazanç sağladı.

Küçükçekmece'nin yükselen yıldızı Istanbul Suites, kısa bir zaman diliminde ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara yüzde 30 kazanç sağladı. Rumeli Gayrimenkul tarafından İstanbul'un ikinci Maslak hattı olarak değerlendirilen bölgede inşa edilen Istanbul Suites'te daire fiyatları sıfır faiz uygulamasıyla 122 bin 550 TL'den başlıyor.

Küçükçekmece'nin büyük residence projesi olarak bölgenin değerine değer katan Istanbul Suites, altı ay gibi kısa bir zaman diliminde dövize ve altına kıyasla çok daha fazla kazandırarak yüzde 30 oranında değer kazandı. Her türlü konfora sahip olan ve tüm ayrıntıları kaliteli malzeme ve işçilikle tasarlanmış lüks dairelerden oluşan Istanbul Suites'in, tamamlandığında sakinlerine ve yatırımcılarına yüzde 100 oranında kazanç sağlaması öngörülüyor.

Bölgenin en prestijli projelerinin başında gelen Istanbul Suites'in, gerek ev sahibi olmak isteyenler gerekse yatırım fırsatı olarak değerlendirenler açısından büyük avantajlar sağladığını belirten Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş. Satış Koordinatörü Yasemin Başaraner, değer kazanma bakımından Istanbul Suites'in bölgede liste başı olduğunun altını çiziyor.      

Avantaj çok, ilgi yoğun

Gayrimenkul eksperleri tarafından İstanbul'un ikinci Maslak bölgesi olarak nitelendirilen hat üzerinde yer alan Istanbul Suites, projenin start almasıyla birlikte yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan projelerin başında geliyor. Özellikle havalimanı yöneticileri, pilot, kabin memuru ve bölgede faaliyet gösteren kuruluşların üst düzey yöneticileri tarafından tercih edilen Istanbul Suites, bölgenin önemini bilen yatırımcılara eşsiz fırsatlar sunuyor.

Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş.tarafından 8940 m2'lik alan üzerinde inşa edilen 10 katlı residence projesi Istanbul Suites, her biri eşsiz güzellikte 194 daireden oluşuyor. Katlarda teras bahçeleri, gün ışığını ayarlayabilen yatay hareketli teak panjur sistemi, her daire için özel otopark, ziyaretçi otoparkı, 24 seçkin mağazadan oluşan AVM, 7/24 A sınıfı güvenlik ve her türlü concierge hizmeti Istanbul Suites'in sunduğu ayrıcalıklar arasında bulunuyor.

Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş.-  Yapı sektöründe dünya standartlarına uygun kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı amaç edinen Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş., geleneksel yapı kalıplarından çıkarak çok daha modern ve çağdaş residence konutlar inşa etmektedir. Halen Istanbul Suites ve Istanbul Loft projelerini yürüten Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş., gerçekleştirdiği projelerde kaliteden ödün vermemekte, inşaatın her aşamasında ve her ayrıntısında dünya standartlarını uygulamaktadır.

Istanbul Suites İletişim Bilgileri

Web adresi: www.rumeliyatirim.com

Mail: [email protected]

Telefon: 444 7 RML (765)

Yorum Yaz