maritbet girişmaritbet
Exen İstanbul’da havuz suyunu güneş enerjisi ısıtacak!

Exen İstanbul’da havuz suyunu güneş enerjisi ısıtacak!

Yeni konut projelerinde havuzlara olan ilgi yatırımcıların da dikkatini çekti. Havuzların yaz kış kullanımını sağlamak için yeni teknolojiler geliştiriliyor

Yeni konut projelerinde havuzlara olan ilgi yatırımcıların da dikkatini çekti. Havuzların yaz kış kullanımını sağlamak için yeni teknolojiler geliştiriliyor. Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Tarık Gürdil, "Suyu güneş panelleri ile ısıtarak nisan-haziran ve eylül-kasım dönemlerinde de kullanılabilecek havuz sistemi geliştirdik. Bu havuzlar konut sahibi olmak isteyenlerin de ilgisini çekiyor" diye konuştu.

28'inci katta spor

Exen İstanbul projesinde bir çok farklı çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altım çizen Tank Gürdil, şöyle konuştu: "Projede her türlü modern imkânlara sahip şekilde 2 adet fitness center bulunmaktadır. Bunlardan biri residans blokta 28'nci katta ve 360 derecelik panoramik İstanbul manzarasında, diğeri ise yatay bloklarda yer alıyor. Exen İstanbul projemizdeki sosyal tesislerimiz, ev sahiplerimizin projede keyifli bir yaşam geçirmeleri amacıyla başta yeşil alanlar ve su öğeleri ile zenginleştirilmiş, içerisinde her türlü sosyal ihtiyaca cevap verebilecek şekilde özenle planlanarak hayata geçiriliyor."

En önemli alanlar

Projelerde ev sahiplerinin sosyal tesislerde, hayatı gerek kendileri gerek aileleri ile birlikte keyifle yaşayabilmek amacıyla her türlü sosyal aktivitelere olanak sağlayabilecek alanlar aradığım anlatan Tarık Gürdil, şunları anlattı: "Bunlar içerisinde açık ve kapalı havuzlar, güneşlenme alanları, yürüyüş parkurları, nitelikli ve fitness center'lar, tenis kortları en önemli alanlar olarak dikkat çekiyor.

Exen İstanbul projemizde ev sahiplerimize, yaşamlarım keyifli hale getirebilmek amacıyla, her türlü sosyal imkân sunuluyor."

Yatırımlar devam ediyor

Projede ev sahiplerinin her türlü sosyal ihtiyaçlarım en uygun şekilde karşılayabilmek amacıyla planlamalar yapıldığının altım çizen Tank Gürdil, "Bu kapsamda gerekli sosyal tesis yatırımlarımız gerçekleştirilmektedir.

Tesis yatırımlarımız gerçekleştirilirken hem en iyi markalar tercih edilmekte hem de en modern teknolojiler uygulanmaktadır. Böylece ev sahiplerimize en iyi şekilde hizmet verilirken bu tesislerimiz projemize değer katmaktadır. Suyu güneş panelleri ile ısıtılarak nisan-haziran ve eylül-kasım dönemlerinde de kullanılabilecek havuzlarımız en son teknoloji kullanımlarının güzel bir örneğidir" diye konuştu.

Spor ve dinlenme alanları öne çıktı

En çok tercih edilen sosyal alanlarla ilgili olarak bilgi veren Tank Gürdil, şunları anlattı: "Yüzme havuzları ve güneşlenme alanları, fitness salonları, tenis kortu, basketbol sahası, dinlenme terasları günün yorgunluğunu atmak isteyen ev sahiplerimizin en öncelikli tercihlerini oluşturmaktadır. Sosyal tesislerimiz gerek kadınların gerekse de erkeklerin ve de tüm ev sahiplerimizin sevdikleri ile birlikte keyifle vakit geçirebilecekleri şekilde planlanmıştır."

Ceyhun Kuburlu/Hürriyet Emlak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Exen İstanbul Çamlıca'da 2013 fiyatları devam ediyor
  • 15.01.2014 14:34

Exen İstanbul Çamlıca'da 2013 fiyatları devam ediyor

Exen İstanbul Çamlıca'da fiyatlar 707 bin TL'den başlangıç gösteriyor ...

Sur Yapı Exen'de peşinatsız ev sahibi olma imkanı
  • 17.11.2013 12:43

Sur Yapı Exen'de peşinatsız ev sahibi olma imkanı

Sur Yapı'dan az az ödeyin, üstü kalsın kampanyası devam ediyor ...

Exen İstanbul'da kampanya - Az az ödeyin üstü kalsın
  • 04.11.2013 08:07

Exen İstanbul'da kampanya - Az az ödeyin üstü kalsın

Exen İstanbul'da satılık daire fiyatları 707 bin liradan başlıyor ...

Exen İstanbul'da loft rezidans daireler satışa sunuldu!
  • 27.09.2013 08:21

Exen İstanbul'da loft rezidans daireler satışa sunuldu!

Önceki yıl Türkiye’de halkın oylarıyla “En Başarılı Emlak Yatırımı” seçilen Exen ...

Sur Yapı Exen İstanbul'da 298 bin TL'ye! Nisan 2014'te teslim!
  • 16.09.2013 09:46

Sur Yapı Exen İstanbul'da 298 bin TL'ye! Nisan 2014'te teslim!

Exen İstanbul'un Kule'sinde stüdyoların fiyatları 298 bin liradan, 1 oda 1 salon ...

Exen İstanbul'da 36 aya kadar vade farksız taksit imkanı!
  • 07.08.2013 10:57

Exen İstanbul'da 36 aya kadar vade farksız taksit imkanı!

Exen İstanbul'un Çamlıca, Prenses Adaları ve tarihi yarımadayı göre rezidans blo ...