maritbet girişmaritbet
Evim Yüksekdağ'da konut alacaklar için büyük fırsat!

Evim Yüksekdağ'da konut alacaklar için büyük fırsat!

Yüksekdağ Gayrimenkul, Esenyurt Evim Yüksekdağ projesindeki 3 sıfırlı kampanyasıyla konut almak isteyenlere eşsiz ödeme kolaylığı sunuyor.

Yüksekdağ Gayrimenkul, Evim Yüksekdağ projesiyle Esenyurt bölgesinin çehresini değiştiriyor. Mimari tasarımı ve konumuyla öne çıkan projede “0 peşinat, 0 peşinat, 0 risk” kampanyası sunuluyor. Bu sistemle birlikte ev almak isteyenler, faiz ve peşinat ödemeden, bankadan proje bitirme garantisiyle Evim Yüksekdağ'dan daire sahibi oluyor.

Projedeki son durumla birlikte emlak ve gayrimenkul sektörünü maya yatırdığımız Yüksekdağ Gayrimenkul Genel Müdürü Celal Yüksekdağ, emlaktasondakika.com mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Kampanyalar piyasayı hareketlendirdi

“Mart ayında piyasalar hareketlenme içerisindeydi. Ancak Temmuz'daki hain kalkışmadan sonra biraz yavaşlama oldu. Ancak halkımız bunun üstesinden geldi. Bizde firmalar olarak piyasanın hareketlenmesi için üzerimize düşeni gerçekleştirmiş olduk. Bizim özelimizde de kampanyalarımız var. Satışlarımız iyi gidiyor, piyasalar hareketleniyor”

Peşinatsız ev sahibi olma fırsatı

“GYODER ve Emlak Konut kampanyasında 120 ay yüzde 0,70 vade uygulanıyordu. Biz yüzde 20'lik peşinat kısmını teslimatta alıyoruz. Ayrıca yüzde 30-35'lik peşinat sonrasında 50 ay vadeli ödeme seçeneğini de bünyemizde sunuyoruz. Peşinat kısmını teslime atmamız dolayısıyla konut alıcılarından olumlu dönüşler aldık. Konut almak isteyen müşterilerimize büyük kolaylıklar sağlıyoruz. Bulunduğumuz lokasyonda insanları iyi tanıdığımız için, ona göre ödeme seçenekleri hazırlıyoruz. Emlak Konut ve GYODER'in verileri ortada. Bu kampanyaların ne kadar doğru bir hamle olduğu ortada. Konut kredisi faizleri 1,30'lara gelmişti. İster istemez bu oran, müşterilerin konut projelerine soğuk durmasına neden olmuştu. Bugünkü seviye gerçekten iyi”

Kısa sürede yüzde 20 prim elde etti

“Yaklaşık 10 yıldır Esenyurt bölgesindeyiz. Burayı iyi tanıyoruz ve ihtiyaçları iyi biliyoruz. Bu bölgedeki projeler ağırlıklı olarak 1+1konutlardan meydana gelmekte. Bu, yatırımcı ve müşteri açısından aslında bir avantaj. Fakat biz olaya o açıdan bakmayıp, uzun vadeli planlarımızı hayata geçirdik. Biz, ailelerin rahat edeceği butik bir proje hazırladık ve Evim Yüksekdağ'a 1+1 daire koymadık. Sadece 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projemizde tüm sosyal donatılar mevcut. İç ve dış mimaride ailelerin taleplerini düşünerek tasarım yaptık. Aldığımız geri dönüşlerde de örnek dairelerimiz çok beğeniliyor. Biz de müşterilerimize örnek dairenin aynısını yapacağımızı taahhüt ediyoruz. Bloklarımız kısa süre içerisinde başlayacak. Teslimat tarihimiz Haziran 2018. Öte yandan fiyatlarımız şu anda 290 bin liradan başlıyor ve 570 bin liraya kadar çıkıyor. Lansman dönemine göre fiyatlarımız yüzde 20 oranında arttı”

Üsküdar, Eyüp ve Topkapı projeleri geliyor

“Önümüzdeki dönemde İstanbul'da daha merkezi lokasyonlarda proje üreteceğiz. Bunun en somut örneği Topkapı olacak. Bu projemizde ağırlıklı olarak 1+1 ve 2+1 dairelerimiz olacak. Arsamız ve konumumuz itibariyle Topkapı'da daha farklı bir yol izleyeceğiz. İnşaatına da Şubat 2017 gibi başlamayı hedefliyoruz. Alibeyköy bölgesinde bir kentsel dönüşüm yapacağız. Orada ağırlıklı olarak 2+1 ve 3+1 daireler olacak. Öte yandan Üsküdar'da Yeşil GYO'yla kentsel dönüşüm yapacağız. Orada bir ofisimiz de var. 100 dönümlük bir alanda Yeşil GYO'yla yüzde 50 ortak hareket ediyoruz. Ayrıca Eyüp bölgesinde de olmak istiyoruz ve ilgilendiğimiz yerler var”

2017 yılı güzel olacak

“Önümüzdeki dönemde Türkiye'yi çok güzel yıllar bekliyor. 15 Temmuz'dan sonra hepimiz birlik olduk ve gereken cevabı verdik. Özellikle 2017, 2016'dan çok daha iyi olacak. Sonbahardaki güzel hava devam ederse önümüzdeki yıl çok daha iyi olacak”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hasan Kaçan'ın oynadığı Evim Yüksekdağ reklam filmi!
  • 14.11.2017 16:31

Hasan Kaçan'ın oynadığı Evim Yüksekdağ reklam filmi!

Ünlü oyuncu Hasan Kaçan, Beylikdüzü'nde inşa edilen Evim Yüksekdağ projesinin ye ...

Yüksekdağ Gayrimenkul, Topkapı ve Üsküdar'a geliyor!
  • 15.10.2016 16:17

Yüksekdağ Gayrimenkul, Topkapı ve Üsküdar'a geliyor!

Yüksekdağ Gayrimenkul Genel Müdürü Celal Yüksekdağ, Esenyurt'tan sonra Topkapı, ...

Yüksekdağ, Esenyurt'tan sonra uçacak!
  • 11.02.2016 16:30

Yüksekdağ, Esenyurt'tan sonra uçacak!

Esenyurt'taki Evim Yüksekdağ projesinin yapımcı firması Yüksekdağ Gayrimenkul, ö ...

İbrahim Yüksekdağ'ın gözüyle Evim Yüksekdağ!
  • 21.01.2016 16:30

İbrahim Yüksekdağ'ın gözüyle Evim Yüksekdağ!

Fiyatların 245 bin liradan başladığını belirten Yüksekdağ Gayrimenkul Satış Paza ...

Celal Yüksekdağ, yeni projeyi anlatıyor!
  • 21.01.2016 16:27

Celal Yüksekdağ, yeni projeyi anlatıyor!

Esenyurt'ta inşa edilen Evim Yüksekdağ basına tanıtıldı. Yüksekdağ Gayrimenkul'ü ...

Esenyurt'taki Evim Yüksekdağ basına tanıtıldı!
  • 21.01.2016 16:10

Esenyurt'taki Evim Yüksekdağ basına tanıtıldı!

Yüksekdağ Gayrimenkul'ün Evim Yüksekdağ projesi görücüye çıktı. 363 daire ve 9 t ...