maritbet girişmaritbet
Eylül ve Ekim'de hangi projeler görücüye çıktı

Eylül ve Ekim'de hangi projeler görücüye çıktı

2013 yılının son çeyreğinde büyüme kaydeden konut sektöründe projeler atağa geçti

İstanbul'da pek çok projenin görücüye çıktığı son iki ayda toplam 11 bin 356 konut, ticari ve villa satışa sunuldu. Son iki ayda görücüye çıkan projeleri sizin için derledik. Bu projelerden bazıları; Vaditepe Kiptaş, West Wall Marina, İstanbul Prestij Park, Bulvar İstanbul, Metsan Nexus, Now Bomonti, Kalekent Everi, N5 Suites, N City, Kütahya Modern ve Panorama Koç Life.

Vaditepe Kiptaş

Bahçeşehir'de Kiptaş tarafından hayata geçirilen Vaditepe Kiptaş projesi 284 dönüm üzerine inşa ediliyor. TEM Otoyolu'na 1 kilometre mesafede yükselen Vaditepe Bahçeşehir, şimdiye kadar 63 bin konutu hayata geçiren Kiptaş imzasıyla inşa ediliyor. 4 bin konuttan oluşan Vaditepe, Bahçeşehir'de konumlandırılıyor. 
284 bin metrekare arsa alanına sahip projede 2+1'ler 118 metrekare ile 155 metrekare, 3+1'ler 163 metrekare ile 175 metrekare, 4+1'ler 194 metrekare ile 202 metrekare arasında değişirken, 5+1'ler 252 metrekare, 5+2 dubleksler ise 340 metrekare şeklinde tasarlandı. 
Vaditepe Bahçeşehir'de her daireye özel otopark alanı bulunurken, dairelerde mutfak dolabı yapılacak tezgah akrilik, ankastre dijital fırın, ankastre set üstü ocak ve davlumbaz olacak şekilde teslim edilecek.


West Wall Marina

Batı Duvarı İnşaat tarafından Beylikdüzü Yakuplu'da konumlandırılan West Wall Marina 62 bin metrekarelik arsa üzerindedir. 64 villadan meydana gelen West Wall Marina projesinde villaların alanları 353 metrekare ile 815 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. West Wall Marina sosyal olanakları arasında; yüzme havuzları alışveriş noktaları, özel plajı, yat kulübü, çocuk parkları, özel yüzme havuzları, spor alanları, yat kulübü ve yelken okulu bulunuyor. İDO iskelelerine 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre mesafede yükselen West Wall Marina'nın, Atatürk Havalimanı'na 17 kilometre, E5 ve TEM otoyoluna kolay ulaşılabilir konumdadır.

İstanbul Prestij Park
Bak Yapı imzasıyla Esenyurt'ta hayata geçirilen İstanbul Prestij Park'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinin yer aldığı projenin ilk etabının Aralık 2014 tarihinde, tamamının ise 2015 yılında teslim edilmesi bekleniyor.
103 bin 800 metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılan İstanbul Prestij Park'ta 80 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. 15-17 kat arası tasarlanmış blokların yer aldığı İstanbul Prestij Park projesinin sosyal alanları arasında tenis kortları, açık ve kapalı yüzme havuzları, basketbol sahası, sauna, çocuk parkları, yürüyüş yolları yanı sıra kuaför, kuru temizleme, terzi, lostra gibi birçok sosyal aktivite alanı bulunuyor.


Bulvar İstanbul
Emlak Konut GYO, Özülke-Özkar ortaklığında Başakşehir'de konumlandırıılan Bulvar İstanbul projesi iki etaptan oluşuyor. 23 blokta 1500 dairenin yer aldığı Bulvar İstanbul 110 bin metrekare üzerine inşa edildi. Pek çok sosyal aktivite alanının bulunduğu Bulvar İstanbul Konutları'nın ilk etabında yaşam 2016'nın çeyreğinde başlayacak. Sağlık Kenti'ne, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ve metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde konumlandırılan Bulvar İstanbul, 3. köprü bağlantı yolunun yakınında bulunuyor. TEM otoyoluna 5, Atatürk Havalimanı'na 10, ikinci köprüye 20 dakika mesafede yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Bulvar İstanbul projesinde lounge alanı, kültür merkezi, butik çarşı, cep sineması, kütüphane, kitap okuma odası, çocuk oyun kulübü, gölet, açık yüzme havuzu, zen bahçeleri, yürüyüş ve koşu alanı imkanları bulunuyor.

 

Metsan Nexus

Metsan İnşaat tarafından Kartal'da hayata geçirilen Metsan Nexus, 24 bin metrekare arsa üzerinde ve 3 etap şeklinde inşa ediliyor. 1+0 ile 4+1 arasında değişen daire seçeneklerinin bulunduğu Metsan Nexus Evleri'nde yaşamın Aralık 2015'te başlaması planlanıyor. Dünyanın en ünlü mimarlarından biri olan Daniel Libeskind tarafından çizilen Metsan Nexus, konut, avm, ofis ve otel gibi farklı unsurlardan meydana geliyor. Toplam 24 bin metrekarelik arsada yapılan projenin maliyetinin 400 milyon lira olduğunu biliniyor. Toplamda 3 etap olarak planlanan Metsan Nexus projesinin  ilk etabında  konut ve mağazalar, ikinci etapta ise 5 yıldızlı otel, ofis, rezidans ve mağazaların bulunacak. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 ve 5+1 tiplerinde daire seçeneklerinin sunulduğu projede cep sineması, kütüphane ve dinlenme alanı, 15. katta bulunan squash kortu, kapalı çocuk oyun alanı, büyükler için hobi odası gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Now Bomonti
Now Gayrimenkul imzasıyla hayat geçirilen İstanbul'un merkezinde, “Konut-Ofis-Çarşı” karması olarak gelişen Now Bomonti projesi özellikle sokak seviyesinde yer alan butik alış veriş, yeme içme ve keyifli zaman geçirilebilecek mekanlarıyla kentsel çekim noktası oluşturmayı hedefliyor. Çevre ve doku uyumu önceliği ile şekillenerek 15 katlı tek blok halinde yükselen Now Bomonti projesinin 2015'in üçüncü çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.Türk mimarisine uluslararası alanda birçok prestijli ödül kazandıran Tabanlıoğlu Mimarlık özgün tasarımı ile Now Bomonti'ye hayat verdi.

Now Bomonti'nin doğu cephesinde kalan Nişantaşı'na yürüyerek 15 dakikada, kuzey cephesinde kalan Mecidiyeköy'e yürüyerek yine 15 dakikada ulaşabilir, batı cephesinde bulunan Çağlayan metrosu ise 10 dakikalık bir yürüme mesafesinde bulunuyor. Eylül ayında şantiye çalışmalarına başlanıldığı ve 2015 yılının 3. çeyreğinde teslim edilmesi beklenen projede ilk 8 katta ofislere, 9 ile 15 katları arasında ise rezidans daireler bulunuyor. Konut ve ofislerin 60 metrekareden 2.000 metrekareye kadar tasarlanabileceği proje 200 üniteden oluşurken, projenin yarısını ofisler diğer yarısını da rezidans daireleri oluşturuyor. 400 araçlık otoparkı olması da projeye değer katıyor.

Kalekent Evleri

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında inşa edilen Kalekent Konut Projesi Beylikdüzü'nde yükseliyor.
Toplamda 100 bin metrekare bir alan üzerinde konumlandırılan proje 2 etaptan oluşacak. 1471 daire ve 32 mağazanın yer alacağı Kalekent'te dairelerin 2015 yılında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.  Arsanın yüzde 73'ünün yeşil alan, bahçe ve havuzlara ayrıldığı Kalekent projesinde bloklar 8 katı geçmeyecek.
1+0'dan 4+1'e kadar toplamda 25 farklı daire seçeneği sunuyor. Blokların giriş katları bahçe teraslı dairelerden oluşurken, üst katlardaki dairelerde ise balkonlu veya balkonsuz daire seçeneklere mevcut. 
Kalekent konutlarındaki dairelerin mutfaklarında ankastre fırın, davlumbaz, ocak, fırın ve bulaşık makinesi ve salonlarında klimalar kurulumlu olarak bulunacak.
Kalekent projesinin sosyal kullanım alanları arasında; yüzme havuzu, fitness salonları, nilüfer bahçeleri, güneşlenme ve dinlenme terasları, kameriye pergola, yapay su adaları, su basamakları, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor.

N5 Suites Beylikdüzü

Özyurtlar İnşaat'ın Beylikdüzü'nde konumlandırdığı N5 Suites projesi ilk olarak Kuveyt'te tanıtıldı. Arap yatırımcılardan tam not alan proje 16 kat, 132 otel odası, 19 daire, 8 dükkan olmak üzere toplam 330 bağımsız bölümden oluşuyor.
N5 Suites Otel'de 101 adet 1+0 ve 31 adet de 1+1 daire mevcut. Projede bulunan 1+0 stüdyo daireler 40 metrekare, 1+1 daireler ise 75 ve 87 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.
Beylikdüzü'nde E-5 üzerinde konumlandırılan N5 Suites projesi metrobüs durağına 2 dakika yürüme mesafesinde, Torium AVM'ye yürüyerek 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Atatürk Havalimanı'na ise sadece 8 dakika mesafede yer alıyor.

N City

Özyurtlar İnşaat'ın "N" markasıyla hayata geçirdiği son projelerden biri olan N City Esenyurt toplam 448 konuttan meydana geliyor. Arsa alanı 15 bin metrekare olan Ncity konutları 15 katlı 4 blok halinde yükseliyor.
İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü, Avcılar metrobüs durağına, Esenyurt Belediyesi ve Esenyurt Devlet Hastanesi'ne yakın bir konumda bulunuyor.

N City Evleri'nde 65 metrekarelik 1+1'ler, 85 metrekarelik 2+1'ler, 115 metrekarelik 2+1'ler ve 135 metrekarelik 3+1'ler yer alıyor. Özyurtlar İnşaat farkıyla Esenyurt'ta konumlandırılan Ncity Evlerinin teslimatının Şubat 2015'te yapılması bekleniyor.

Kütahya Modern Evleri

İzka İnşaat'ın Kütahya'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Kütahya Modern Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 6+1 daire seçenekleri bulunuyor. Kütahya'nın ilk kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini de taşıyan Kütahya Modern Evleri'nde konutların 1,5 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Kütahya Modern Evleri'nin içerisinde kum havuzu, çocuk oyun alanları, geniş yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolu, açık otopark ve açık spor alanları gibi birçok sosyal hizmet yer alıyor.

Panorama Koç Life

Kılıçoğlu Grup tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panorama Koç Life Stüdyo ve 1 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana geliyor. Şimdiye kadar 20'ye yakın projeye imza atan ve 5 projenin de inşasına devam eden Kılıçoğlu İnşaat, şimdi de Sarıyer'de konumlanan Panorama Life projesiyle kendinden söz ettirdi.
1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerin bulunduğu Panorama Koç Life projesinde yaşam 2014 yılının Kasım- Aralık aylarında başlayacak. 304 konutluk bir proje olan Panorama Koç Life'ın mimari tasarımı Ergin Mimarlık imzasını taşıyor
Maslak'a 10 dakika, Levent'e 15 dakika, FSM Köprüsü'ne 15 dakika mesafede konumlandırılan projede açık ve kapalı otopark, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu, banka, eczane, fastfood gibi birçok sosyal aktivite alanı bulunuyor.

Ayşe Özlem Kuruca/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bulvar İstanbul havadan görüntülendi
  • 07.04.2017 11:35

Bulvar İstanbul havadan görüntülendi

Özülke - Özkar İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul projesinin mart ayı ...

Bulvar İstanbul'da konutlar hemen teslim ediliyor!
  • 28.01.2017 11:06

Bulvar İstanbul'da konutlar hemen teslim ediliyor!

Özülke - Özkar İnşaat tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul' ...

Bilal Aydoğan, Bulvar İstanbul'daki satış başarısını anlatıyor!
  • 19.03.2015 15:27

Bilal Aydoğan, Bulvar İstanbul'daki satış başarısını anlatıyor!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı İcra Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, projenin satış baş ...

Bulvar İstanbul projesinin yeni lansmanı yayında!
  • 25.06.2014 14:29

Bulvar İstanbul projesinin yeni lansmanı yayında!

Bulvar İstanbul projesinin düzenlenen en yeni lansmanı emlaktasondakika.com fark ...

West Wall Marina'nın tanıtım toplantısı yayında!
  • 16.06.2014 13:35

West Wall Marina'nın tanıtım toplantısı yayında!

West Wall Marina projesinin son durumuyla ilgili olarak gerçekleştirilen toplant ...