maritbet girişmaritbet
Evora İstanbul Tuzla'da 90 bin TL'ye!

Evora İstanbul Tuzla'da 90 bin TL'ye!

Tuzla'nın en yüksek tepesi 20 bin kişiyi ağırlayacak Evora İstanbul, Tuzla'nın en yüksek tepesinde inşa ediliyor

 

Temiz havası ve deniz manzarası ile dikkat çeken yatırımında, Teknik Yapı, 5 bin konutun yanı sıra eğitim binası, kreş, tıp merkezi, cami, mağazalar ve restoranları ile bir kent kuruyor Evora İstanbul, 300 dönüm arazi üzerinde, 20 binden fazla kişiye ev sahipliği yapacak 5 parsel ve 44 bloktan oluşuyor. E5 ve TEM bağlantılarının yanı sıra Marmaray sayesinde şehir merkezine bağlanan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 7 dakika mesafede. Projenin, Pendik Marina'ya yakınlığı nedeniyle arabalı vapur ve deniz otobüsüyle Bursa'ya, Yalova'ya, Balıkesir'e de ulaşım kolaylığı bulunuyor. 
 
Dev projenin tam ortasındaki meydan, buluşma noktası olarak tasarlanmış. Projede, 3 ayrı alışveriş caddesinin yanı sıra squash'tan SPA'ya kadar detaylı hizmet sunan bir spor merkezi, kreş, bankalar, PTT ve büyük bir hipermarket ile tıp merkezi yer alıyor.  
 
Net yüksekliklerin 2.76 metre olduğu konutlar; geniş cam cepheler ile gün ışığı ve manzarayı içeri alırken ısı kayıpları için de önlemini almış. Cam yüzeylerin temizliği ve güvenliği için tasarlanan Fransız balkonların korkulukları özel tasarım. 
 
Isı yalıtımlı çift cam yüzeyler şeffaf alanlarda kullanılıyor
 
yere kolaylıkla gidebileceğiniz projede her bölgeye özel açık havuzlar, oyun parkları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları var. Proje genelinde 5 bin araçlık otoparkın yaklaşık 4 bin 500 adedi kapalı otopark olarak çözülüyor. 
 
Ekim 2011'de satışa çıkan Evora'nm satış ofisini yaklaşık 34 bin kişinin ziyaret ettiğini ve satışı gerçekleşen dairelerin büyük bir oranının kadın alıcılardan oluştuğunu öğreniyoruz. 
 
Kadınların gönlünü fetheden proje, çocuklu ailelere, yalnız yaşayanlara ve beyaz yakalı kesime hitap ediyor. "Her şey dahil projeler ev dışında yemek alternatifini sunuyor" diyen yetkililer, mutfak istemeyen müşterilerine bu hacmi altyapısı hazır ama boş olarak sunuyor. Özellikle bekâr yaşayan kadm-erkek kullanıcıların ilgisini çeken sisteme talep yoğun. 
 
Yerleşkenin bir diğer özelliği de "Misafir Evi"
 
Akrabalarınız için değil, kendi yaşam tarzınız için küçük metrekarelere yatırım yapabilirsiniz ama elbette daha fazla odaya ihtiyaç duyacağınız bir gün gelebilir. Misafir Evi işte bu ihtiyaca yönelik, kiralama modeli ile konuklarınıza aynı yerleşkede ev konforu sunuyor. 
 
Projenin son halini bilmek, tadilatta önemli. Teknik Yapı tapunuzu verirken, "as-built projeleri", yani projenin son halini de size teslim ediyor. 
 
Neden mi? İleride tadilat talebiniz olabilir
 
Hatta sadece televizyonun bulunduğu duvarı değiştirmek veya yatak başını başka duvara çekmek isteyebilirsiniz. 
 
İşte o zaman hangi elektrik, doğalgaz, su hatlarının nereden geçtiğini bilmek, size tadilatta büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Duvar zeminin içinde geçen servis sistemlerinin bilgisi, ileriye yönelik tadilat ve dekorasyon taleplerinde konut sahibine büyük kolaylık sağlıyor. Bu uygulamadaki ana amaç, Evora İstanbul'da yaşayan konut sahiplerinin evlerini değiştirirken sürprizlerle karşılaşmadan bilinçli bir şekilde tadilat yapabilmeleri. 
 
Örnek dairede, mobilya tasarımları dikkat çekici
 
TV ünitesi, dolaplar ve uygulanan hareketler mekânda yumuşak hatlara geçiş sağlıyor. Yatak odası Eren Yorulmazer'in ebevyn odasındaki oval hatlı tasarımları ve uygulamaları ile örnek dairenin aynısından isteyen müşteri yoğunluğu hayli fazla. Mutfaklar buzdolabı hariç tüm ankastrelerle teslim ediliyor. Kullanılışlı tek hat ve minik bir kahvaltı masası ile ihtiyacı karşılar nitelikte. Banyo seramikleri özel tasarım ve her banyoda mimarın imzası olan bir seramik var. 3+1'lerde çamaşır ve kurutma makineleri banyo dışında. Projenin tasarımını tamamen manzaranın belirlediğini açıklayan Mimar Eren Yorulmazer "oval hatlı kütlelerin manzaradan maksimum fayda sağlamasının yanı sıra projenin, sivri unsurlardan kaçınıp insanı rahatlatan, denizden bakınca yoğun beton görselini kıran bir cephe anlayışıyla" tasarlandığını belirtiyor. 
 
Habertürk/Esin Tümer

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Teknik Yapı 100 ay 0 faiz reklam filmi!
  • 16.12.2016 08:03

Teknik Yapı 100 ay 0 faiz reklam filmi!

Teknik Yapı, Concord İstanbul, Metropark, Suadiye Sahil, Evora İstanbul ve Evora ...

Evora İstanbul Marmara şehirle buluşuyor
  • 26.12.2011 12:21

Evora İstanbul Marmara şehirle buluşuyor

Tuzla'da Teknik Yapı'nın hayata geçirdiği Evora İstanbul'un ikinci etabı Evora İ ...

EVORA İSTANBUL MARMARA
  • 26.12.2011 12:19

EVORA İSTANBUL MARMARA

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile birlikte Teknik Yapı'nın Tuzla'da gerçekleştir ...

Evora'nın ikinci etabı Marmara'da satışta
  • 22.12.2011 16:33

Evora'nın ikinci etabı Marmara'da satışta

Teknik Yapı imzasıyla hayat bulan Evora İstanbul'un ikinci etabı Evora İstanbul ...

EVORA LANSMAN 1
  • 22.12.2011 16:32

EVORA LANSMAN 1

Teknik Yapı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul'un ikinci etabı ...

Evora İstanbul Marmara lansmanı için tıklayın
  • 22.12.2011 16:30

Evora İstanbul Marmara lansmanı için tıklayın

Evora İstanbul'un ikinci etabı Evora İstanbul Marmara'da satışlar başladı ...