maritbet girişmaritbet
Eston Şehir’de 198 bin TL’ye daire!

Eston Şehir’de 198 bin TL’ye daire!

Eston Şehir,İstanbul'un orta yerinde yüksek katlı binalarla kuşatılmış hayatlar içinde alternatif bir yaşam alanı sunuyor, “bahçeli ev” hayali kuranların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor…

Eston Şehir,İstanbul'un orta yerinde yüksek katlı binalarla kuşatılmış hayatlar içinde alternatif bir yaşam alanı sunuyor, “bahçeli ev” hayali kuranların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor…

'Toprağa dokunun, çimenlerin kokusunu içinize çekin, yeşili kuşbakışı değil salonunuzda otururken yanı başınızda görün, şehrin içinde yaşarken şehir kaosundan uzak olmanın keyfini sürün...'

Eston Şehir, genel olarakyüksek bloklardan oluşan Bahçeşehir'de, yatay yaşam alanı ve bahçeli ev  konseptiyle kent yaşamına yepyeni bir anlam kazandırıyor. Müstakil, ikiz ve katlı villalarla çevrili en fazla 4 katlı apartmanlarda oluşan Eston Şehir'de size “villa keyfi” yaşayabileceğiniz ayrıcalıklı bir hayat sunuluyor.

Geniş mutfak ve bahçe alanlarıyla Katlı Villalar...

 12 kısımdan oluşması planlanan Eston Şehir, güvenlik, düzenli yapılaşma, sosyal donatıları ve çağdaş yaşam alanlarıyla ön plana çıkıyor. Konumu itibarıyla şehrin içinde ama şehrin kaosundan uzak bir yaşam alanı sunan projede; yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, spor alternatifleri ve sosyal alanlar bulunuyor.

Farklı yaşam tiplerine, farklı konutların sunulduğu Eston Şehir'de her türlü beklentiye uygun ev bulmak mümkün. Projede komşularıyla neşeli bir sofrada sabah kahvaltısının ya da barbekü keyfinin tadını çıkarmak isteyen aileler için ideal katlı villaların yanı sıra ”Çocuklar bahçede büyür” diyen çekirdek ailelere 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşan yeşillikler içinde en fazla 4 katlı “villa keyfi” yaşatan apartman daireleri de sunuluyor. Eston Şehir'in yemyeşil bahçelerinde bir araya gelen okul arkadaşları 5 çaylarını yudumlarken okul anılarını yad ediyorlar. Evini ve ev yaşamını sevenlerin adresi olan Eston Şehir'de bahçelerin büyüklükleri 495 m²'ye kadar varıyor.

Eston Şehir'in en çok talep gören ev tiplerinden biri olan ve geniş mutfak ve bahçe alanları ile dikkat çeken Katlı villalar,  arazinin yapı avantajını kullanarak evlerin birbirinin önünü kesmeyeceği şekilde inşa ediliyor.  3+1 olarak planlanan katlı villaların büyüklükleri alt dublekslerde 161,4 m² iken üst dublekslerde 166, 07 m² olarak değişiyor. Her biri birbirinden bağımsız girişe sahip 2 katlı, katlı villalarda 4 farklı aile yaşayabiliyor. KV'lerin en önemli özelliklerinden biri de; Eston'un sürekli olarak müşteri taleplerini dikkate alarak ve memnuniyeti maksimize edecek şekilde donanım ve konfor özelliklerinin arttırılmış olması.

İstanbul Bahçeşehir'de, Eston Yapı tarafından 1 milyon m² toplam alan üzerine inşa edilen ve 2800 konuttan oluşması planlanan “Eston Şehir” projesi çağdaş yaşam alanları ile ön plana çıkıyor.

Eston Yapı Genel Müdürü Özgür MUNGAN, Eston Şehir projesindeki evlerin en önemli özelliğinin “Kaliteli üretim ve optimum metrekare kullanımı” olduğunu vurguluyor. “46 senelik inşaat tecrübesiyle Eston, evlerdeki her metrekareyi başarıyla değerlendirerek hiç atıl alan bırakmıyor ve maksimum kullanım alanı yaratarak yaşam alanlarının olduğundan büyük algılanmasını sağlıyor. Projeler, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planlamasıyla rakiplerinden ayrışıyor”. 

Eston Şehir 3.Kısım Evleri'nde apartman daireleri 198.000 TL'den, 4. Kısım Evleri'nde Katlı villalar ise 536.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Eston Şehir iletişim bilgileri

Web: http://www.eston.com/
Web: www.estonsehir.com 
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 691 51 24 

  • Etiketler:

Yorum Yaz