maritbet girişmaritbet
Esila Kent ile yabancı yatırımcı yüzünü Esenyurt'a çevirdi

Esila Kent ile yabancı yatırımcı yüzünü Esenyurt'a çevirdi

Turgutreis Group güvencesiyle Esenyurt'ta hayata geçirilen Esila Kent, kısa sürede elde ettiği satış başarısıyla dikkat çekiyor

İnşaatı bitikten sonra satışa çıkan projeye yabancı yatırımcıların ilgisi de büyük. Hayata geçirdiği nitelikli konut projeleri ile dikkat çeken Turgutreis Group'un, Esenyurt'ta yer alan projesi Esila Kent'in satış süreci hızla devam ediyor. Lansmanın üstünden kısa süre geçmesine rağmen projede yar alan konutların yüzde 75'inin satışı gerçekleşti. Projeye özellikle yabancı yatırımcıların yoğun ilgisi dikkat çekiyor. Daha önce teslimat sıkıntılarıyla gündeme gelen bölge, Esila Kent'ın hızlı inşaat ve satış başarısıyla yeniden yatırımcının güvenini kazandı. Maketten değil, projeyi tamamladıktan sonra satışa başlayan Turgutreis İnşaat, avantajlı fiyatlarıyla hem bölgeye yatırım yapmak isteyenlerin hem de konut sahibi olmak isteyenlerin tercihi oluyor. 

Ortadoğulu Yatırımcı Esile ile Esenyurt'ta

Özellikle mütekabiliyet yasasının ardından, sektörde yabancı yatırımların gözle görülür şekilde arttığını dile getiren Turgutreis Group Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Reis, Esila Kent'e Ortadoğulu yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Reis şöyle devam etti: “Esenyurt bölgesi, birkaç başarısız yatırım nedeniyle yatırımcının güvenini sarsan bir bölgeydi. Ancak biz projelerimizi inşaatı bitirdikten sonra satışa çıkararak, bölgede kaybolan güveni yeniden kazandık. Uygun fiyatlı nitelikli projemiz ile hem bölgede ev sahibi olmak isteyenlerin hem de yatırımcıların tercihi olduk. Projemizin lansmanının üstünden çok kısa süre geçmesine rağmen, konutların yüzde 75'ini sattık. Satışımızın yüzde 10'unu ise yabancı yatırımcıya yaptık.” 
Fatih Reis, projenin uygun fiyatlarının yanında bankalarla yapılan anlaşmalar doğrultusunda sunulan düşük faizli ödeme seçenekleriyle de tercih sebebi olduğunun altını çizdi. Son deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen ve geniş sosyal donatılarıyla dikkat çeken Esila Kent'te Şubat 2014'te yaşam başlıyor.

İkinci etap tamamlanmak üzere

Konutların yanı sıra 40 adet ticari ünitenin de yer aldığı, Esenyurt Devlet Hastanesi'nin karşısında konumlanan Esila Kent projesinde konut fiyatları 99 bin liradan başlıyor. 50 milyon lira yatırımla 2011 tarihinde temelleri atılan Esila Kent,  1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşuyor.

Turgutreis Group, Kasım ayında lansmanını yaptığı Esila Kent'in ikinci etabına başlandı. Yoğun ilgi üzerine inşaatına planlanandan erken başlanan ikinci etapta tamamı 2+1 dairelerden oluşan toplam 327 konut bulunacak. İkinci etaptaki konutlar da 2015 yılında teslim edilecek. Büyük ölçekli projeler planladıklarını anlatan Fatih Reis, 2016 yılında 5 bin konut sayısına ulaşmayı amaçladıklarını söyledi. 

Esila Kent İletişim Bilgileri
Web: http://www.esilakent.com
Telefon: 0212 620 36 36

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esila Kent projesinin reklam filmi yayında
  • 25.11.2013 17:20

Esila Kent projesinin reklam filmi yayında

Turgut Reis Group'un Esila Kent projesinin reklam filmi emlaktasondakika.com far ...

Esila Kent hava fotoğrafları
  • 05.12.2013 09:38

Esila Kent hava fotoğrafları

Esenyurt'da inşa edilen Esila Kent projesinden kareler ...

Esila Kent örnek daire görselleri
  • 25.11.2013 17:22

Esila Kent örnek daire görselleri

Esenyurt'da inşa edilen Esila Kent'in örnek daire görselleri. ...

Yüzde 90'ı satıldı, 200 aile oturmaya başladı
  • 18.10.2014 14:20

Yüzde 90'ı satıldı, 200 aile oturmaya başladı

6 blokta 407 konuttan oluşan Esila Kent'te fiyatlar 120 bin TL'den başlıyor ...

Esila Kent Konutları’nda ev fiyatları ne kadar?
  • 29.04.2014 15:31

Esila Kent Konutları’nda ev fiyatları ne kadar?

Esenyurt'ta inşa edilmekte olan projede fiyatlar 110 bin liradan başlıyor ...

Esila Kent satılık daire fiyatları 125 bin TL'den başlıyor
  • 12.02.2014 15:19

Esila Kent satılık daire fiyatları 125 bin TL'den başlıyor

Esila Kent'te satılık daire fiyatları 125 bin liradan başlangıç gösteriyor ...