maritbet girişmaritbet
Extensa Bomonti yükseliyor!

Extensa Bomonti yükseliyor!

Extensa İstanbul’un ilk projesi “Bomonti Apartman” ile Bomonti’de yepyeni bir yaşam başladı. Eskinin ihtişamı modern yaklaşımla yatay mimaride harmanlandı…

Extensa İstanbul'un ilk projesi “Bomonti Apartman” ile Bomonti'de yepyeni bir yaşam başladı. Eskinin ihtişamı modern yaklaşımla yatay mimaride harmanlandı…

Kentsel dönüşüm projeleriyle gelişen ve yeniden şekillenen ve bu değişimle değer kazanan Bomonti, şehir merkezini yaşam bölgesi olarak tercih eden fakat konforundan ve kalitesinden vazgeçmeyenlerin yeni gözdesi oldu.

Şehir merkezinde konforlu, huzurlu, kaliteli ve en önemlisi sakin yaşamın artık hayal olmadığı bölgelerin başında geliyor Bomonti. Tarihi binaları ve kültürel dokusu ile bugüne taşınan geçmişi, gerçekleşen projeleri ve modernleşen yeni yüzüyle birleşip geleceğe uzanıyor.

Bomonti, seçkin mağazaların, cafelerinve restoranların bulunduğu alışverişin ve sosyal yaşamın merkezi Nişantaşı'na çok yakın olan konumuyla ve diğer merkezlere ulaşım için alternatif çözümlerin yer aldığı nadide semtlerimizden biri.

Bomonti'de yeni dönem başladı…

Bomonti, Extensa İstanbul'un kendine has mimariye sahip “Bomonti Apartman” projesiyle yepyeni bir dönemin içerisine girdi.

Yoğun ve özenli çalışmaların neticesi olarak Bomonti Apartman hedeflenenden iki ay önce tamamlanarak ev sahiplerini ağırlamaya başladı. Farklı ve özel müşteri profiline hitap eden Bomonti Apartman beklentilerin karşılığını vererek hem sıcak bir yuva olma potansiyelini gösteriyor hem de yatırım için doğru tercih olduğunu gördüğü yoğun ilgiyle ispatlıyor.

Kentin dokusuyla ahenk içinde bütünleşen yatay tasarımı ve çevresiyle etkileşim içerisinde olan kullanışlı alanları ile bölgeye değer katan Bomonti Apartman, mimaride ve inşaatta kalite anlayışını bir üst seviyede yaşatıyor.

“Bomonti Apartman” projesinin en dikkat çekici özelliğiçevresiyle ve kentin dokusuyla uyumlu yatay mimarisi. Yeni projelerin yüksek mimarilerine alternatif olarak Bomonti Apartman yatay olarak tasarlandı. Bunun en önemli sebebi tasarımın insan odaklı olması dolayısıyla bir yaşam alanından beklenebilecek en önemli özellik olan aydınlık ve ferah alanlardan oluşmasının hedeflenmesidir.

Ortak yaşam alanlarının geniş tutulduğu projenin özel mimarisi sayesinde koridorlar dahil ışık tüneli sayesinde gün ışığından faydalanıyor ve sıcak yaşam alanları yaratılıyor. Her türlü ihtiyaca cevap verebilmek adına farklı büyüklükte ve tipte tasarlan evlerin yer aldığı Extensa Bomonti Apartman'ın mimari tasarımı, Londra ve İstanbul'da merkezlenen Swanke Hayden Connell Architects Grubu, iç mimari ise Erginoğlu Çalışlar Grubu tarafından yapıldı.

