maritbet girişmaritbet
Eroğlu Yapı İstanbul Lounge-2’yi satışa sundu!

Eroğlu Yapı İstanbul Lounge-2’yi satışa sundu!

Eroğlu, Halkalı’da beğenilen ve satışları halen devam etmekte olan İstanbul Lounge projesinin yanı sıra, bölgedeki yeni projesi İstanbul Lounge-2’ye start verdi

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği projelerle 2011 yılına hızlı bir giriş yapan Eroğlu, projelerini art arda hayata geçiriyor. Eroğlu, 2010 yılında Küçükçekmece, Halkalı'da hayata geçirdiği İstanbul Lounge projesinin lansmanından tam altı ay sonra aynı bölgedeki yeni projesi İstanbul Lounge-2'nin satışına başladı.

İstanbul Lounge projesinde olduğu gibi, yatay süreklilik konseptindeki mimari tarzı, kişi başına düşen geniş ve ferah yeşil alanları ile kendini ayrıştıran İstanbul Lounge-2'de fiyatları 86.500-580.300 TL aralığında olan, minimum 39 m² -259 m² arasında değişken metrekarelerde toplam 605 konut bulunuyor.

İstanbul Lounge-2 sakinleri tüm ihtiyaçlarına iki adımda ulaşabilecek…

İstanbul Lounge-2, özellikle son dönemde Tema Park projesi ile değeri daha da artarak İstanbul'un önemli lokasyonlarından birisi haline gelen Halkalı'da, ana ulaşım arterlerine, hastanelere, okullara ve üniversitelere son derece yakın; ayrıca toplu taşıma araçlarına yürüyerek erişilebilecek kadar merkezi bir konuma sahip.

Projeye yürüme mesafesinde konumlandırılan 1800 m²'lik ticari alanda ise site sakinlerinin temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği market, kuaför, eczane gibi ticari ünitelerin yer alması planlanıyor.

Lounge demek, geniş, ferah ve ayrıcalıklı yaşam alanı demek...

Mimarlığını Deniz Çağlar Duman'ın üstlendiği İstanbul Lounge-2'de tıpkı ilk projede olduğu gibi; komşuluk ilişkilerinin iyi kurgulandığı yaşam alanları ile gökyüzü ve yeşilin bu yaşam alanlarına entegre olduğu geniş, ferah ve ayrıcalıklı bir hayat kurgulanıyor. Yatay süreklilik konseptine sadık kalınan ikinci projede yer alan daireler, maksimum zemin artı dokuz kat olacak.

Projedeki havuzların çeşitliliğine işaret eden Eroğlu Tasarım & Teknik Direktörü Ruşen Görgülü Taşpınar, “Havuzlar artık her projenin olmazsa olmazı. Fakat İstanbul Lounge-2'de farklı havuz konseptleri var: Havuzu ‘eğlence' olarak tanımlayanlar için ‘hareketli' konsepte sahip yarı olimpik havuz ve çocuk havuzu; ‘Benim için havuz yoğun bir iş gününün ardından huzur içerisinde yüzebileceğim, sessiz bir keyif alanıdır' diyenler için ise “sakin” havuz konsepti geliştirdik. Site sakinlerinin yaz kış havuz keyfi yapabilmeleri için ayrıca kapalı havuz ve sauna da mevcut” dedi.

İstanbul Lounge-2'de ayrıca koşu ve yürüyüş yolları, tenis/basketbol sahası, mini futbol sahası, tenis kortu, çocuk kulübü, dev satranç, yansıma havuzları ve iç bahçeler bulunuyor.

“İstanbul Lounge” marka olacak...

Projenin basın toplantısında konuşan Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu 2010 yılından itibaren toplamda 2,5 milyar TL'lik projeleri hayata geçirmeye başladıklarını belirtti. Önümüzdeki aylarda yeni projelerini duyurmaya devam edeceklerini de dile getiren Eroğlu aynı hedef kitleye hitap eden, benzer konseptteki projeleri tek marka altında toplama kararı aldıklarını da sözlerine ekledi. Eroğlu, “İstanbul Lounge marka olacak dedik, sözümüzün arkasındayız. Lokasyon önemli değil, Türkiye'de ve Dünya'da yatay süreklilik konseptine sahip, gökyüzüyle barışık, elit projelerimiz için İstanbul Lounge markasını kullanacağız.” dedi.

Kızılsencer: “Müşterimize kulak verdik... Yeni projemiz için ilham aldık!”

Eroğlu Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer ise İstanbul Lounge'dan aldıkları geri bildirimlerin yeni projeleri için kendilerine ilham verdiğine değindi. Pazar araştırmalarının yanı sıra müşterilerle yüz yüze görüşmeler de gerçekleştirdiklerini ifade eden Kızılsencer “Müşterilerimize projede en çok etkilendikleri özellikleri sorduk ve yeni projemizi müşterilerimizden gelen bilgiler doğrultusunda geliştirdik. Fiyatların herşey dahil olması, bankalara komisyon ve dosya masrafı gibi ekstra ücretler ödenmemesi, kişi başına düşen yeşil alan oranının yüksek olması gibi ilk projemizde de bulunan ve sevilen özelliklerin yanı sıra markete yürüme mesafesinde olması, havuzların çeşitliliği gibi beklentilere yönelik yenilikler de yaptık.” dedi.

Kızılsencer, “fiyatlara herşey dahil” sistemini sürdüreceklerini vurgulayarak İstanbul Lounge-2'de fiyatlara KDV, tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedelleri ile salon kliması, ankastre ocak, ankastre bulaşık makinesi, ankastre fırın, ankastre davlumbaz ve 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerde yer alan portmantoların dahil olduğunu söyledi.

İstanbul Lounge-2'de minimum yüzde 5 peşinatla satışına başlanan konutlar için anlaşmalı bankalardan 12-60 ay için % 0.74, 72-120 ay için ise % 0.77 faizle kredi kullanma imkânı sağlanabiliyor. Banka konut kredilerinde dosya masrafı ve komisyon alınmıyor. Mart 2011'de inşaatına başlanan İstanbul Lounge-2'nin 24 ayda teslim edilmesi hedefleniyor.

Eroğlu Hakkında

Eroğlu; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul projeleri konularında faaliyet göstermektedir. Kurulduğu 1997 yılından 2005'e kadar 100 bin metrekarenin üzerinde fabrika ve ofis projesine imza atan Eroğlu; 2006 yılında dünya ve Türkiye'deki gayrimenkul değişim hareketini yakalamak, toplumun yaşam kalitesine değer katacak projeler yaratmak fikriyle yeniden yapılandırılmıştır.

Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kağıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Tekirdağ, Antalya ve Bursa'da projeler geliştiren Eroğlu'nun önümüzdeki 2 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarındaki projelerin toplam büyüklüğü 1 milyon metrekareyi aşmaktadır.

Sırasıyla Kasım 2008'de açılan ve uluslararası bir yatırımcı olan Corio tarafından satın alınan Tekira Alışveriş Merkezi'nin hem iş geliştirme hem de inşaat süreçlerini yöneten, 2009'da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren, 2010'da ise Sarıyer Oksizen Konakları projesinde daire teslimlerini gerçekleştiren Eroğlu, başladığı projeleri 3 yıl içerisinde tamamlayarak yaklaşık 1 milyar dolarlık iş hacmine ulaşmayı hedeflemektedir.

12 yılı aşan deneyimi, sektörde markalaşmış profesyonel çalışanları ile sektörün klişelerini değiştirecek ve yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır.

 

 

İstanbul lounge Halkalı iletişim bilgileri

Web: www.erogluyapi.com.tr

E-posta: [email protected]

Tel: 444 37 97 

  • Etiketler:

Yorum Yaz