maritbet girişmaritbet
Erguvan Premium Residence’ta fiyata her şey dahil!

Erguvan Premium Residence’ta fiyata her şey dahil!

Erguvan Premium Residence'ta daireler içerisinde ankastre ürünler yer alırken, KDV, iskan ve abonelik bedelleri de satın aldığınız fiyata dahil!

Konut satın alırken ek masrafların can sıkmaması için Erguvan Premium Residence'ta fiyata her şey dahil kampanyası başladı. Erguvan İnşaat, Kurtköy'deki son projesi Erguvan Premium Residence'ta konut fiyatına KDV, iskan bedelleri, abonelik bedelleri gibi masraflar dahil edildi. Dairelerde ankastrelerin de bulunduğu proje, peşinat oranını da indirdi. Erguvan İnşaat prim potansiyeli yüksek bölgedeki projesinde garantili yatırımın kapısını yüzde 5 peşinatla açtırıyor.

Erguvan Premium Residence

Erguvan İnşaat, Kurtköy'ün çevre dostu bina sertifikası adayı konut projesi Erguvan Premium Residence'ta fiyata herşey dahil kampanyasıyla müşterinin ek masraf korkusuna son veriyor. Planlı ve hızlı geliştiği için son yıllarda yatırımcıların tercihlerinde üst sıralarda yer alan Kurtköy'de müşterilerini masrafsız yatırıma davet eden Erguvan İnşaat, KDV, iskan bedelleri, abonelik bedelleri, ankastre ürün gibi sonradan çıkabilecek tüm masrafları iptal etti. Şirketin cazip kampanyalarını değerlendiren Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, “Tek fiyat ile alıcıya sürpriz masraflar çıkarmayacağız. Bu konuda da yatırımcılardan ciddi talep aldık” dedi. Masrafların yanı sıra müşterilerine işlemlerde de kolaylık sağlayacaklarını anlatan Emre Maraşlı, “Bizim rezidanslarımızda masraf da bürokrasi de olmayacak” dedi. Emre Maraşlı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şirketimizin genel merkezini Erguvan Premium Residence'a taşıyoruz. Burada kendimiz için bir plaza da yapacağız. Bu plazada satış sonrasında tüm mülk yönetimi ve kiralama işlemlerine yardımcı olacağız.  Elektrik, su, doğalgaz, vs. tüm işlemlerle site yönetimi ilgileneceği için mülk sahipleri veya kiracılar için zaman kaybı önlenecek.” 

Erguvan Premium Residence

Peşinat oranı yüzde 5'e indi

Şirket ayrıca vadeli alımlardaki peşinat tutarlarını da indirdi. Yasal olarak alınması gereken peşinatın sadece yüzde 5'i sözleşme sırasında tahsil ediliyor. Peşinatın yüzde 15'lik kısmı ise projenin tesliminde ödeniyor. Emre Maraşlı, Erguvan Premium Residence müşterilerine garantili yatırım kapısını yüzde 5 peşinatla açtırdıklarını söyledi.

Satılık daire bedellerinin 295 bin lira ile 1 milyon 150 bin lira arasında değiştiği Erguvan Premium Residence projesinde aylık bin 910 lira taksitle ev sahibi olma imkanı sürüyor. 

Projenin yatırım değeri 140 milyon lira olarak hesaplanırken, büyüklükleri 55 ila 158 metrekare arasında değişen 1+1 , 2+1, 3+1, 4+1 tipindeki dairelerin Şubat 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Bugüne kadar İstanbul'da Ataşehir, Dragos ve Kurtköy'de iddialı birçok butik konut projesine imza atan Erguvan İnşaat'ın  ‘Geleceği Gören Evler' sloganıyla satışa çıkardığı,  Erguvan Premium Residence projesi, Kurtköy'ü çevre dostu LEED Gold sertifikalı konutlarla tanıştıracak. Çevre dostu vasıfları nedeniyle Erguvan Premium Residence, atık gri suyun yeniden kullanılması, enerji tasarruflu araçlar ve malzemelerle çevreye ve kentin sürdürülebilirliğine olan saygısını da gösterecek.

Ankara Caddesi üzerinde, 10 bin 350 metrekarelik arazide yükselen Erguvan Premium Residence, Türkiye'nin inovatif geleceğinin üretildiği Teknopark İstanbul'un hemen yanında inşa ediliyor. Toplam 284 konuttan oluşan Erguvan Premium Residence projesi,  konut talebinin en yoğun olduğu noktadaki lokasyonuyla yatırımcılara garantili yatırımın kapısını da aralayacak.

Emre Maraşlı “Erguvan Premium Residence, Türkiye'nin geleceğinin üretildiği, inovasyon merkezi Teknopark İstanbul'un hemen dibinde yükseliyor. Teknopark İstanbul'un yakın zamanda faaliyet geçen iki yeni etabından dolayı mühendis ve şirketlerin beyaz yakalı yöneticilerin talepleri yoğunlaştı” dedi.

Erguvan Premium Residence'ta fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor

Satışlarına devam edilen Kurtköy'ün ilk LEED GOLD adayı konut projesi Erguvan Premium Residence, 9 katlı 2 blokta, 284 konut ve 10 ticari alandan oluşuyor.  Konut tiplerinin 1+1 , 2+1 ,3+1 , 4+1'den oluştuğu projede konut fiyatları 295.000 TL  ile 1.150.000 TL arasında değişiyor.

15 bin metrekareye yakın inşaat alanına sahip projede konut büyüklükleri 55 metrekare ile 158 metrekare arasında bulunuyor. Mimar Aykut Akın imzasını taşıyan ve modern mimariyle inşa edilen Erguvan Premium Residence, Sabiha Gökçen ve HABOM'a 3 dakika mesafede yer alıyor, 11 büyük firma merkezi, 5 üniversite kampüsü ve metro durağının yakınında yükseliyor.

Proje Künyesi

  • Başlangıç Tarihi: 01.02.2016
  • Bitiş Tarihi: 01.02.2018 
  • Toplam Arsa Alanı: 10.350 m2
  • Toplam İnşaat Alanı: 38.000 m2
  • Toplam Daire Sayısı: 284
  • İnşaat firması yatırımı: 45.000.000 TL
  • Arsa yatırımı: 50.000.000 TL
  • Toplam ciro: 140.000.000 TL
    1+1 Adedi: 178
    2+1 Adedi: 88
    3+1 Adedi: 9
    4+1 Adedi: 9
  • Ticari Alan Adedi: 10
  • Konutların Tavan Yüksekliği: 265 cm
  • Konutların Balkon Alanları- 7-45 metrekare
  • Konutların Min-Max Fiyatları: 295.000-1.150 000 TL
  • Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 430
  • Kapalı otopark: 300
  • Açık otopark: 40
  • Sosyal alanlar:  Kapalı otopark, havuz, kafeterya, sauna, hamam, masaj&spa, çok amaçlı oyun odası, toplantı odalaı, spor salonu, fitness, plates odası, housekeeping hizmeti, akustik grup stüdyo, akustik solo stüdyo.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erguvan İnşaat, Kurtköy'de 5. projesine başlıyor!
  • 28.09.2015 13:18

Erguvan İnşaat, Kurtköy'de 5. projesine başlıyor!

Daha önce WBahçe, Avlu, Loft Dragos, WRoof ve QBahçe projelerini hayata geçiren ...

Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, Loft Dragos'u anlatıyor
  • 21.04.2014 17:19

Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, Loft Dragos'u anlatıyor

Emre Maraşlı ile Sefa Demirbaş, yeni proje Loft Dragos'un detaylarını emlaktason ...

Sefa Demirbaş ve Emre Maraşlı WRoof'u anlatıyor
  • 18.11.2013 17:09

Sefa Demirbaş ve Emre Maraşlı WRoof'u anlatıyor

Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş ve Erguvan İnşaat Yönetim Kur ...

Erguvan Premium Residence projesinin foto galerisi yayında!
  • 22.02.2017 16:24

Erguvan Premium Residence projesinin foto galerisi yayında!

Erguvan İnşaat imzasıyla Kurtköy'de inşa edilen Erguvan Premium Residence'ta 1+1 ...

Wroof proje görselleri
  • 18.11.2013 14:13

Wroof proje görselleri

Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortak projesi Wroof'dan görseller. ...

Wroof basın toplantısından kareler
  • 18.11.2013 13:13

Wroof basın toplantısından kareler

Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortak projesi Wroof basın toplantısından görsell ...