Sakin bir çevre ve ferah bir Yaşam Alanı için şehri terk etmeyin! Şehrin merkezi artık eviniz…

Metropolitan bir kent olan İstanbul'da huzurlu bir çevreye sahip yaşam merkezi bulmak için şehir dışına yerleşmek sık uygulanan bir kaçış olsa da doğru bir çözüm olmaktan çok uzak. Bu sebeple Bomonti; merkezi konumu, mahalle kültürünü ve tarihi ruhunu kaybetmemiş olması sebebiyle tercih edilebilecek en güzel bölge olarak ön plana çıkıyor. Ve bu bölgede gerçekleştirilen Bomonti Apartman Nişantaşı'na ve diğer merkezlere ulaşım için toplu taşımalara düzayak yürüme mesafesinde. Şehri ve şehirli olmanın keyfini doya doya yaşamak için tek yapmanız gereken evinizden dışarı çıkmanız. İhtiyacınız olan her şey zaten yakınınızda.

Extensa Bomonti Ulaşım

Nişantaşı'na 7 dakika yürüme mesafesinde,

Metroya 5 dakika yürüme mesafesinde,

Tem ve E5'e 5 dakika mesafede,

Tünele 1 dakika mesafede,

Havaalanına 20 dakika mesafede,

Dolmabahçe'ye tünel bağlantısıyla 5 dakika uzaklıkta

Mimaride yatay yaklaşım…

Mimaride tasarım olarak yataylığın tercih edilmesinin amacı sıcak bir ev hissi vererek bölgeyle bir bütün halinde olmasının hedeflenmesidir. Bu yataylığın getirdiği sayısız avantajlardan biri de camlarının açılabilir, balkon ve teraslarının kullanılabilir olmasıdır.

Bu noktada tarihi binaların ihtişamıyla karakteristik özelliklerini modern mimariyle birleştirerek yansıtıyor.

Projenin tasarımında öne çıkan en önemli detaylardan bir diğeri, ‘doğal ışık kullanımı'. Sadece konutlarda değil, binanın koridorlarında ve ortak alanlarda da doğal ışık kullanımına özen gösterildi. Doğal ışık alan evler, havadar teraslar, aydınlık evinizden çıkınca yine sizi doğal ışıkla karşılayan apartman koridorları ve geniş, ferah ortak yaşam alanları özellikle kullanıcının konforu için tasarlandı.

Şehrin bu denli merkezinde yaşarken, gün ışığını tam anlamıyla görebilmek için projede kullanılan ‘ışık tüneli' bütün katları birbirine bağlıyor ve yarattığı derinlik hissiyle dingin bir atmosfer yaratıyor.

Maliyetleri düşüren teknolojiyle tasarruflu daireler…

Yüksek izolasyon standartlarına uygun olarak, özellikle kışın oluşan ısınma maliyetlerini düşürmek üzere tasarlanan Extensa Bomonti Apartman dairelerinde hareket ettirilebilir panjurlar da yaz döneminde doğal bir serinlik sağlıyor. Merkezi sisteme bağlı ısıtma ve soğutmanın yanı sıra projede her bir ünite içerisinde kontrol edilebilen ve ölçümlenebilen ısı sistemleri yer alıyor. Her dairenin girişinde yer alan ısıtma ve sıcak su tüketimlerini belirleyen kalorimetrelerle ev sahipleri tüm tüketimlerini kendileri kontrol edebiliyor.

Herkesin zevkine göre…

Dairelerde az kullanılan eşyalar için en alt katta akıllı depolama çözümleri üretildi. Dubleks dairelerde geniş yaşam alanı hissini daha iyi aktarabilmek için teraslar ya da çift kat yüksekliğinde salonlar oluşturuldu.

Dünyanın en dinamik şehirlerinden bir tanesi olan İstanbul'un kalbinde, Bomonti'de gerçekleştirilenve her türlü ihtiyaca yönelikfarklı büyüklükte ve tipte tasarlananevlerin yer aldığı 5 katlı Bomonti Apartman'da92 konut ve 9 mağaza yer alıyor. 1+1, 1+1 flex, 2+1 ve 3+1 dubleks olarak gençlere, yeni evli çiftelere ve kentli ailelere hitap ediyor.

Yorum Yaz