maritbet girişmaritbet
Elite Side bu ay sonu satışa sunuluyor

Elite Side bu ay sonu satışa sunuluyor

Şua İnşaat’ın Anadolu yakasındaki yeni projesi olan Elite Side Pendik Eylül sonunda Lansmanı yapılacak ve inşaasına başlanacak. projede 1+1,2+1,3+1,4+1 ve 5+1 konut tiplerinden oluşan projede toplam 300 konut bulunmaktadır.

Şua İnşaat'ın Anadolu yakasındaki yeni projesi olan Elite Side Pendik Eylül sonunda Lansmanı yapılacak ve inşaasına başlanacak. projede 1+1,2+1,3+1,4+1 ve 5+1 konut tiplerinden oluşan projede toplam 300 konut bulunmaktadır.

Tüm yaşam mekanları  yeşille mavinin  ortasında kalan zengin sosyal hayatıyla  yüksek standartta yaşam kalitesi sunan , her açıdan güneş alabilen  daireler site içinde birbirlerine bakmayacak ve maksimum gün ışığı alabilecek konumda dizayn edildi…

Tamamı kapalı otopark olan Projede yaklaşık   17.000 m2 alan içinde %85  yeşil alanında özel tasarlanmış bir peyzaj içine konumlandırılmış toplam 300 adet konut yer almaktadır. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulanan Elite Side projesinde  her kata özel sunulan kat bahçelerini de çok amaçlı kullanabileceksiniz…

Elite Side ‘da  yer alan sosyal tesisler ; Açılıp kapanabilen  panoramik yüzme havuzu , tenis , basketbol ve voleybol kortu,  fitness center ( step -pilates – yoga alanı) Sauna , Türk hamamı , Buhar odası , kültür fizik alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları ile hayatınızı zenginleştirirken;  Elite City çarşısında günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak için uzağa gitmeyeceksiniz…

Sahil yolu ,E5 , Tem  yolunun hemen üzerinde bulunan Elite Side  pek çok ulaşım alternatifi ile gelinebilen nadir  bir lokasyonda bulunmaktadır. Yapımı halen devam eden Marmaray Anadolu Yakası , Kadıköy – Kartal ana hattının hava limanı bağlantısının Elite Side Projesi arazisine yakın bir noktadan Havalimanına ulaşan bir konumu bulunuyor.

Kartal - Pendik deniz otobüsü ve vapur iskeleleri Elite Side'in yakınında bulunuyor.. E5 ise, hemen yakından geçiyor. Elite Side sakinleri Karayolu, tren, denizyolu veya havayoluyla istedikleri yere ulaşım sağlayabilecekler.

Elite Side projesinin hemen yakınında iki önemli AVM ; Pendorya AVM ve Neomarin AVM yer almaktadır. Bölgede ayrıca Marmara Üni. Araştırma ve Uyg. Hast ,  Viaport AVM, Un roro limanı , Divan Hotel, Green Park , Crowne Plaza Hotel gibi yıldızlı otellerin olduğu önemli merkezler yer almaktadır. 

Elite Side'ta yüzde 30 peşin, kalanı 36 ay vade imkanı sunuluyor. 

Elite Side Pendik  İletişim bilgileri 

Web : www.eliteside.com.tr

Mail : [email protected]

Tel        : 0216 390 91 92 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Proje Gezer, Elite Concept'in örnek dairesini gezdi
  • 19.04.2019 15:27

Proje Gezer, Elite Concept'in örnek dairesini gezdi

Sektöre alışılmışın dışında yeni bir renk, farklı bir bakış hedefiyle yola çıkan ...

'Avrupa'da ses getirecek bir projemiz olacak'
  • 05.11.2015 12:40

'Avrupa'da ses getirecek bir projemiz olacak'

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıcalı, Emlak Fuarı'nda öneml ...

Şua İnşaat’ın şantiyesi geziliyor!
  • 14.11.2012 17:02

Şua İnşaat’ın şantiyesi geziliyor!

Şua İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Elite Side projesinde inşaat tüm hızıyla d ...

Uyum Gıda Şua İnşaat Elitecity mağazası açıldı!
  • 07.07.2012 12:21

Uyum Gıda Şua İnşaat Elitecity mağazası açıldı!

Uyum Gıda, Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elitecity projesindeki marketi ...

ŞUA İNŞAAT
  • 20.11.2011 15:22

ŞUA İNŞAAT

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Saracalı, sektörde 1992 yılından beri ...

Elite Concept Fikirtepe'nin görselleri yayında!
  • 10.10.2016 15:58

Elite Concept Fikirtepe'nin görselleri yayında!

Kentsel dönüşümün kalbi Fikirtepe'de konumlandırılan Elite Concept projesi Şua İ ...