maritbet girişmaritbet
Filife Esenyurt'ta ucuz evler kapışıldı! Mayıs sonunda yine zam geliyor!

Filife Esenyurt'ta ucuz evler kapışıldı! Mayıs sonunda yine zam geliyor!

Fiyapı Filife esenyurt projesinde 37 bin ve 44 bin liradan satışa çıkardığı stüdyo tipi dairelerin hepsini sattı. Fiyapı Filife Esenyurt projesinde mayıs sonunda bir zam daha geliyor

Kaynak: Eren Güler / hurriyet.com.tr

Fiyapı Filife Esenyurt projesinde 37 bin ve 44 bin liradan satışa çıkardığı stüdyo tipi dairelerin hepsini 15 günde sattı. Fiyapı Filife Esenyurt projesinde 1088 konut 547 adet 1+0 ve 1+1 daireleri sattı.

Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada, Filife Esenyurt projesinin lansmanında 15 günde 500 daire satacaklarını iddia ettiklerini hatırlatarak, "Filife Esenyurt evlerinde bu rakamı geçtiğimiz için mutluyum. Filife Esenyurt'ta 15 günde 547 adet satış yaptık. Filife Esenyurt evlerinde 37 bin liralık dairelerle 44 bin liralık dairelerin hepsi bitti. Esenyurt Filife'ta haziran sonuna kadar da tüm daireleri satarız" diye konuştu. İnan, Filife Esenyurt konutlarında fiyatlara yüzde 10 zam yaptıklarını, mayıs sonunda bir zam daha olacağını belirtti.

Daha önce daire sattıkları yatırımcıların Fi-life projesine büyük ilgi gösterdiğini anlatan İnan, ayrıca artık yeni evlilerin de bu tip stüdyo daireleri tercih etmeye başladığına dikkat çekti. Ev alım tercihlerinde küçük dairelere doğru net bir kayış olduğunu ifade eden İnan şöyle devam etti:
 
"Daha önce bizden ev alan ve bunu satıp para kazananlar çok geldi. Ayrıca 200 bin liralık 300 bin liralık evleri alamayanlar 'benim de bir dairem olsun' diye 1+1'lere talep gösteriyor. Bunu bir basamak, bir kumbara gibi görüyorlar. Son dönemde yeni evliler de 1+1'lere rağbet ediyor ve bunlar artık bekar evi olmaktan çıktı. En öneli sebebi de maliyetler. Alırken ucuz, evi döşerken ucuz, kullanım maliyeti ve aidatlar ucuz. Sitelerdeki sosyal donatılarda vakit geçirip evi daha sınırlı kullanıyorlar."
 
1+1'lere olan talebin hızlı bir şekilde arttığını tespit ettiklerini kaydeden İnan, "Zaten biz de bu taleplere istinaden Filife Esenyurt projemizi yaptık ve gerçekleşen satışlar ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Şimdi Tuzla'da benzer bir projeye başlıyoruz. Onda da minimum 500 stüdyo ve 1+1 daire olacak. Hatta önümüzdeki dönemde Tuzla'da bir başka benzer projeye daha başlayabiliriz. Hazır bir talep var ve bunu kaçırmak istemiyoruz" dedi.
 

Filife iletişim bilgileri:
Web: http://www.fiyapi.com/
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 688 59 60
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz