maritbet girişmaritbet
Elysium Art Şişli'de son 50 konut!

Elysium Art Şişli'de son 50 konut!

Yakın zamanda Elysium Soul Dolapdere projesini satışa çıkaracak olan Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli'de son 50 konutun satışını sürdürüyor.

Sosyal imkânlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar sahip olduğu birçok avantajıyla Elysium Art Şişli, kültür – sanat ve eğlence üssü olan Bomonti'de şehir yaşamına farklı ve ayrıcalıklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat'ın, İstanbul'un kültür ve sanatla iç içe olan ilçesi Şişli'de inşa ettiği Elysium Art Şişli'de yer alan son 50 konutun satışı sürüyor. Bomonti Bira Fabrikası'nın renovasyonuyla İstanbul'da sanatın, müziğin ve eğlencenin gözde mekânı haline gelecek tarihi semtin yeni vizyonuna uygun Elysium Art Şişli yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Elysium Art Şişli

Otel Konseptine Yabancı İlgisi...

Daha çok Avrupa'da kullanılan otel konsepti, ev sahiplerine istedikleri zaman oturum amaçlı kullanma ya da istedikleri zaman kiralama hakkı tanıması dolayısıyla yaşam ve yatırımı birleştiren bir sistem sunuyor. Bomonti ilçesinde yönetim planı otel konseptine uygun olan ilk ve tek rezidans projesi Elysium Art Şişli, yüksek kira getirisi ile güçlü bir yatırım fırsatı sağlıyor.

Tarihi Bomonti Bira Fabrikası ile Sanatın Yanı Başında...

Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence dünyasının yeni üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası'nın yanı başında inşa ediliyor. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor. 

Yüksek Kira Getirisine Sahip Son 50 Daire...

Yeni nesil sanatın kalbi Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. Alanları 67,92 ile 74,87 metrekare arasında değişen rezidanslar, mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 büyüklükte alana sahip olabilecek. Yüksek kira getirisine sahip son elli dairenin bulunduğu Elysium Art Şişli, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde sahiplerine teslim edilecek. 

İstanbul'un merkezi noktalarına farklı ulaşım alternatifleri sunan Elysium Art Şişli, Bomonti – Dolmabahçe Tüneli girişinin yanı başında ve Osmanbey Metro İstasyonu'na 7 dakika yürüme mesafesinde olmasının yanı sıra birçok ünlü alış veriş merkezinin ve çok sayıda özel hastanenin yanı başında konumlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elysium Soul Beyoğlu reklam filmi yayında!
  • 10.12.2016 09:45

Elysium Soul Beyoğlu reklam filmi yayında!

Elysium Soul Beyoğlu, iki blokta 225 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 1+0, 1+ ...

"Ekonomiye katkı sağlamak vatandaşlık borcumuz"
  • 03.08.2016 13:25

"Ekonomiye katkı sağlamak vatandaşlık borcumuz"

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, "Türkiye ekonomisine ...

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!
  • 29.07.2015 10:23

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!

Ofton İnşaat Proje Satış Koordinatörü Suzan Arar, Bomonti'de yer alan Elysium Ar ...

İsmail Hakkı Altun 'Körfezli müşteriler önemli'
  • 01.05.2015 17:52

İsmail Hakkı Altun 'Körfezli müşteriler önemli'

Ofton İnşaat Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, Uluslararası Yatırım Zirvesi'nde, Kö ...