maritbet girişmaritbet
Erciyes ve Kayseri manzarası sunacak

Erciyes ve Kayseri manzarası sunacak

Kınaş Yapı, yeni projesi 'Kınaş Koru' ile Kaski Korusu'nun hemen yanı başında Erciyes ve Kayseri manzarasına hakim bir lokasyon kente yeni bir yaşam alanı sunacak

Kınaş Yapı, yeni projesi 'Kınaş Koru' ile Kaski Korusu'nun hemen yanı başında Erciyes ve Kayseri manzarasına hakim bir lokasyon kente yeni bir yaşam alanı sunacak.

Kınaş Yapı Endüstrisi AŞ Satış Pazarlama Koordinatörü Muzaffer Kahraman, 49 bin 369 metrekare arsa üzerine kurulacak olan Kınaş Koru'nun 'Daha fazla yeşilin doğal yorumu' sloganıyla hayat bulduğunu toplam inşaat alanlarının 5 bin 864 metrekaresini konutlara, geri kalan 43 bin 534 metrekarelik alanı doğaya ve sosyal alanlara aynldığını söyledi.

Kahraman, "Kendimizi şehir yaşamının baş döndürücü temposuna kaptırdıkça, doğadan uzaklaşıyoruz. Çevremizi saran beton bloklara otomobillere hapsoldukça, yürümeyi bile unuttuk" diyerek şu ifadeleri kullandı: "Toplam 12 blok ve 355 daireden oluşan Kınaş Koru Projesi hemen yanı başındaki koru ile eşsiz bir iklimi ve doğayı daire sahiplerine sunduğu gibi sosyal donanımlar bakımından da Kayseri'de eşi benzeri olmayan bir proje. Suni Gölü, şelalesi, yetişkin ve çocuklar için kapalı yüzme havuzlan, fitness salonu, kafeteryası, basketbol ve mini futbol sahaları, voleybol sahaları, 7/24 güvenlikli site girişi ile Kınaş Koru yepyeni bir yaşam sunuyor.

Yapımına 2011 yılının dokuzuncu ayında başlanan projeyi 2014 yılında sahiplerine teslim edeceğiz" diye konuştu.

Kınaş Koru'da site girişinden ev içindeki en küçük detaylara varıncaya kadar her şey birinci sınıf yaptıklarını anlatan Kahraman, "Projemizde 2+1,3+1 ve 4+1 dairele yer alıyor" diye konuştu.

Kahraman, "Kınaş Finans Sistemi'ni de kurduklarını dile getirerek, "Daha önce belirli sayıdaki daireler için 'Mavi Anahtar Kampanyası' yaptık. Bunlar çok hızlı tükendi. Kınaş Koru'nun da içinde olduğu 11 farklı proje ve 101 dairenin de d.hil edilmesiyle çok özel indirimler yapıldı. Biz finans sitemimiz içinde sıfırfaizle 55 aya varan vadeler uyguluyoruz.

31 Mayıs 2012 tarihine kadar vatandaşlanmız kampanya imkanlarından yararlanabilecekler" şeklinde konuştu.

Dünya Kayseri

Yorum Yaz