maritbet girişmaritbet
Elite Side porselenle kaplanıyor! 24 ay vade farksız ödeme!

Elite Side porselenle kaplanıyor! 24 ay vade farksız ödeme!

İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Elite Side’ta kaba inşaatın tamamlanmasıyla birlikte projenin en dikkat çekici taraflarından porselen cepheleri de kaplanmaya başladı

Satışların hızla devam ettiği projede dairelerin büyük kısmı sahiplerini bulurken avantajlı  ödeme planlarıyla da fırsatlar sunuluyor.

Şua İnşaat tarafından Pendik'te inşasına devam edilen Elite Side'ta kaba inşaat tamamlandı ve porselen cephe kaplamaları başladı. Blokların tamamlanmasıyla birlikte satışların da son dönemde  hızlandığı projede 24 aya 0 faizli ve 120 aya kadar uygun vade oranlarıyla satışlar devam ediyor.

Fiyatların 209 bin TL'den başladığı Elite Side'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Yatırım potansiyeliyle de dikkat çeken projede teslimler ise Kasım ayında başlayacak.

Blokların birbirinin önünü kapatmayacağı şekilde tasarlanan 7 bloktan meydana gelen Elite Side'ta blokların 3'ü ikiz, biri tek blok olarak planlandı. Bloklar 4 binada toplanarak peyzaj alanı geniş tutuldu.

Pendik'te 25 bin metrekare arsa üzerine kurulan Elite Side projesi E5 yan yolu üzerinde, ulaşım akslarının kesişme noktasında, havaalanına, deniz otobüsüne, Metro'ya ve Marmaray hattına yakın bir mesafe bulunuyor.
Estetik mimarisiyle de dikkat çeken Elite Side projesinin birinci etabında 300, ikinci etabında 100 konut olmak üzere toplam 400 konut bulunuyor.

Yaz Kış Havuz Keyfi Sunuyor

Geniş sosyal yaşam alanlarının sunulduğu Elite Side projesinde açılır – kapanır yüzme havuzu dikkatleri üzerine topluyor. Bu sayede site sakinleri yaz kış havuz keyfi yaşayabilecek. Öte yandan projede çocuk havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası ve kafeteryalar yer alıyor.

Projede konutların yanı sıra 6 adet de ticari ünite bulunuyor. Ticari ünitelerin alt blok olarak tasarlandığı Elite Side projesinde bu alanların giriş çıkışlarının site dışında tutulması sağlandı.

Ulaşım Açısından Avantajlı

Kadıköy metrosuna ve Marmaray hattı duraklarına 300 ila 500 metre mesafede inşa edilen Elite Side projesinin yanı başında Neomarin, Pendorya ve Viaport gibi büyük alışveriş merkezleri bulunuyor. Ayrıca Marmara Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne 2 dakika mesafede yer alan projenin çevresinde de 5 yıldızlı 3 adet otel, kamu idari binaları, eğitim kurumları ve yat limanı mevcut. Proje, Formula 1 pistine ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığıyla da avantaj sağlıyor.

Site içinde araç trafiğinin önüne geçilmesi planlanan Elite Side projesinde kapalı otoparkın yanı sıra üç ayrı noktada dış cepler halinde oluşturulan açık otopark alanları bulunuyor. Halka şeklinde tasarlanan ve siteyi çevreleyen yürüyüş ve bisiklet yolunda sadece peyzaj bakımı, tamirat, taşınma ve ambulans dışında araç dolaşımına izin verilmeyecek.

Elite Side Pendik İletişim Bilgileri;

Web: http://www.eliteside.com.tr/

Telefon: 0216 390 91 92

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şua İnşaat’ın şantiyesi geziliyor!
  • 14.11.2012 17:02

Şua İnşaat’ın şantiyesi geziliyor!

Şua İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Elite Side projesinde inşaat tüm hızıyla d ...

Elite Side şehrin yeni simgesi olmaya aday!
  • 16.05.2012 14:39

Elite Side şehrin yeni simgesi olmaya aday!

Şua İnşaat'ın Elite Side projesi youğn ilgi görüyor ...

Elite Side satış ofisini sizler için gezdik
  • 30.03.2012 14:49

Elite Side satış ofisini sizler için gezdik

Şua inşaat’ın Elite Side Pendik projesinin satış ofisinde projenin maketini ince ...

SARICALI İLE RÖPORTAJ
  • 10.12.2011 13:16

SARICALI İLE RÖPORTAJ

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı, Pendik'te hayata geçirecekl ...

ELITE SIDE LANSMAN
  • 10.12.2011 13:10

ELITE SIDE LANSMAN

Şua İnşaat tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Elite Side projesi düzenlenen ...

Elite bir yaşam için yapmanız gereken sadece tek şey var
  • 19.08.2014 16:40

Elite bir yaşam için yapmanız gereken sadece tek şey var

Pendik'te 17 bin metrekare arsa üzerine kurulan Elite Side'ta fiyatlar 300 bin l ...