maritbet girişmaritbet
Essenora Küçükköy Evleri metrekaresi 3 bin 500 liraya satışta

Essenora Küçükköy Evleri metrekaresi 3 bin 500 liraya satışta

Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Öz, basın toplantısında projeyi anlattı

Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Öz, Essenora basın toplantısında, projenin detaylarını aktardı;

"Bugün, sizlere Gaziosmanpaşa'nın gözbebeği olacak nitelikteki projemiz Essenora' yı tanıtmak amacıyla bir araya geldik. Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sn. Necmettin Akkaya beyefendi ve mimarımız Sn. Selma Akkuş hanımefendi ile birlikte, projemizi anlattıktan sonra sorularınızı yanıtlamaya çalışacağız. 

İstanbul'un en hızlı gelişen semtlerinden Gaziosmanpaşa - Küçükköy' de bulunan ve İstanbul Avrupa Yakası'nda, ruhsatı alınmış öncü kentsel dönüşüm projesi olan Essenora' yı sizlerin aracılığı ile kamuoyuna tanıtmaktan dolayı sonsuz bir heyecan ve gurur içindeyiz. 

Projenin fikir aşamasında, ben ve Yönetim Kurulu'ndaki tüm arkadaşlarımın ortak bir hedefi vardı; Gaziosmanpaşa'nın değişen yüzünü temsil eden ve ona değer katacak bir projeye imza atmak ve buna sahip çıkmak.

Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri Gaziosmanpaşa, yepyeni bir çağa adım atıyor. Gaziosmanpaşa, İstanbul'un tam orta yerinde, önemli lokasyonlara kısa sürede ulaşabileceğiniz, artık lüks sayılabilecek niteliğe sahip bir ilçedir. Her geçen gün gelişimine değer katan, yatırımcıların göz bebeği haline gelen bu tarihi ilçe, Taşlıtarla serüveni ile başlayıp, 1960'lı yıllardan itibaren sanayinin Rami ve Eyüp'e kaymasıyla büyük bir ivme kazandı. Bu ivme ilçeyi İstanbul'un en gözde yaşam alanlarından biri haline getirmektedir.

Tüm bu manevi değerlerin yanı sıra elbette “Türkiye ekonomisinin artan dinamizmi de bize yatırım cesareti verdi. Güçlü ve tecrübeli ekibi ile inşaat sektörüne seçkin bir eser kazandırmayı amaçlayan Essenora AŞ.' yi oluşturan güçlü ortaklık yapısı ekonomik anlamda da Türkiye için önemli bir değer yaratmaktadır.

Essenora A.Ş.' yi oluşturan ATİK&AKIN, ENGA, YİMTA ortaklığı olarak, 2016 yılının Haziran ayında teslim etmeyi planladığımız Essenora projesinde arsa bedeliyle birlikte toplam 160 milyon TL bir yatırım öngörüyoruz. 
60 dönüm şehir parkının hemen yanı başında 21 dönümlük bir alana konuşlanan Türkiye'nin sayılı projelerinden biri olmaya aday olacak bu projeyi, her biri sektörünün lideri uluslararası mimarlık, mühendislik ve danışmanlık firmaları bir araya gelerek tasarlamıştır.

800 kişiye iş hacmi oluşturacak, m2'si 3500 TL'den satılması planlanan 758 dairelik Essenora Projesi, Türkiye'de ve özellikle İstanbul'da kentsel dönüşüm yapılaşmasına yeni bir yön ve yatırımcılara cesaret verecek bir model olacaktır.

Ön talep toplamaya başladığımız tarihten bugüne kadar, toplamda 1000'in üzerinde talep gelmiş olan projemizin tüm bağımsız bölümleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekmiştir. " dedi.

Essenora İletişim Bilgileri;

Web: http://www.essenora.com/
Telefon: 444 8 344

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşümün temeli atıldı!
  • 08.11.2014 14:56

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ile özel firmalar ortaklığında hayata geçirilen kentsel ...

Gaziosmanpaşa Essenora proje galerisi
  • 06.01.2014 13:46

Gaziosmanpaşa Essenora proje galerisi

Gaziosmanpaşa - Küçükköy aksında inşa edilen Essenora'dan kareler ...

Beyaz 'Bodrum evi' görüntüsü artık İstanbul'da!
  • 08.02.2015 08:46

Beyaz 'Bodrum evi' görüntüsü artık İstanbul'da!

ATİK&AKIN, ENGA, YİMTA ortaklığı ile hayata geçirilen Essenora, Gaziosmanpaşa Kü ...

GOP'ta dönüşüm başlıyor, Essenora prim yapıyor!
  • 06.02.2015 12:04

GOP'ta dönüşüm başlıyor, Essenora prim yapıyor!

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster’in master planlarını hazırladığı Gaziosmanpaşa’ ...

Kentsel dönüşüm projesi Essenora'nın temeli atıldı
  • 07.11.2014 14:59

Kentsel dönüşüm projesi Essenora'nın temeli atıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ka ...