maritbet girişmaritbet
Eklips Maslak'ta 240 aya kadar vade imkanı!

Eklips Maslak'ta 240 aya kadar vade imkanı!

Konutun markası Avrupa Konutları, Maslak'ın genel karakteristik özelliklerine uyumlu aynı zamanda özgün mimarisi ile hayata geçirdiği Eclipse Maslak projesiyle, bölgedeki konut anlayışına yeni bir bakış açısı getiriyor

 

Detayların ön planda tutulduğu projenin her ayrıntısı markanın kalitesini yansıtıyor. Eşsiz konumuyla benzersiz bir yaşam alanı sunan Eclipse Maslak finans dünyasına, ülkenin en başarılı kurumlarının yönetim merkezlerine, İstanbul'un renkli yaşam alanlarına ve vazgeçilmez Boğaziçi'ne komşu konumda bulunuyor. 
 
Modern Çizgiler Geleneksel Mimari İle Buluşuyor Maslak'ın ortasında bir proje inşa ediliyorsa modern çizgilerden uzak bir yapı düşünülemez. Maslak'ın hareketli temposuna ayak uydurabilen Eclipse Maslak geleneksel ve modern çizgileri birbiri ile harmanlayıp, eşsiz bir yaşam alanı sunuyor. Evin konumu, genişliği kadar nefes alabilecek bir alanının da olması gerektiğine inanan Avrupa Konutları. 550 konutun tamamını balkonlu olarak tasarladı. Sakin ve konforlu bir yaşam sunan projede 550 konutun yanı sıra 44 ofis ve ticari alan bulunuyor. Artaş İnşaat tarafından 22 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen Eclipse Maslak'ta her şeyin en kalitelisi kullanılıyor. Kullanılan malzeme kadar işçiliğe de önem verilen projede birinci sınıf işçilik yapılıyor. Lokasyon olarak iş dünyasına ve istanbul'un renkli yaşam alanlarına yakınlığı ile diğer projeler arasında farkını ortaya koyuyor. 
 
Sosyal Donatıları Ayağınıza Getiriyor 
Geniş sosyal yaşam ve peyzaj alanlarıyla markalı konut projeleri arasında özel bir yer edinen Avrupa Konutları'nın konsepti, Eclipse Maslak'ın sosyal yaşam alanlarına yansıtıldı. Projede yer alan spor kulübü içinde; kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna ve buhar odası yer alıyor. Hobi salonu ve oyun alanlarının yer aldığı sosyal alanların yanı sıra projenin ticari üniteleri de keyifli bir yaşam alanı oluşturuyor. 
 
Konut Sahiplerini 7/24 Güvenli Bir Yaşam Bekliyor 
Konut sahiplerinin güvenliğinin ön planda tutulduğu projede üstün güvenlik hizmetleri sunuluyor. Kontrollü araç ve yaya giriş - çıkışı, uzman güvenlik personeli, kapalı devre güvenlik kamera sistemi, görüntülü intercom sistemi, yangın ve duman alarmı güvenlik önlemleri ile konut sahiplerinin can ve mal güvenliği her şeyin üzerinde tutuluyor. 
 
240 Aya Kadar Vade İmkanı 
Satışların devam ettiği Eclipse Maslak'ta kısa süreliğine fiyatlar bölgeye oranla düşük tutuluyor. Metrekare başlangıç fiyatı 5 bin 500 TL olarak belirlenen konutlarda ödeme koşulları konusunda da çeşitli imkanlar sunuluyor. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla çeşitli ödeme planlarının sunulduğu projede vadeli ödemeler 240 aya kadar çıkabiliyor. Fiyatların 307 bin TL'den başladığı Eclipse Maslak'ta 60 aya kadar yüzde 0,83,120 ay vadeye yüzde 0,86, 240 ay vadeye ise yüzde 0,90 oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. 
 
Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!
  • 20.10.2022 15:32

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!

Konum, fiyat listesi, örnek daire, ödeme planı, satış ofisi gibi detayların mera ...

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!
  • 09.08.2021 16:11

Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!

Maslak bölgesinde yer alan markalı konut projelerinde kiralık dairelere talep yü ...