maritbet girişmaritbet
Fatih Demir, Park34 Kartal projesini ekibimize anlattı!

Fatih Demir, Park34 Kartal projesini ekibimize anlattı!

DemirYapı Organizasyon Müdür Yardımcısı ve Mimar Fatih Demir, Park 34 Kartal'ı ve mevcut kampanyaları emlaktasondakika.com'a anlattı.

Kartal'da hayata geçirilen ve cazip ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunulan Park 34 projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği projenin ortaklarından DemirYapı Organizasyon Müdür Yardımcısı ve Mimar Fatih Demir, emlaktasondakika.com'a önemli açıklamalarda bulundu.

Kampanyalı satışlar sürüyor

Uzun bir süre proje hazırlığı yaptıklarını ifade eden Fatih Demir “Üzerinde uzunca bir süredir çalıştığımız bir projeden bahsediyoruz. 2 yıldan fazla emek verdiğimiz Park 34, Nusret Albayrak tarafından tasarlandı. Projemizde her ihtiyaca cevap verecek konut türleri bulunuyor. Ticari alanlarıyla da öne çıkan Park 34 projemizde cazip fırsatlarla satışlarımız devam ediyor” diye konuştu.

Deniz manzaralı sosyal alanlar

Park 34'te geniş yeşil alanlar bıraktıklarını anlatan Demir “Projemizin yüzde 80'lik bölümü 3+1 dairelerden meydana geliyor. 2+1 ve dubleks türlerinin de yer aldığı Park 34'te çocuk oyun alanlarından, otoparka, yüzme havuzundan fitness centera varana kadar birçok seçenek sunuluyor. Yüksek bir proje olması nedeniyle 33 ve 34'üncü katlarda sosyal alanlara yer verdik” dedi.

Minimum 2 bin lira kira getiriyor

Ev almak isteyenler için özel kampanya hazırladıklarını belirten Demir “Kartal Park 34'te 60 ay sıfır faiz seçeneğiyle ev almak isteyenlere cazip seçenekler sunuyoruz. Ayrıca nakit ödemelere olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor. Bunun yanında projemiz hemen teslim olduğu için, kira getirisine istediği an başlayabilir. 3+1 dairelerimiz 2 bin 500 lira ile 3 bin lira arasında, 2+1 daireler ise 2 bin lira civarında kiralanıyor” diye konuştu.

485 bin liradan başlıyor, yüzde 10 indirim yapıyor

Projenin denize yakınlığıyla büyük bir avantaja sahip olduğunu belirten Demir “Satışta olan dairelerimizde 2+1'ler 485 bin liradan başlıyor ve 1 milyon liraya kadar yükseliyor. Bölgeye bakıldığında çok uygun fiyatlardan satış yapıyoruz. Projemizdeki 3+1'lerin ise başlangıç fiyatı 1 milyon lira. Park 34, denize sadece 700 metre mesafede inşa edildi. Projemizden ev alan kişiler, yürüyerek birçok sosyal alana ulaşabiliyor” açıklamasında bulundu.

Şehrin içinde, yaşamın merkezinde

Merkezi noktalara yakınlığın projeye ve Kartal'a değer kattığını dile getiren Fatih Demir “Park34 lokasyon olarak merkezi noktada yer alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, marina ve metroya yakınlığıyla da büyük ilgi görüyor. Kesintisiz deniz manzarası bulunan projemiz bu açıdan bakıldığında önemli bir lokasyonda yükseliyor” dedi.

Prim potansiyelini gördü, Kartal'a uçtu

Megakentte Kartal bölgesinin her geçen gün değer artışı yaşadığını söyleyen Fatih Demir “Kartal, her geçen gün gelişiyor. İstanbul'da yıldızı parlayan bölgelerin başında geliyor. Bölgede hayata geçirilen projeler modern mimariye sahip. Tüm etkenler incelendiğinde Kartal'ın prim potansiyeli çok yüksek. Yatırımcılar, buradaki fırsatı kaçırmadan konut almalı” ifadelerini kullandı.

Küçük dairelere yer vermedi

Projede Stüdyo ve 1+1 daire yapmadıklarını belirten Fatih Demir “Kule tarzındaki projelerde çok fazla ufak daireler yer almaya başladı. Kültür olarak biz buna alışkın olmadığımız için Park 34'ü aile konseptinde tasarladık. Projemizin yüzde 70 civarında doluluk oranı var” diye konuştu.

Ekonominin lokomotifi büyümeye devam edecek

İnşaat sektörünün 200 alt kola destek verdiğini dile getiren Fatih Demir “Sektörümüz, ülkemize önümüzdeki yıllarda da değer katmaya devam edecek. İnşaat sektörü, ekonominin lokomotifi konumunda. Dolayısıyla büyüme hızla devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kartal merkezli yeni proje hazırlığı sürüyor

Demir Yapı Organizasyon olarak yeni proje hazırlığında olduklarını ifade eden Fatih Demir “Arsa üretimi konusunda bazı sıkıntılar yaşansa da sektör çok hareketli. Firma olarak Kartal bölgesine yoğunlaşmış durumdayız. Dönüşüme ihtiyaç duyan yapılar ve boş arsalar mevcut. Bu nedenle önceliğimiz Kartal'da ancak çevre ilçelerde de araştırmalarımız sürüyor" dedi.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Park 34 Kartal projesinin eşsiz manzarası!
  • 12.10.2017 17:24

Park 34 Kartal projesinin eşsiz manzarası!

Kartal'da sahilin yanı bşaında inşa edilen ve eşsiz manzaralı konumuyla dikkat ç ...

Park 34 Kartal, geniş yeşil alanlarıyla öne çıkıyor!
  • 12.10.2017 17:23

Park 34 Kartal, geniş yeşil alanlarıyla öne çıkıyor!

Kartal'da hayata geçirilmekte olan Park 34 projesinin site içi sosyal alanları e ...

Park 34 Kartal tanıtım filmi yayında!
  • 28.09.2017 15:28

Park 34 Kartal tanıtım filmi yayında!

İstanbul'un son dönemde hızla yükselen ilçelerinden Kartal'da inşa edilen Park 3 ...

Fatih Demir, Huzzak Tower Plus'ı anlattı
  • 03.12.2014 10:23

Fatih Demir, Huzzak Tower Plus'ı anlattı

Huzzak Yapı Genel Müdürü Fatih Demir, Huzzak Tower Plus projesinin detaylarını a ...

Park 34 Kartal örnek daire görselleri!
  • 27.09.2017 15:49

Park 34 Kartal örnek daire görselleri!

Park 34 Kartal konut projesinin iç mekan görselleri, emlaktasondakika.com farkıy ...

Park 34 Kartal foto galerisi yayında!
  • 27.09.2017 15:46

Park 34 Kartal foto galerisi yayında!

Kartal'da inşa edilmekte olan Park 34 projesinin foto galerisi emlaktasondakika. ...