maritbet girişmaritbet
Elite City Halkalı iki yılda yüzde 60 kazandıracak

Elite City Halkalı iki yılda yüzde 60 kazandıracak

Şua İnşaat ve Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) hasılat paylaşımı ile İstanbul Halkalı Atakent’te gerçekleştireceği 600 konutluk Elite City'nin iki yılda yüzde 60 prim yapması öngörülüyor

Metrekaresi 2000 lira

Şua İnşaat ve Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Halkalı Atakent'te hasılat paylaşımı ile inşa edeceği 600 konutluk Elite City'nin startını verdi. Şua İnşaat Başkanı Nimetullah Kaya, 170 milyon yatırım değerine sahip Elite City'de her ihtiyaca ve yaşam biçimine uygun, büyüklüğü 61-190 metrekare arasında, 1 artı 1'den 4 artı 1'e kadar değişen daire seçeneği yer aldığını söyledi. Kaya Elite City'de dairelerin metrekare fiyatının 2000 liradan başladığını söyledi.

Peşinat Nisan 2011'de

Nimetullah Kaya, Vakıfbank ve ING Bank ile yapılan anlaşma ile 10 yıla kadar taksit imkanı sunduklarını belirterek "Peşinat Nisan 2011'de ödeniyor. Bu da projeden daire almak isteyenlere finansman kolaylığı sağlıyor. Yatırımcı açısından oldukça elverişli olan projenin bir yıl içinde en az yüzde 25, iki yıl içinde yüzde 60 kazandıracağını ön görüyoruz" dedi. Projede açık-kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, Türk hamamı, sauna, çocuk havuzu, tenis, basketbol ve voleybol sahası gibi olanaklar mevcut.

Elite City iletişim bilgileri
Web: http://www.elitecity.com.tr/
Tel: 0212 472 72 55

  • Etiketler:

Yorum Yaz