maritbet girişmaritbet
Fatmagül'ü gören Toskana Vadisi'ne geldi

Fatmagül'ü gören Toskana Vadisi'ne geldi

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin çekimlerinin yapıldığı Toskana Vadisi örnek evlerinde birinci fazın yüzde 80'i, ikinci fazın yüzde 25'i satıldı

Emaar Türkiye'nin Büyükçekmece'de inşa ettiği Toskana Vadisi Evleri'nde 174 villalık birinci fazın yüzde 80, 54 villalık ikinci fazın da yüzde 25 satışı gerçekleşti. 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin çekimlerine ev sahipliği yapan Toskana Vadisi Evleri'nin A ve B gelir düzeyine sahip hedef kitleleri bulunduğunu Emaar Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü Şen, tamamlanan birinci fazdaki evlerin fiyatının KDV hariç 840 bin dolar ile 2 milyon 350 bin dolar arasında değiştiğini, ikinci fazdaki evlerin ise KDV hariç 528 bin dolardan başladığını söyledi. Bir göl havzası olan Toskana Vadisi'ndeki villa-konut projelerinin 4 fazdan oluştuğunu vurgulayan Şen, 1 milyon 700 bin metrekarelik alana yayılan projede söz konusu alanın yüzde 75'inin bahçe ve ortak alanlara ayrıldığını ifade etti. Projenin 12 farklı tipte toplam 540 lüks villa, ikiz villa, bahçeli ve teraslı Toskana villa dairelerden oluştuğunu belirten Şen, konutların büyüklüğünün 150 metrekare ile yaklaşık bin metrekare arasında değiştiğini kaydetti. Şen, projenin maliyetinin alışveriş merkezleri ve ticari kısımlar hariç 700 milyon dolar olduğunu söyledi.

Seramiği bile tanıyorlar
'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde Toskana Vadisi'ndeki örnek evlerin kullanıldığını anlatan Şen, 'Çekimler bir evle başladı, şu anda 3 evle devam ediyor. Dizideki evler olduğunu bilmeden gelen bazıları evleri gördüklerinde diziden dolayı tanıyabiliyorlar. Mutfağı, seramiği, mermeri diziden dolayı bilenler var' diye konuştu. Şen, projeden aynı aileden kişilerin de gelip konut satın aldığını, arkadaş gruplarına da satış gerçekleştirdiklerini, ilk satışların yüzde 30-35'inin yabancılara olduğunu bildirdi.

Piyasa faiz artışına adapte oldu
3 BİN 500 metrekarelik kiralanabilir Toskana Çarşı'da 16 mağaza ile nikah salonu, toplantı ve kokteyl alanlarının yer alacağını belirten Şen, bu bölümün yıl sonunda faaliyete geçeceğini ifade etti. Türkiye'de gayrimenkulün öneminin devam edeceğinin altını çizen Şen,  seçim süreci ve kredi faizlerindeki artıştan etkilenme olduğunu, ancak piyasanın buna bir şekilde adapte olduğunu söyledi.

Pembe salyangozlarla 'yavaş yaşam'
EMAAR Türkiye, yavaş ve çevreye zarar vermeden yaşayan bir canlı olan salyangozun simgelediği 'yavaş yaşam' konsepti çerçevesinde, pembe salyangozlardan oluşan sergiyi Türkiye'ye getirecek. Yavaş yaşam konseptine işaret eden Şen, 1990'lı yılların başında İtalya'da ortaya çıkan bu konseptin eskinin ve otantiğin korunduğu, fakat hızlı teknolojik gelişime duyarlı, çevrenin korunduğu bir şehir planlama ve yaşam tarzı olduğunu belirtti.


31 MAYIS'TA BEBEK'TE BAŞLIYOR
Güney Amerika ve İtalya'da da sergilenen salyangoz sergisi ile ekolojik yaşam ve yavaş yaşam konseptini öne çıkarmak istediklerini vurgulayan Şen, 'Bu konsept çerçevesinde yaklaşık 3 metre boyunda olan ve geri dönüşümlü maddeden yapılan pembe salyangozları İstanbul'a getiriyoruz. 31 Mayıs'ta Bebek Parkı'nda başlayacak sergi, daha sonra Nişantaşı, Bağdat Caddesi, Yeşilköy ve Bahçeşehir'e gidecek ve Toskana Evleri'nde son bulacak' diye konuştu.

 

Toskana Vadisi iletişim bilgileri
Web: www.toskanavadisi.com
Tel: 0 212 850 83 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz