maritbet girişmaritbet
Eviya, Sancaktepe’deki bisikletli yaşama destek oluyor!

Eviya, Sancaktepe’deki bisikletli yaşama destek oluyor!

Eviya Gayrimenkul, Sancaktepe Belediyesi’nin bisiklet yolu projesine tanıtım sponsoru oluyor! Proje, 10 Mart 2013 Pazar günü saat 13.00 ila 16.00 arasında Sevenler Caddesi Kent Parkı’nda düzenlenecek bisiklet şenliği ile duyuruluyor…

 

Avrupa'nın çağdaş kentlerinde yer alan binlerce kilometre uzunluğundaki bisiklet yolları Sancaktepe'ye rol model oluyor. Sancaktepe Belediyesi, yenilikçilik yaklaşımıyla bölgede bisikletli yaşamı teşvik eden bir proje geliştirerek caddelerine bisiklet parkurları yapıyor. Bisiklete binmenin sağlık açısından öneminin farkında olan ve Ege Boyu projesinde uzun bisiklet yolları yapan Eviya Gayrimenkul, Sancaktepe'nin bisiklet yolu projesine tanıtım sponsoru oluyor.
 
Dünyanın birçok ülkesinde bisiklet kullanımı için sağlanan imkan ve kolaylıkları yakından takip eden Sancaktepe Belediyesi, uzun süredir üzerinde çalıştığı bisiklet yolu projesinin açılışını yapmaya hazırlanıyor. Bölge sınırları içinde bisiklet parkurları inşa eden Sancaktepe Belediyesi, Avrupa'nın çağdaş kentlerinde görmeye alışık olduğumuz bisiklet yollarını Sancaktepe'ye taşıyor. 
 
Eviya, bisikletli yaşamı destekliyor
 
Bölgeye farklı bir soluk getiren Eviya Gayrimenkul, bu projenin tanıtım sponsorluğunu üstleniyor.  Bisiklet kullanımının hem çevresel temizlik hem de spor açısından sağlığa faydalı olacağı bilinciyle bölgede inşa ettiği Ege Boyu projesinde de 1020 metrelik bisiklet parkuruna yer veren Eviya Gayrimenkul, Sancaktepe Belediyesi'nin bu yenilikçi hareketine destek veriyor. 
 
Ege Boyu sakinleri Sancaktepe içinde bisikletle ulaşım sağlayacak
 
Sancaktepe Belediyesi'nin bisiklet parkurlarından biri de Ege Boyu'nun bulunduğu Sevenler Caddesi'nin üzerinde konumlanıyor. Böylece Ege Boyu sakinleri proje içindeki bisiklet parkuru dışında Sancaktepe içinde de ulaşımlarını bisikletleriyle yapabilecekler.
 
Sancaktepeliler bisiklet şenliğinde buluşuyor
 
Bu çağdaş projesini bir bisiklet şenliği ile duyurmayı planlayan Sancaktepe Belediyesi, Belediye Başkanı İsmail Erdem'in de katılımıyla 10 Mart 2013 Pazar günü 13.00 ila 16.00 arasında Sevenler Caddesi Kent Parkı'nda bisiklet şenliği düzenliyor. Eviya Gayrimenkul'ün de destek verdiği ve tanıtım sponsoru olduğu bisiklet şenliğinde tüm Sancaktepeliler pedal çevirerek sağlıklı yaşama dikkat çekecek. 
 
Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Kente nefes aldıran çevre yatırımlarımıza bir yenisini daha ekleyerek, şehirleşme ile birlikte gün geçtikçe doğadan uzaklaşan insanımızın iş yaşamının stresini atabilmesi için bisiklet parkurları oluşturduk. Böylelikle Sancaktepeliler hem günün yorgunluğunu atabilecek hem de spor yapabilme imkanını elde edecek. Eviya Gayrimenkul işbirliği ile gerçekleştirilen bisiklet yolları projesinde Sancaktepe'nin belirlenen yol güzergâhlarında 3D Street görsel alanlar kurduk. Bu alanlarda bisikletin icat edildiği 1791'den itibaren bisiklet tarihi adım adım maketlerle gösterilip anlatılıyor. 10 Mart 2013 tarihinde Samandıra Bisiklet Parkuru'nda bisiklet şovları ve ödüllü yarışmaların düzenleneceği şenliğimize de bütün halkımızı bekliyoruz” diye konuştu. 
 
Ege Boyu İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0216 313 19 19

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çamlıyaka Konakları tanıtım filmi yayında!
  • 27.09.2018 14:53

Çamlıyaka Konakları tanıtım filmi yayında!

Ege Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Çamlıyaka Konakları projesinin tan ...

Çamlıyaka Konakları basına tanıtıldı!
  • 27.09.2018 14:38

Çamlıyaka Konakları basına tanıtıldı!

Ege Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Çamlıyaka Konakları basın toplantı ...

İnanç Kabadayı Çamlıyaka Konakları'nı anlatıyor
  • 27.09.2018 13:18

İnanç Kabadayı Çamlıyaka Konakları'nı anlatıyor

Ege Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilecek Çamlıyaka Konakları'nı şirk ...

Sancaktepe’de pandemi hastanesi havadan görüntülendi
  • 02.05.2020 15:03

Sancaktepe’de pandemi hastanesi havadan görüntülendi

İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen bin 5 yataklı pandemi hastanesinde inşaatın s ...

Çamlıyaka Konakları proje galerisi yayında!
  • 27.09.2018 14:48

Çamlıyaka Konakları proje galerisi yayında!

Ege Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Çamlıyaka Konakları projesinden ka ...

Medcezir, EgeBoyu örnek dairesinde!
  • 13.12.2014 11:50

Medcezir, EgeBoyu örnek dairesinde!

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı Medcezir dizisinde ...