maritbet girişmaritbet
Erol Evgin'in reklam yüzü olduğu İncek Life projesinde konutların yüzde 60'ı satıldı!

Erol Evgin'in reklam yüzü olduğu İncek Life projesinde konutların yüzde 60'ı satıldı!

Ankara’ya adeta konut çıkarması yapan Sinpaş GYO, 3 yatırımından ilki olan 548 konutluk İncek Life projesini satışa çıkardı. Reklam yüzü Erol Evgin olan, biyolojik göleti ve plajıda bulunan projenin yüzde 60’ı satıldı

 

İstanbul'da yaptığı projelerle bilinse de aslında Ankaralıolan Sinpaş, başkentteki yatırım hamlesini büyüttü. Geçtiğimiz aylarda SinpaşYapı ile Ankara'daki dev Altın Oran projesini satışa çıkaran grup, şimdi de Sinpaş GYO olarak İncek Life projesinin lansmanını yaptı. Reklamında sanatçı ve mimar olan Erol Evgin'in ünlü ‘Hüdayda' türküsünü söylediği projenin şimdiden yüzde 60'ı satın alındı. 
 
Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, her yıl 1500 konut hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Şimdiye kadar 7 bin 500 daire yaptık. İncek Life'ı da bu hedefimizin bir parçası olarak hayata geçiriyoruz” dedi. Çelik, proje yaptıkları bölgelerin hızla geliştiğini, İncek'in de bunun en iyi örneklerinden biri olduğunu belirterek, “Araziyi 2008 yılında satın aldık. Bizden sonra bölgede arsa fiyatları epey yükseldi ve yeni yatırımlar gelmeye başladı” diye konuştu. Araziyi aldıktan sonra ince eleyip sık dokuduklarını, tüketicilerin ve piyasanın beklentileri doğrultusunda hareket ettiklerini anlatarak, “İncek Life için 4-5 proje üzerine çalıştık ve bunda karar kıldık. Ankara'da olmayan bir proje ortaya çıkardık” diye konuştu. 
 
Çelik, siyasilerin her zaman Ankara'ya deniz getirmeyi hayal ettiğini hatırlatarak, “Ama biz projeye plaj ve biyolojik gölet koyduk. Bu sayede sakinler göle girebilecek” dedi. Çelik, projede 30 bin metrekarelik alanda doğal parkur olacağına işaret ederek, şunları söyledi:
“Plates ve yoga alanlarının yanı sıra, meyve bahçeleri, spor alanları, seyir terasları bulunacak. Ayrıca 60 değişik bitki yer alacak ve 60 bin bitki dikilecek. Projede ayrıca 12 bin metrekarelik bir kampüste kurulacak ve 2013-2014 öğretim yılında hizmete açılacak okul bulunuyor. Bahçeşehir Koleji'nin hizmet vereceği anaokul ve ilköğretim okulundan oluşacak” dedi.
 
22 farklı daire tipi
İncek Life projesi 150 bin metrekarelik arazi üzerinde 548 konuttan oluşuyor. 30 bin metrekare alanın suya ayrıldığı projede, 5 farklı blok ve 2 farklı villa tipinden oluşuyor. 22 farklımetrekarelerde ev seçeneğinin sunulduğu İncek Life'ta 1+1 74 metrekare daireden 451 metrekareye kadar 5+1 villalar bulunuyor. Projede fiyat aralıkları ise 266 bin lira ile 2 milyon 115 bin lira arasında değişiyor. Projedeki daireler 22 ay sonra teslim edilecek.
 
Yeni projeyi Erol Evgin çizecek
Projenin reklam yüzü olan Erol Evgin ise sanatçılığın yanında yüksek mimar olduğunu belirterek, İncek Life projesinin Ankara'ya fark katacağına inandığını söyledi. Sinpaş'ın yaptığıprojeleri yakından takip ettiğini belirten Evgin, “Ankara'nın böyle bir projeye ihtiyacı vardı. Projeyi gördüğümde hakikaten heyecanlandım” dedi. Evgin, Ankara'da konut fiyatlarının İstanbul'a göre daha uygun olduğunu belirterek, “Ben de iyi bir gayrimenkul yatırımcısıyım” dedi. Ömer Faruk Çelik, aynı zamanda yüksek mimar olan Erol Evgin'e yeni projelerini çizme teklifinde bulunurken, Evgin de bu teklifi kabul etti. 
 
Büyükelçilere ikon proje
Çelik, İncek Life'tan sonra Ankara'ya iki yeni projeye daha başlayacaklarını belirterek, 3 projenin toplamında 400-500 milyon liralık yeni yatırım yapacaklarını söyleyen Çelik, Çankaya'daki 500 dairelik First Residence'nin yılsonunda, Gaziosmanpaşa'da 4 blokta 450 daireden oluşan diğer projenin ise 2013 başlarında satışa çıkacağını kaydetti. First Residence'ın en tepesinde Centliman Clup olacağını, Gaziosmanpaşa projesinin ise Ankara'nın ikonu olacağını belirterek, buradaki daireleri yabancı ülkelerin büyükelçiliklerine satacaklarını açıkladı.
 
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura
  • 19.01.2022 13:53

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir gi ...

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'
  • 03.03.2018 16:58

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2018 yılında firma olarak 1 milyar 670 mil ...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!
  • 03.11.2017 18:45

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!

Sinpaş GYO'nun Sancaktepe'de inşa ettiği Metrolife projesinin basın lansmanı yap ...

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'
  • 20.04.2017 17:08

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Expo Turkey by Qatar fuarında, Emlaktasond ...