maritbet girişmaritbet
Eston Deniz ile tatil ayağınıza geliyor!

Eston Deniz ile tatil ayağınıza geliyor!

Tüm senenin yorgunluğunu atmak için iple çektiğimiz tatiller, Yakuplu'da “Eston Deniz” projesi ile artık size çok yakın

Eston Yapı'nın, “Eston Deniz” projesiyle tatile gitmek için beklemenize gerek kalmadı. Bahçeli ve deniz manzaralı olmak üzere müstakil tripleks, müstakil dubleks, ikiz dubleks, katlı villa, dubleks sıra evler ve apartman daire alternatifleri; 500'ün üzerinde yat kapasiteli marina, 1,5 kilometrelik sahil şeridi tenis, basketbol, squash, su sporları, açık ve kapalı yüzme havuzları; çocuk oyun bölümlerinden oluşan yaşam alanıyla Eston Deniz, tatili evinize getiriyor. Ayrıca marinada yat sahiplerinin faydalanabilmesi için kafe ve butiklerin inşa edilmesi de planlanıyor.

24 saat deniz keyfi sürmek için ideal

2017 yılında bitmesi planlanan Eston Deniz projesinin ilk kısmını oluşturan Yakamoz Evleri'nde 2008'de sahiplerine teslim edildi. İkinci kısım olan Kalyon Evleri, 342 bahçeli evden, apartmanlardan oluşacak ve yine etap etap tamamlanacak. Eston Deniz Kalyon Evleri'nde en yükseği 6 katlı olan apartman daireleri 227.700 TL'den, ikiz dubleksler 680.900 TL'den, sıralı ara dubleksler 506.000 TL'den, müstakil dubleks villalar 939.400 TL'den ve katlı villalar 581.350 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor ve Eston bünyesinde 18 ay ve üzerinde vade yapılıyor.

Eston Yapı Genel Müdürü Özgür Mungan, “Projede tüm aile bireylerini düşünerek yeşil ve maviyi bir arada bulabilecekleri bir yaşam alanı yaratıyoruz” diyor ve ekliyor “Projede anneler için çocuklarının doğa ile iç içe güvenli bir ortamda büyümesi en önemli tercih nedeni. Ayrıca çocuklar projenin kendi bünyesinde bulunan çocuk oyun alanlarında zaman geçirirken anneler alışveriş noktalarının ve sosyal tesisin tadını da çıkarabilirler”.

  • Etiketler:

Yorum Yaz