maritbet girişmaritbet
Faruk Çelik: Farklı bir satış modeli uygulayacağız!

Faruk Çelik: Farklı bir satış modeli uygulayacağız!

Bomonti Time, Sinpaş'ın şehir merkezinde hayata geçireceği ilk konut ve rezidans projesi olacağını, bu nedenle uzun bir hazırlık ve çalışma süreci geçirdiklerini belirten Sinpaş GYO Üst Yöneticisi Çelik, "Bomonti Time için 4 yıl uğraştık

 

Bomonti Time, Sinpaş'ın şehir merkezinde hayata geçireceği ilk konut ve rezidans projesi olacağını, bu nedenle uzun bir hazırlık ve çalışma süreci geçirdiklerini belirten Sinpaş GYO Üst Yöneticisi Çelik, "Bomonti Time için 4 yıl uğraştık. 8-10 taslak proje çalışıldı ve sonunda iddialı ve gurur duyacağımız bir proje ortaya koymayı başardık." dedi.
 
48 katlı Bomonti Time'ın tasarımıyla ikonik bir bina olduğunu kaydeden Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "Modern İstanbul'un simgelerinden biri olacak güçlü bir çizgisi var. Bomonti Time, şehir yaşamının getirdiği yoğunluk ve stresi, yine şehrin içinde çözen, güçlü ve zarif mimarî dili ve seçkin tarzı ile emsallerine göre özgün bir rezidans konut projesi olacak. Aynı zamanda ilk defa denenecek bir satış modeli kullanacağız. Projeye ilişkin diğer ayrıntıları 15 gün sonra asıl tanıtım toplantısında açıklayacağız." Toplantıda yaptığı konuşmada projenin değerine dikkat çeken Ömer Faruk Çelik, bugün Türkiye konut sektörünün, dünyayı kendine hayran bırakacak noktaya geldiğini söyledi. "Bunda Sinpaş GYO tarafından üretilen, her biri ödüllü konsept konut projelerinin payı çok büyük." diyen Çelik, şunları söyledi. "Bomonti'de hayata geçireceğimiz yeni projemiz Sinpaş GYO'nun gurur tablosunun en üst sıralarında yer alacak çok özel bir proje. Bomonti'de yer alacak projemiz bugüne dek geliştirdiğimiz projelerden çok farklı, şehirli bir proje. Şimdi İstanbul'un kalbinde, yenilenen yüzüyle şehrin yeni çekim merkezi olan Bomonti zamanı."
 
Zaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura
  • 19.01.2022 13:53

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir gi ...

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'
  • 03.03.2018 16:58

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2018 yılında firma olarak 1 milyar 670 mil ...