maritbet girişmaritbet
Elit Perla Palas'ta 148 bin liraya otel konforu!

Elit Perla Palas'ta 148 bin liraya otel konforu!

Delmar Yapı İnşaat ve JBS Development, LLC USA'nın ortak girişimiyle İstanbul Kurtköy'de yapılan Elit Perla Palas'ta en düşük metrekareli konutların fiyatları 148 bin liradan başlıyor, 490 bin liraya kadar çıkıyor

 

PROJENİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ! 

 

Osmanlı mimarisinin neoklasik üslupla harmanlanması sonucu ortaya çıkan göz alıcı tasarımıyla Elit Perla Palas, Delmar Yapı İnşaat ve JBS Development, LLC USA'nın ortak girişimiyle İstanbul Kurtköy'de hayata geçiyor.
 
Farklı bir konseptle işletilecek olan Elit Perla Palas, hem rezidans hem de otel olarak kullanılabilecek. Projenin otel sisteminde işletilmesi, daire sahiplerinin kiracı bulma, kira toplama gibi dertlerini de ortadan kaldırıyor. Üstelik bu sistemle daire sahibi istediği dönemde dairesinde kendisi yaşayabilecek, içinde yaşamadığı dönemlerde ise, günlük, haftalık, aylık veya yıllık olarak dairesini otel işletmesine devrederek kira geliri elde etmeye başlayacak.

Göz kamaştıran tasarım
Elit Perla Palas, dünya kenti olarak tarihe damgasını vuran İstanbul'un çağdaş yüzünü yansıtırken, köklü ve zengin tarihi mirasından da ezgiler taşıyor. Roma, Bizans ve Osmanlı medeniyetlerinin oluşturduğu kültürlerin günümüze uzanan köprüsü olan İstanbul'da, stillerin modern yorumu olarak neoklasik mimari tarzı ile Elit Perla Palas'ın dış cephesi şekilleniyor.
Elit Perla Palas'ta öncelikle doğal ışıkla çevrelenmiş ve aydınlatılmış bir konsept öne çıkıyor. Yapının kütlesel formu binaya dışardan bakıldığında görülmeyen ancak binanın içinde hissedilen, gün ışığına kucak açan yemyeşil peyzajlı bir iç avlu bahçesi etrafında şekilleniyor.

Depreme dayanıklı, dünya standartlarıda inşaat yapı sistemi
İnsan hayatına ve çevreye saygılı Elit Perla Palas'ın tüm tasarım ve statik hesapları, yürürlükteki son Deprem Yönetmeliği, TS 500 Betonarme Yapıların Tasarım ve Yapım Kuralları, 4708 sayılı Yapı Denetim Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümlerine uygun şekilde yapılmıştır. Betonarme taşıyıcı sistemin beton kalitesi ortalama standartların üzerinde C30 olup, beton çeliği sınıfı ST3'tür.

Değeri çok hızlı artacak
Kurtköy, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi olarak tüm alt yapı sorunlarını çözmüş, profesyonel konut gelişim alanı olarak planlanan bir bölge. Tertemiz havası, doğal güzellikleri, şehir merkezine yakınlığı, zemin karakterinin depreme karşı dayanıklılığı, kaçak ve düzensiz yapılaşmaya kesinlikle izin verilmemesi Kurtköy'ü İstanbul'un en cazip yerleşim alanlarından biri haline getiriyor. Bölgeye değer kazandıran her yeni proje ile sürekli gelişen Kurtköy, gayrimenkul pazarının zirvesine yaklaşıyor.
 
Hızlı gelişmesinin, değer kazanma potansiyelinin yüksek olmasının arkasında bölgeye tüm devlet ve özel sektör birimleri tarafından büyük yatırımların yapılması önceliği teşkil ediyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 1 km, İstanbul Park Formula 1 pistine 4 km, Sabancı ve Okan Üniversitelerine 6 km mesafede  bulunan Elit Perla Palas, Kurtköy'ün en işlek yeri olan Osmanlı Bulvarı üzerinde inşa ediliyor.

Ayrıca Kurtköy'de inşa edilecek olan, Avrupa'nın  en büyük fuar ve kongre merkezi, Teknopark olarak bilinen İTEP (İleri Teknoloji Endüstri Parkı),  HABOM (Havacılık Bakım Onarım Merkezi ile Pendik Marina, Kurtköy'ün hayatın ve yatırımın merkezi olmasını sağlayacak.

Ekolojik bina
Beş yıldızlı otel konforunda ve hizmet standartlarında projelendirilen Elit Perla Palas sürdürülebilir çevre stratejilerini kullanarak su tasarrufunu sağlayan, enerji verimliliğini arttıran malzeme seçimlerinde, yapı teknolojileri uygulamalarında ve mimari tasarımında Amerikan Ekolojik Yapılar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED (The Leadership in Energy and Enviromental Design-Enerji ve Çevre dostu tasarımda liderlik) sertifikası kriterlerini esas almıştır.

Tatil keyfini 365 gün yaşayın
Yüksek hizmet kalitesi ve süit konseptinde konforlu daireleri ile bir yaşam alanı olarak 5 yıldızlı bir otel standardında tüm beklentileri karşılayan Elit Perla Palas, farklı aktivitelerin bir arada bulunduğu geniş olanakları ile gözde tatil merkezlerini aratmayacak. Yüzme havuzundan spor merkezine, SPA merkezinden yoga ve pilates stüdyolarına kadar her türlü aktivitenin yapılabileceği tesisler Elit Perla Palas'ta mevcut.

Elit Perla Palas'ta 148.000 TL'ye daire
Elit Perla Palas'ta en düşük metrekareli konutların fiyatları 148 bin liradan başlıyor, 490 bin liraya kadar çıkıyor. Elit Perla Palas'ta dairelerin metrekare satş fiyatları ise 3.200 ile 3.500 lira arasında değişiyor.

Elit Perla Palas'ta neler var?
-Lobi katında, dünya mutfaklarından lezzetler sunan 6 adet lüks A+ Restoran ve içeceğinizi yudumlarken yeni dostlukla kurabileceğiniz kafeler
-7 farklı tipte 208 süit (40-64 m2 stüdyolar, 66-72 m2 1+1'ler, 140 m2 3+1'ler)
-Kuaför, şarküteri, çiçekçi, mağaza gibi ticari birimler
-Sağlık merkezi - kapalı havuz, spa, jacuzzi, sauna, Türk hamamı ve fitness center
 -İş merkezi – toplantı odaları
 
Elit Perla Palas'ta verilecek hizmetler
Resepsiyon Servisi • 24 Saat Oda Servisi • Concierge Hizmeti • Vale Park Servisi • Acil Sağlık Hizmetleri • Toplantı Odaları • İş Merkezi • Kişisel Güvenlik ve Koruma Hizmeti • Araç Kiralama • Havaalanı Transferi • VIP Limuzin Transfer Servisi • Bebek Bakım • Çocuk Bakım Odası • Kargo ve Kurye Servisi • Temizlik Hizmetleri • Kuru Temizleme Hizmeti • Catering Hizmeti  •  Mesaj ve Uyandırma Hizmeti
 


Elit Perla Palas iletişim bilgileri
Web: www.elitperlapalas.com 
Web: www.delmaryapi.com 
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 482 70 70
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz