maritbet girişmaritbet
Elit Perla Palas’ta 148 bin liradan başlıyor!

Elit Perla Palas’ta 148 bin liradan başlıyor!

Kurtköy’de inşa edilen Elit Perla Palas projesinde daire fiyatları 148 bin liradan başlıyor

 

Delmar Yapı,  Amerikalı ortağı JBS Development, LLC USA tarafından İstanbul Kurtköy'de inşa edilen Elit Perla Palas Kurtköy'ü yeşil bina konseptiyle tanıştıracak. Elit Perla Palas yaklaşık 60 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirilecek.
5 bin metrekare arsa üzerinde toplam 206 daireden oluşacak Elit Perla Palas İstanbul projesinin yüzde 80'lik bölümü 40 ile 72 metrekare arasındaki stüdyo ve 1+1 dairelerden oluşuyor. Elit Perla Palas'da 40 metrekare ile 140 metrekare arasında değişen 3 farklı tipte konut ve ofisler bulunuyor.

Teslim tarihi 2012 olarak açıklanan Elit Perla Palas'ta daire fiyatları 148 bin ile 490 bin lira arasında değişiyor.
Elit Perla Palas'ta konutların yanı sıra, 6 adet restoran  ve 2 dükkân da bulunuyor.


Elit Perla Palas evlerinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, sağlıklı yaşam klübü, SPA, sauna, Türk hamamı, farklı konseptlerde bar ve kafeler, resepsiyon hizmeti, çocuk bakım odası, kapalı otopark, masaj odaları, jakuzi, hamam, şok havuzu ile fitness, cardio, pilates ve yoga salonları bulunuyor.

Elit Perla Palas'ta ofis olarak da kullanılabilen odalarda, 24 saat oda servisi, resepsiyon, limuzin kiralama gibi hizmetler sunuluyor.

Elit Perla Palas, Via Port Outlet Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

 
Elite Perla Palas iletişim bilgileri
Web: www.elitperlapalas.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 482 70 70

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz