maritbet girişmaritbet
Elysium Residence Taksim’de m2’si 2.250 dolar!

Elysium Residence Taksim’de m2’si 2.250 dolar!

Taksim'de Elysium Suites Rixos ve bu projeye 200 metre mesafede bulunan Elysium Residence Taksim projelerini satışa sunan Ofton İnşaat, Elysium Residence Taksim'de lansman öncesi ilk fiyatlarından satış yapıyor

 

Bu yıl Taksim'de Elysium Suites Rixos ve bu projeye 200 metre mesafede bulunan Elysium Residence Taksim projelerini satışa sunan Ofton İnşaat, Taksim'de ikinci lüks projesine imza atıyor. Yatırım maliyeti 13 milyon dolar olan Elysium Residence Taksim'in lansman öncesi ilk fiyatlarından satışı yapılıyor.

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Altun, şu anda 2 bin 250 dolardan metrekare birim fiyatından satışların başladığını söyledi. Elysium Residence Taksim'in bölge açısından muadili olmayan bir yatırım olduğunu belirterek, "Proje kendi piyasa değerini oluşturacağından yatırımcısına ciddi kazanımlar katabilecek şekilde dizayn edildi. Taksim bölgesinde yapılan ilk butik residence projesi olma özelliğine de sahip olan proje şu anda lansman öncesi fiyatlar ile yatırımcı karşısında" diye konuştu.


2011 Aralık'ta teslim
İsmail Altun, Elysium Residence Taksim'in toplam 91 daireden oluşan butik bir proje olduğunu vurgulayarak, "Elysium Suites Rixos projesinde geliştirilen dubleks 1+1 konseptini bu projede de sürdürüyoruz. Projede 54 ile 95 metrekare arasında değişen 1+1 daireler, 140 metrekarelik 2+1 ve 1+1 çatı dubleksleri bulunuyor. Projeyi 2011 Aralık ayında teslim ermeyi hedefliyoruz" diye konuştu. Satışı devam eden Elysium Fantastic Bomonti projesinden de söz eden Altun, "57 ile 92 metrekare arasında 1+1 daireler ve 140 metrekareden başlayan teraslı daireler bulunuyor. Metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlayan bu projeyi de Mart 2011'de teslim edeceğiz. 40 milyon dolarlık bir yatırımın yapıldığı projede, yatırımcılar yüzde 50 oranında artı kazanım sahibi oldular."
 

Yüzde 30 peşin alınıyor
Projelerinde banka kredisi kullanımını projenin satışa çıktığı andan itibaren başlattıklarını dile getiren İsmail Altun, ödeme koşullarında yüzde 30 peşin olmak üzere yüzde 70 oranında kredilendirme yapıldığını söyledi. Daha önce hayata geçirdikleri projelerin en az iki katı değerlendiğini belirten Altun, şöyle konuştu:

"Bu yatırımlarını 3-4 katına kadar çıkaran daire sahiplerimiz de oldu. Arada oluşan fark daire sahiplerinin alım aşamasındaki zamanlama farkıdır. Şu anda Elysium Residence Taksim projemiz ilk fiyat listesinde olduğundan yatırımcısına çok kazandıracak bir projedir. Elysium Fantastic projesi de halen prim yapacak ve hemen kira katkısı getirecek bir projedir."
 

52 metre yükseklikte havuz
Elysium Fantastic projesinde klasik sosyal tesislerin dışına çıkıldığını anlatan İsmail Altun, "Yerden 52 metre yüksekte bulunun 660 metrekare sosyal alanında havuz ve restoran ayrıcalığı ile, daire sahipleri İstanbul'un en güzel görüntülerine sahip olacaklar" dedi.

Elysium Residence Taksim iletişim bilgileri

Web: www.elysiumresidencetaksim.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0 212  343 51 43 - 45

  • Etiketler:

Yorum Yaz