maritbet girişmaritbet
Eroğlu Gayrimenkul, 4 yeni projeyle geliyor!

Eroğlu Gayrimenkul, 4 yeni projeyle geliyor!

Eroğlu Gayrimenkul, bugün Çırağan Sarayı’nda düzenlediği basın toplantısı ile yeni projesi Skyland İstanbul’u tanıttı

Basın toplantısına Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Eroğlu Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer, Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Direktörü Ercan Güneş, Eroğlu Gayrimenkul Tasarım ve Teknik Direktörü Ruşen Görgülü Taşpınar katıldı.

Toplantıda Skyland İstanbul projesinin yanı sıra Eroğlu Gayrimenkul'ün yeni yatırımlarından bahsedildi. 2012 yılında 10 yeni projesinin startını verdiklerini açıklayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 2013 yılının teslim yılı olacağını söyledi. Nurettin Eroğlu, bu hafta içinde Antalya Erasta AVM ve İstanbul Lounge 2 projelerini devreye aldıklarını belirtti. Eroğlu, ilk olarak Lounge 2'de 25 daire teslim ettiklerini ve teslimlerin devam edeceğini açıkladı. 

Eroğlu Gayrimenkul'ün bu sene teslim edilecek olan projeleri arasında Platform Merter ve Florya Ekşinar Konakları da var. Ticari alanlarıyla dikkat çeken Platform Merter projesinde kiralama oranı yüzde 80'e ulaştı. Platform Merter'de Mayıs ayı ortasında teslim süreci başlayacak. Florya Ekşinar Konakları ise Haziran ayında devreye alınacak. 

Nurettin Eroğlu, 7 bin konutluk bir projeye başlayacakların sinyalini verdi. Eroğlu, amaçlarının bu yıl içinde 4 yeni projeye başlamak olduğunu belirtti. Bu projelerin ikisi İstanbul'da, diğer ikisi ise İstanbul dışında olacak. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul projesinin arsasının Galatasaray'a ait olduğu yönünde gelen iddialara da cevap verdi. Eroğlu, “Arsa TOKİ'nindi. Bizim arsamızın Galatasaray ile bir bağlantısı yok. Arsa daha önce başka bir firma tarafından ihale ile satın alınmıştı. İhale iptal edilince, arsayı biz aldık” dedi.

Platform Merter'den dolayı karma projeleri sevdiklerini söyleyen Eroğlu, Skyland İstanbul projesinde de karma konsepti tercih ettiklerini açıkladı. 24 saat yaşayan bir proje amacıyla yola çıkan Skyland İstanbul projesi dünyaca ünlü mimar Broadway Malyan imzası taşıyor. Skyland projesinin alışveriş merkezinin 2 katı cadde, 3 katı ise kapalı AVM olacak. Eroğlu Gayrimenkul, Skyland projesindeki otel için dünyaca ünlü otel işletmecileriyle görüşüyor. 2012 yılında inşaatına başlanan Skyland İstanbul'da teslimler 2016 yılında yapılacak. 

2,5 yıl gibi uzun bir sürede tasarlanan Skyland İstanbul projesi dünya ve Türkiye'nin önde gelen mimarlarını buluşturdu. Projede Tago Mimarlık ve Sinan Kafadar ile çalışıldı.

“Sen seç!” konseptinin hakim olduğu Skyland İstanbul, esnek bir proje olma özelliği taşıyor. 50 metrekareden 300 metrekareye kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Teras evler ve penthouse daire seçenekleri ile her beğeniye hitap ediliyor. Proje için bir metro çalışması devam ediyor. Türk Telekom Arena Stadı'na bağlanan bir metro inşa edilmesi yönünde görüşmeler yapılıyor.

Skyland İstanbul projesi 700 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projenin yüzde 20'si ön satış döneminde satıldı. Projeye, Galatasaray taraftarlarının ilgisi büyük. Fiyatların 330 bin liradan başladığı Skyland İstanbul projesinin Bank Asya, Vakıfbank ve DD Mortgage ile anlaşması bulunuyor. 60 ayda yüzde 0,72 oranında faiz uygulanıyor. 

Sinem Öztürk/Emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çırağan Sarayı Tuğra Restoran’ın baş aşçısı Emre İnanır oldu!
  • 16.03.2022 08:42

Çırağan Sarayı Tuğra Restoran’ın baş aşçısı Emre İnanır oldu!

Tarihi Çırağan Sarayı’nın birinci katında büyüleyici atmosferi ile yer alan düny ...

Skyland İstanbul'un yenilenen örnek dairesi!
  • 15.05.2017 09:47

Skyland İstanbul'un yenilenen örnek dairesi!

Eroğlu imzasıyla hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinin yenilenen örnek da ...

Tansel Özcan, Skyland İstanbul'u ESD'ye anlattı!
  • 13.05.2017 14:33

Tansel Özcan, Skyland İstanbul'u ESD'ye anlattı!

Eroğlu Gayrimenkul Satış Direktörü Tansel Özcan, Skyland İstanbul projesindeki y ...

Skyland İstanbul'un yeni reklam filmi yayında!
  • 08.05.2017 16:48

Skyland İstanbul'un yeni reklam filmi yayında!

Eroğlu tarafından Seyrantepe bölgesinde hayata geçirilmekte olan Skyland İstanbu ...

Skyland İstanbul'da kişiye özel ödeme fırsatları!
  • 07.12.2016 15:39

Skyland İstanbul'da kişiye özel ödeme fırsatları!

Eroğlu Gayrimenkul imzalı Skyland İstanbul projesinde kişiye özel ödeme seçenekl ...