maritbet girişmaritbet
Evila, Fuzul Grup imzasıyla Başakşehir'de yükseliyor!

Evila, Fuzul Grup imzasıyla Başakşehir'de yükseliyor!

Bugüne kadar yaptığı prestijli projelerle zirveye tırmanan Fuzul Grup'un ister ev ister villa konseptinde olan projesi Evila görenleri kendine hayran bırakıyor

 

Fuzul Yapı ve Necat İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen Evila Başakşehir, müşterilerine 4 ayrı seçenekte yerleşim alanı sunarken, merkezi konumda bulunması ve 5 yıldızlı otel konforundaki yapısıyla dikkat çekiyor. 
 
Kent Neriva, Olimpa AVM, Kent Ariva ve Olimpa Rezidans projeleriyle Başakşehir'de hayalleri inşa eden Fuzul Yapı, Necat İnşaatla birlikte farklı konseptiyle Başakşehir'in çehresini değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul'un yeni gözde ilçelerinden Başakşehir'de farklı konsepti ile ayrıcalıklı bir proje olarak dikkat çeken Evila, özenle planlanmış, doya siya huzuru yaşayacağınız bir konseptte ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.
 
'İster ev, ister villa' konseptiyle projelendirilen Evila'da tercih hakkı size kalıyor. İster rezidans konforundaki kat bahçeli dairelerinde, ister begonvillerle bezenmiş size özel bahçeli villalannda huzur bulabilir, ister hobi bahçelerinde doğayla iç içe yaşama imkanını müşterilerine sunuyor. Size ait bir dünyada yaşamın keyfini süreceğiniz Evila, hem size hem de ailenize mutlu ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor. 
 
EVİLA'DA KOLAY ULAŞIM ALTERNATİFLERİ 
 
Evila, İstanbul'un ulaşımı en kolay ve gözde yerleşim yeri Başakşehir'de inşa ediliyor. Atatürk Havalimanı ve Esenler Şehirler Arası Otobüs Terminali'ne 20 dakika olan projede, sinema, spor alanları, kültürel etkinlikleri ve birbirinden ünlü markalarıyla eğlence ve alışveriş ve yaşam merkezi Olimpa AVM'ye ve yeni yapılacak olan sağlık şehri Bio İstanbul'a 3, Olimpiyat Stadı'na ve Başakşehir Devlet Hastanesi'ne 5 dakikalık mesafede yer alıyor. İnşası tamamlanmış, yakında hizmete girecek olan 2 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan metro, TEM, E5 ve inşaatı başlayacak olan üçüncü köprü bağlantılarına olan yakınlığı ile şehrin gürültü ve stresinden uzaklaştırırken, imkanlarından da kolayca yararlanmanızı sağlıyor. 
 
5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA EV SAHİBİ OLACAKSINIZ 
 
Evila bünyesinde bulundurduğu sosyal donatılarıma konut sahiplerinin beklentilerini tam olarak karşılamak üzere planlanıyor. Her ihtiyaca cevap veren, yediden yetmişe her yaşa, her zevke hitap eden sosyal donatıları, yaşamı ayaklarınızın altına seriyor ve hayatı yaşanır kılıyor. Bay-bayan ayrı kapalı yüzme havuzu, bay-bayan soyunma-duş, fitness salonu, sauna, sosyal tesis kafe, yönetim ofisi, spor alanları, her daireye tahsisli kapalı otopark, dinlenme alanları, yürüyüş parkurları ve her villaya özel tahsisli hobi bahçesi ile iki adet açık otopark ve rezidans dairelerde kat bahçeleri sunulan özelliklerden bazıları. 
 
BİRDEN ÇOK SEÇENEK 
 
Evila Rezidans, İki blokta, 160 - 184 metrekare arasında 72 adet 3+1 ve 340 metrekare 8 adet 4+1 daireden oluşuyor. Evila Villaları'nda ise 405 metrekareden oluşan 26 adet bahçeli villa sahiplerine doğayla iç içe bir yaşam sunmaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra Evila Sıraevler'de, 240 metrekare 12 adet bahçeli sıra ev bulunurken, Evila Cadde Mağazalarımda 22 metrekare ile 669 metrekare arasında 27 adet mağazayla Evila sakinlerinin her tür ihtiyacını ayaklarına getiriyor. 
 
FUZUL GRUP PRESTİJLİ PROJELERLE BUGÜNLERE GELDİ 
 
Fuzul Otomotiv Dış Ticaret ve İnşaat olarak 1992 yılında otomotiv sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Fuzul Grup, kısa sürede çekilişli otomobil kampanyası düzenleyen firmalar arasında lider konuma geldi. Daha sonra ise, Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul İnşaat ve Fuzul Autocity, Fuzul Grup çatısı altında faaliyet göstermeye başladı. Yapılan kamuoyu araştırmaları, kaliteli hizmeti kendine rekabet stratejisi olarak belirleyen Fuzul Grup'un, piyasa tarafından güvenilen, Türkiye genelinde tüm kitle tarafından yüzde 50 oranında tanınan bir marka olduğunu gösterdi. Müşterilerle yapılan anket sonuçlarına göre müşterilerinin yüzde 23'ünü memnun kalan eski müşterilerinden oluşurken, yüzde 49'unu bunların referanslarıyla gelen yeni müşteriler oluşturuyor. Fuzul Grup bugüne kadar birbirinden başarılı ve prestijli projeyi hayata geçirdi; Evila Başakşehir, Kent Ariva, Kent Neriva, Olimpa AVM, Olimpa Rezidans, Kartal Serra Park Evleri, Kağıthane Meva Evleri. Başakşehir Fuzulkent Bizimevler...
 
Yeni Asır

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evila Evleri'nin örnek daire görselleri için tıklayın
  • 21.12.2013 15:03

Evila Evleri'nin örnek daire görselleri için tıklayın

Necat Yapı ve Fuzul İnşaat ortaklığında Başakşehir'de inşa edilen Evila projesin ...

Evila Başakşehir projesinin inşaatını helikopterden görüntüledik!
  • 25.06.2013 14:21

Evila Başakşehir projesinin inşaatını helikopterden görüntüledik!

Evila Başakşehir projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin şantiy ...

Evila Başakşehir projesinin görselleri emlaktasondakika.com’da!
  • 08.11.2012 17:06

Evila Başakşehir projesinin görselleri emlaktasondakika.com’da!

Fuzul Yapı ve Necat İnşaat ortaklığında Başakşehir’de inşa edilen Evila projesi ...

Olimpa Park Plus'ta yaşam başladı
  • 01.04.2016 11:58

Olimpa Park Plus'ta yaşam başladı

Konutların hemen teslim edildiği ve yaşamın başladığı Olimpa Park Plus projesind ...

Başakşehir'de Evila yaşam başladı
  • 06.09.2014 11:48

Başakşehir'de Evila yaşam başladı

27 dükkan, 80 kat bahçeli rezidans dairesi, 12 Sıra ev ve 26 villadan oluşan Evi ...

Evila Konutları Başakşehir villa fiyatları
  • 04.02.2014 11:15

Evila Konutları Başakşehir villa fiyatları

Evila Konutları Başakşehir villa fiyatları 1 milyon 500 bin liradan başlıyor ...