maritbet girişmaritbet
Elit Perla Palas’ta kiracı bulma derdi bitiyor

Elit Perla Palas’ta kiracı bulma derdi bitiyor

Elit Perla Palas'ın otel sisteminde işletilecek olması, konut sahiplerinin kiracı bulma, kira toplama dertlerini ortadan kaldıracak

 

Hem otel hem rezidans olarak kullanılabilecek olan Türkiye'nin en özel konut projesi Elit Perla Palas, Delmar Yapı ve Amerikalı ortağı JBS Development LLC tarafından Projenin otel olarak işletilmesi, dairelerin hiç uğraşmadan, "kurumsal kiralama" yoluyla kiralanabilmesini sağlıyor. Bu sistem yerli ve yabancı tüm yatırımcıların ilgisini çekiyor.
 
KİRA TOPLAMA DERDİ DE ORTADAN KALKIYOR
Elit Perla Palas'ın otel sisteminde işletilecek olması, konut sahiplerinin kiracı bulma, kira toplama dertlerini ortadan kaldıracak. Konut sahipleri istedikleri dönemde dairelerini otel işletmesine devredecek ve dertsiz tasasız kira geliri elde etmeye başlayacak. İstedikleri dönemde ise dairelerinde kendileri yaşayarak, gerçek rezidans konforuna sahip olabilecekler. Bu işletme anlayışı konut yatırımı yapmak isteyenler için büyük bir fırsat olacak ve kiracıyla uğraşmadan kurumsal kiralama dönemi Elit Perla Palas ile başlayacak.
 
HEDEF SABİHA GÖKÇEN YOLCULARI
Elit Perla Palas, Sabiha Gökçen Havaalanı'na sadece 1 km mesafede. Hedef ise Sabiha Gökçen Havaalanı'nı kullanan ziyaretçilerin de otel ihtiyacını karşılamak. Bölgede yapılması planlanan Avrupa'nın en büyük fuar ve kongre merkezi, Teknopark olarak bilinen İTEP (İleri Teknoloji Endüstri Parkı) ve HABOM (Havacılık Bakım Onarım Merkezi) gibi büyük yatırımların bölgenin potansiyelini daha da yükselterek, lüks otel ihtiyacı yaratacağı tahmin ediliyor.
Elit Perla Palas, sürdürülebilir çevre stratejilerini kullanarak su tasarrufunu sağlayan ve enerji verimliliğini arttıran malzemeler ile inşa ediliyor. Yapı teknolojileri uygulamalarında ve mimari tasarımında Amerikan Ekolojik Yapılar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED (The Leadership in Energy and Enviromental Design-Enerji ve Çevre dostu tasarımda liderlik) sertifikası kriterleri esas alarak hareket ediliyor.
 
Elit Perla Palas'ta Neler Var?
-7 farklı tipte 208 süit (40-64 m2 stüdyolar, 66-72 m2 1+1'ler, 140 m2 3+1'ler)
-Kuaför, şarküteri, çiçekçi, mağaza gibi ticari birimler
-Sağlık merkezi - kapalı havuz, spa, jacuzzi, sauna, Türk hamamı ve fitness center
-İş merkezi – toplantı odaları
 


Elit Perla Palas iletişim bilgileri
Web: www.elitperlapalas.com
Web: www.delmaryapi.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 482 70 70


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz