maritbet girişmaritbet
Eston yeni projesi Komşu Evler'e başlıyor

Eston yeni projesi Komşu Evler'e başlıyor

Bahçeli konutta iddialı olan Eston Yapı, Reşitpaşa’da sıraevler konseptinde252 evden oluşan Komşu Evler projesine başlamayı planlıyor

 



Eston Şehir ve Eston Deniz projeleri ile 2017 yılına kadar 7 bin 800 konut üretecek olan Eston Yapı, butik bir projenin hazırlıklarına başladı. Daha önce yaptıkları projelerde sıraevler olarak tabir edilen bitişik nizam evlerin çok tercih edildiğini söyleyen Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, Reşitpaşa'da sadece sıraevlerden oluşacak Komşu Evler adını taşıyacak projeye başlayacaklarını açıkladı. Yücel, 252 konutun yer alacağı projeye 200 milyon dolar yatırım yapacaklarını kaydetti. İnşaatına bu yıl içinde başlamayı planladıklarını kaydeden Yücel, "Herkesin küçük de olsa bahçesinin olabileceği bir proje yapmak istedik. Komşu Evler projesi ortaya çıktı" dedi.

160 metrekare daire 300 bin TL
Proje ile inşaat maliyetlerini düşürmeyi hedeflediklerini söyleyen Yücel, "160 metrekarelik daireleri 300 bin TL'nin altında bir fiyata satabileceğimiz bir modelin peşindeyiz" diye konuştu. Yücel, projeyi iki sene sonra teslim edileceklerini de kaydetti.

Eston Deniz projesinde olduğu gibi bahçeli evlere çok talep olduğunu söyleyen Yücel, Komşu Evler ile herkesin bahçesinin olduğu bir model geliştireceklerini söyledi.

 

Eston Yapı iletişim bilgileri

Web: http://www.eston.com/

E-posta: [email protected]

Tel: 0212 251 51 88

  • Etiketler:

Yorum Yaz